Kunst og underholdningLitteratur

Dzhannett Uolls, amerikansk forfatter: biografi, kreativitet

I øjeblikket er tendensen af litterære læser præferencer tenderer mere og mere i den retning af unge-voksne, hvor centret for historien er unge damer, der er tvunget til at stå over for alvorlige liv vanskeligheder og problemer på vejen til lykke. Og det er gennem disse værker blev berømt nu kendt amerikansk forfatter Dzhannett Uolls. Skæbnen har forberedt hende prøvelser, men det lykkedes hende at overvinde dem og blive en succesfuld person. Hendes bøger er blevet bestsellere, og rækkefølgen af de bedste værker, udarbejdet af New York Times, bogen Dzhannett Uolls tog den førende position for 100 uger. Så hvad ved vi om den amerikanske forfatter og hvordan det viste sig at være en kreativ måde? Overvej dette spørgsmål nærmere.

svær barndom

Dzhannett Uolls - en indfødt af kapitalen i Arizona (Phoenix). Hun blev født April 21, 1960. Pigen var ikke det eneste barn i familien, der er i konstant vandrer fra den ene lokalitet til en anden. Der var endda tidspunkter, hvor Dzhannet Uolls og hendes familie og alle befandt sig uden tag over hovedet.

Men en dag, familien endeligt afgjort på et sted ikke langt fra Appalachian Mountains. Men levevilkårene var simpelthen katastrofalt. I en lille hytte, hvor familien bosatte Vægge, der var ingen varme eller rindende vand, og deres naboer, slanger og rotter var hjemme.

sin ungdom

Kan ikke modstå det hele sytten år gammel pige går på jagt efter et bedre liv i New York, hvor han bor med sin søster. I denne enorme by Dzhannett Uolls, biografi, som i dag er af stor interesse for en bred læserskare, afslutte deres uddannelse i gymnasiet, og takket være tilskud og lån, er det indrettet til at arbejde i et advokatfirma på Wall Street simpelt som en teleoperatør.

Arbejde i tidsskrifter

I 1984 blev hun uddannet på institutionen, "Barnard", og provenuet til journalistik, rammer en stab på en af Brooklyn aviser.

Men i perioden fra 1987 til 1993 Dzhannett Uolls samarbejder med avisen New York Times, fyldmateriale kolonnen "Secret Agent". Efter et stykke tid begynder det at arbejde med en bred vifte af udskrifter, honing og raffinering færdigheder "haj pen."

forfatterens talent er afsløret

I de nul år oplevet journalist føler forfatterens gave, og optager pennen. Efterfølgende Dzhannett Uolls, hvor bogen er kendt over hele verden for at skrive for tre bestseller. Vi taler om værker som "The Castle of Glass", "vilde heste. I enhver historie har en begyndelse "og" Silver Star ". Hvad er de? På den skæbne, der fik mest forfatter, hendes mor og hendes bedstemor.

"Castle of Glass"

Denne selvbiografiske værk blev udgivet i 2000. Det blev bemærket af flere prestigefyldte priser.

Således "Castle of Glass" (Dzhannett Uolls) - en afspejling af livet i forfatteren, hvor den lægger vægt på, er ikke en simpel barndom.

Janets far var en sand entusiast med lederegenskaber. Skyhøje i skyerne, han fik ideen til at lede efter guld i ørkenen og bygge en storslået palads af krystal. Men i hverdagen drømmeren, der ikke var utilbøjelig til en drink og et spil kort, en simpel arbejdsmand arbejdede.

Men mor-i-produkt "Castle of Glass" (Dzhannett Uolls) er en kreativ art, kærlige maleri. Hun blev engageret i kunst, men det virker for en eller anden grund ikke er i efterspørgslen. mor også brugt tid på at skrive bøger, men igen, det ikke ønsker at udgive værker. En sådan manglende efterspørgsel har kastet hende ind i dybet af kreativ krise, hvorefter hun begyndte at lære børn om emnet, hvad de vanskeligheder i livet og uorden skal behandles filosofisk.

Vægge familie konstant bevægelse, og forældrene utrætteligt gentaget sin unge søn, at livet er baseret på eventyr, og hvis i dag er der ingen penge i budgettet, er det ikke udelukket, at de vil blive vist i morgen. Men de ældre børnene bliver, jo mere klart de forstod, at for at være sulten - det er ikke et plus og et minus. På jagt efter mad, måtte de selv grave i dumpsters - glæde, at glæden ikke leverer.

