Kunst og underholdningLitteratur

Billedet af forfatteren i romanen "Eugen Onegin", Pushkin

Aleksandr Sergeevich Pushkin ... Sandsynligvis ingen mand i Rusland, som ikke kender navnet. Det er en del af et barn i vores liv, og forbliver der indtil slutningen: for nogen - en ven, for nogen - en lærer. Hvilken slags person var Pushkin? Han altid stræbte efter retfærdighed og frihed, fordømte vilkårlighed udlejere, hævn, egoisme. Den mest berømte værk af digteren, selvfølgelig, er romanen "Eugen Onegin". I slutningen af hans forfatterskab om Alexander selv udbrød han: "Åh ja Pushkin" Forfatteren indså, at han havde gjort et mesterværk. Faktisk produktet viste sig elegant, let, men samtidig uendelig dyb og mangesidet. "Eugen Onegin" afspejlede alle Ruslands bitre virkelighed "guldalder". Roman stadig har ingen lige, enten i hjemmet eller i hele verdenslitteraturen.

Oprettelse af "Encyclopedia of russisk liv"

Arbejde som helhed er blevet skrevet for mere end otte år. Pushkin begyndte det i sin ungdom, da han var i den sydlige link - disse var de år Decembrist opstand. I "Eugen Onegin" af processen med at skrive en roman digter mistede mange af sine venner. han afsluttede det i Boldin, når, efter nederlaget i Decembrists herskede en atmosfære af streng regime Nicholas første. Det var på denne tid af Alexander var en enestående kreative impuls. Et velkendt kritiker Belinsky kaldet "Onegin", den mest intime arbejde Pushkin. Det er svært at være uenig, fordi han i sin skabelse digteren indeholdt ikke kun deres egen argumentation om livet, følelser og tanker, men også dig selv som en helhed. Billedet af forfatteren i romanen i vers "Eugen Onegin", måske blive kaldt en central.

Pushkin værker helten

Oprettelse af en særlig verden, Alexander selv handler i det hovedperson. Han - ikke kun en forfatter og fortæller, men fungerer også af helten. Hvor vigtigt er denne karakter? Billedet af forfatteren og hans rolle i Pushkin roman "Eugen Onegin" er svær at overvurdere. På grund af den konstante tilstedeværelse af digteren i siderne i bogen beskriver de begivenheder givet den ekstraordinære pålidelighed og særlige lyrik. Alexander i hans arbejde - fuldblods levende karakter, som har sin egen karakter, deres holdning, deres idealer. Men billedet af forfatteren i romanen A. S. Pushkina "Eugen Onegin" ikke har forrang for den anden, hans strejftog i løbet af fortællingen er ganske berettiget og økologisk. Subjektiv opfattelse af digteren til dem, eller andre ting, gør det muligt for læseren at forstå mere dybt begivenhederne, for at forstå, hvordan forfatteren vurderer mange historiske kendsgerninger og fænomener af virkeligheden, som er typiske for den tid.

Pushkin og Onegin: forskelle

Billedet af forfatteren i "Eugen Onegin" roman kan spores fra begyndelsen af arbejdet. Så Alexander, taler om typeegenskaber af den resulterende hovedpersonen uddannelse, og identificere sig med det sociale miljø. Han skriver: "Vi har alle lært lidt noget og på en måde ..." På samme tid, derfor understrege forskellen mellem dem og Onegin. De er i kontrast med hensyn til teatralske kunst: Pushkin Theater kalder "magiske kant», og Eugene det ser kun underholdning. I forskellige måder de vedrører naturen: Forfatteren elsker hende og tænker Onegin et af linkene skifte erhverv. De har ingen lighed med hensyn til at elske: hovedpersonen siger, at det er "videnskaben om buddet lidenskab", som Alexander, at "alle digtere - kærlighed drømmende venner." Ellers er de til litteratur - skaberen af værker af Eugene skriver: "Han kunne ikke iambic fra trochaic ... at skelne."

Pushkin og Onegin: Similarity

Alligevel billedet af forfatteren i romanen Pushkin s "Eugen Onegin" tilfælles med billedet af hovedpersonen. De er forenet og præference Tatiana, Olga og Lensky favorabel retning, og evaluering af Larin hjem. I de tidlige værker af digteren humør blæsende, legende, foranderligt. At blive ligesom Onegin, at kende "videnskaben om buddet lidenskab," Alexander tilbeder kvinders ben, hyldest til forlystelserne i ungdommen. Her forfatteren synes useriøst, hovedstaden frekventeres bolde og en typisk repræsentant for en tom aristokratisk samfund. Men i teksten umiddelbart efterfulgt af en tilbagevisning, der gør det muligt for læseren at forstå, at selvom digteren er ikke ideel, fordi omkostningerne ved det miljø, hvor han voksede op, stemplet på sin mark, men på samme tid hans karakter er meget komplekse, tvetydige, og han - sammen med det verdslige frækhed - er iboende raffinement og dybde af følelse.

Rejser gennem siderne i arbejde, læseren indser, at billedet af forfatteren i romanen "Eugen Onegin" slet ikke er, hvad det ser ud ved første. Poet over overfladen lidenskaber og svagheder, hans indre verden er mangfoldig og rig. Pushkin overvinde afhængighed aristokratiske miljø, stige over det, fri af tomhed og banalitet af det sociale liv, og konvergeret på dette grundlag, med Onegin. Forfatter og hovedperson forenet protest mod den manglende spiritualitet, kritisk virkelighedsopfattelse, udøvelse af selvrealisering, søg sociale idealer.

Forholdet til digteren og Lena Larinoj

Billedet af forfatteren i romanen Pushkin er "Eugene Onegin" helte opstår i estimaterne af arbejdet og af deres handlinger. Alexander gerne alle tegn, men for det meste Tatyana Larina. Det er ikke tilfældigt, skrev han: "Jeg elsker Tatyana min kære!" Forfatteren har meget at gøre med det - det er relateret til frihed, til naturen ... så tæt eftertænksom drømmeri Tatiana, dybden af hendes følelser, følelsesmæssige spændinger. For det åndelige modnet Pushkin det - den ideelle kvinde, og endda muse.

Kindly omfatte Alexander og Lena - den frihedselskende og romantiske og entusiastiske unge mand, der tror på styrken af ægte venskab. Forfatteren selv var det samme i sin ungdom, men har længe lidt lidenskab romantik - det er nu en litterær tendens han ironisk kalder opstyltet og løsrevet fra virkeligheden. Selv ironi er blandet, og bitterhed at svunden tid vil ikke vende tilbage.

Forfatterens tilbagetog og billedet af forfatteren

I romanen "Eugene Onegin" mange lyriske digressioner, hvor Pushkin eller vender tilbage til sin ungdom, eller taler om spørgsmål af interesse for samfundet. Poet betaler meget opmærksomhed til Moskva - en by, som han elsker. Hvem kender ikke sine replikker: "Moskva! Hvor mange vetom lyd ... "!

Men mest af alt billedet af forfatteren i romanen "Eugen Onegin" afsløres, når Alexander skriver om kærlighed, fortæller os, hvordan man behandler kvinder. Det er i dette arbejde ved Pushkin konkluderede: "Jo mindre vi elsker en kvinde, jo bedre hun kan lide os", som i vore dage forsøger at følge alle de mænd.

I det lyriske digressioner digter minder om tidligere år, er de vigtigste begivenheder i hans liv, glade og triste. Under pennen af en dyb tænker og subtile poesi genopliver alle oplevet dem i Zarens Lyceum i St. Michael, i St. Petersborg.

En roman om ungdom

I produktets levetid af Alexander viste forskellige samfundslag, og landsbyerne og byerne, og provinserne og hovedstaden. Levende han talte om den russiske ungdom af tiden. I romanen, alle tegn - unge, fuld af liv, følelser, håb, lidenskaber. Pushkin beklagede, at hans ungdom blev brugt hurtigt, og opfordrer læseren til at forblive ung længere, ikke at give efter for dovenskab og melankoli.

Generelt kan vi ikke sige, hvor digteren refererer til læseren. Det er op til forfatteren - bedste ven, klar til at lytte og forstå. "Mine venner", "Beloved", "min læser" - så Alexander refererer til adressaterne. Selvfølgelig, fra begyndelsen af fortællingen er en læser af Pushkin. Men digteren bringer dem til hende, adskiller derefter. For forfatteren læseren - kritiker, med hvem han deler sine planer.

Lær produkt

Billedet af forfatteren af romanen "Eugen Onegin" forbedrer produktet grænser. Fortællingen er, som det var fra flere mennesker afbryde hinanden, hvoraf nogle selv er direkte involveret i teksten, andre - er bekendt med karaktererne i romanen, mens andre er udefra kommende begivenheder. Alle af dem er forbundet med forfatteren, gør det hele muligt vifte af manifestationer, og fordi der er en følelse af rigdom og kompleksitet af personligheden af digteren. Stykket er skrevet i en tone af sød sorg, tristhed, men på samme tid, det er fyldt med tro på fremtiden for mennesket. Romersk afviste livegenskabet lærer had intetsigende og tomme liv, narcissisme, egoisme, hårdhed i hjertet.

Som konklusion

Alexander Pushkin i "Evgenii Onegine" forsøgte at komme væk fra mønstret af kunstneriske teknikker, for at undgå konventionen. Så han bevidst sluttede verden af forfatteren og de tegn, der specifikt overtrådt storylines og indført i de nye funktioner i den moderne livsstil for ham. Dette gav digteren at skabe en virkelig realistisk arbejde, den virkelige "encyklopædi af russisk liv."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.