Paradokset i dette arbejde ligger i det faktum, at hans far og mor, har Jeannette ikke se noget galt med situationen for familien, og sådanne problemer dem ikke virkelig pleje.

Især forvirrende adfærd moderen linje, som har evnen til at gå på arbejde, men ikke gør det på grund af deres principper. Generelt er det en roman om ømme, unge helte, der er tvunget til at konfrontere en følelse af uretfærdighed, skam og vrede.

I årevis vil rygter om, at baseret på romanen "The Castle of Glass" blive filmet. Det forventes billedet for at spille en vigtig rolle, hvor eller Dzhennifer Lourens, eller Brie Larson, vil blive frigivet i 2017.

"Vilde heste. I enhver historie har en begyndelse "

Dette arbejde, skrevet i første person, dukkede op i 2009. "Vilde heste" Dzhannett Uolls - en slags hyldest til den mundtlige tradition. Som hovedpersonen her er bedstemor til forfatteren, der er kendt som Lily Keysi Smit. Hun var en viljestærk person en født lærer, engagerende historiefortæller og en dygtig taler. Hendes karakter er også hærdet i en række prøvelser og modgang. År Lily tidlig ungdom gik til ranchen. Pigen havde allerede følt, at en sådan bonde arbejdskraft. Når der var en oversvømmelse, hun først begyndte at redde børnene. Og det var ikke de eneste katastrofer i hendes liv. I en alder af fem, bedstemor af forfatteren bidraget til at træne heste. Ti år senere kunne hun sikkert ophold i sadlen og vidste de ins og outs af, hvordan man kan tilpasse sig savrasku. Lily drømte om en lærers karriere, men hendes planer blev forhindret af en far, der har købt en racerene hvalpe på penge, der er afsat til uddannelse.

Og dog, viser karakterstyrke og udholdenhed, modtog hun den eftertragtede uddannelse, og kun deres indsats. Lily var i stand til at modstå tornadoer, orkaner og selv den store depression. Hun overlevede sin afdøde søster. Kvinden gav en elsket. Men det gik ikke i stykker under deres skæbne. Lily fødte en datter, Rose Marie, blev leder af anliggender på ranchen, og under finanskrisen, for at overleve, selv sælge alkohol, der er fremstillet i hjemmet.

Hun var en god mentor for børn, men for at forstå karakteren og den indre verden af sin egen ikke kunne datter. Hun voksede uregerligt barn. Kvinde smertefuld tanke i spørgsmålet om, hvor og hvornår lavet en fejl i opdragelsen af Rose-Marie.

Her er en historie om min bedstemor skrev Dzhannett Uolls ( "Wild Horses"). Kommentarer om romanen i almindelighed, positiv.

Læseren beundrer en vilje af jern og stål karakter af hovedpersonen.

"Silver Star"

Denne bog udkom i boghandlere i 2013. Handlingen kredser om de komplekse omskiftelser barndom igen. "Silver Star" - historien om to piger Bean og Liz, en mor, hvis kun sporadisk involveret i deres uddannelse, fordi det bruger en masse tid på at forsøge at gøre en karriere i musik. Hendes afkom, overladt til sig selv, at den tidlige start leve et selvstændigt liv, som for dem er ikke altid gunstige.

En mor Bean og Liz efterlader dem og pigerne beslutter at gå på et besøg i hans onkel (mors bror), som de aldrig havde set. By, hvor han levede deres relative var barn, og her kender alle hinanden. Piger kommer til den gamle herregård og stifte bekendtskab med sin onkel, som er karakteriseret ved excentriske manerer. Her læseren lærer, hvad en ung mand havde en ung heltinder. Bor i en lille by, Liz og Bing er begyndt at vokse op.

Kort sagt, i bogen "Silver Star" stiger problemet med forholdet mellem forældre og børn.

Personlige liv

Kendt forfatter Dzhannett Uolls gift to gange. I 1988 blev det det udvalgte folk, kendt som Eric Goldberg. I 1996 deres ægteskab faldt fra hinanden. Jeannette var den anden vælger hendes kollega - journalist og forfatter Dzhon Teylor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.