HjemlighedGør det selv

Konstruktion af det forstadsområde med deres hænder

Hvor interessant denne aktivitet - udstyre forstadsområde - alle kender husmand eller ejeren af et hus på landet. Det er på dette område kan åbnes til sit fulde potentiale. Du spiller og designer, og til en vis grad af arkitekten og ingeniøren, og master og kunstner, og ... Generelt - skaberen! Især hvis familieråd besluttet at gøre arrangementet af forstæder område med deres egne hænder.

Det første skridt i denne vanskelige sag er naturligvis, layoutet af hele webstedet. Selvfølgelig, oprindeligt det bør ske på et ark papir med henblik på at efterfølgende ikke havde noget at ødelægge. Selvfølgelig, før selv end et hjem designer begynde udarbejdelsen, skal du beslutte, hvad ejerne ønsker at have i din værftet: Boder til hunde eller legeplads, en havepavillon eller et kunstigt vandområde, et blomsterbed eller blomster espalier, sommer brusebad eller badekar, en sommer køkken eller et hjem mini -koptilnyu. Generelt er en masse ting, du kan bygge på dit websted, der er en vilje, magt, fantasi og lidt penge. Må ikke grine: de penge virkelig på ejendommen arrangementet kan tilbringe en hel!

Selvfølgelig, hvis du har brug for en større garage eller et VIP-rum med sauna og swimmingpool - der kan være lave omkostninger kan ikke gøre. Og ofte disse værker er forbundet med ansættelse af specialiserede medarbejdere. Men at bryde et blomsterbed eller at arrangere en kunstig lille dam ganske kraft uafhængigt på stort set uden omkostninger.

Til at begynde at udstyre forstæder område med en kunstig mini-dam. Det er bedst at grave i nærheden af en brønd eller vandforsyning: det vil være lettere at gøre sit indhold. Til nøje at planlægge forstadsområder er bedst egnede reservoirer rombeformede, rektangulær eller rund. Mindre tidskrævende damme, der gøres over jorden, med mursten brædder. De er mindre farlig og nem at passe dem. Kofangere kan anvendes til montering af sædet eller nedbrydningen af et blomsterbed. Og i dammen, kan du endda arrangere et springvand.

Reservoirer forkert, "naturlige" former ser godt ud på sommerboliger, hvor der er enkelhed og nærhed til naturen. De kan gøres ret simpelt: i butikkerne i dag sælger specielle letvægts plastik former, som er ganske billig. Gravet en tank i jorden, kan kun obsadit planter dam kant. Afstamning med foranstaltninger, der allerede er fastsat i disse former.

Du kan bare grave et hul, foret i bunden af en særlig film, fyldt med vand, og voila - dammen er klar! Selv om brugen af cement eller klinkegulv er også ganske almindeligt.

Udveksling af vand kan fremstilles ved hjælp af vandpumpe eller manuelt. Men nogle har mere tillid til kemi. Efter alt, i dag er der en særlig væske, der skal regelmæssigt genopfyldes i reservoiret med henblik på vandrensning. Alle bakterier og skadelige for menneskers organismer konverteres til faste stykker, der falder til bunden. Ved hjælp af specielle støvsugere til rengøring vandbassiner nemt fjerne alt affald fra vandet. I dette tilfælde er udskiftning af vand ikke er påkrævet, nogle gange kun nødvendigt at tilføje den del, der er fordampet eller fjernes sammen med skraldet.

Desuden erektion forskellige avlsbygninger, byggeri forstadsområde omfatter også dekoration. For eksempel tilstedeværelsen i det land, hvor gamle træstubbe, som er ganske vanskeligt at udrydde. Og er det værd? Efter alt, er det meget muligt at vende en træstub i benet gade bordet.

Hvis der på dette punkt bordet ikke passer, kan det simpelthen dekorere den gamle bassin, "sidder fast" på hans stub. Farvning skål i rød og hvid malet på det cirkler, får du en lys, "skulptur", efterligner en fluesvamp - kæmpe. Børnene nyder virkelig sådanne kreativt design fund.

Ekstremt vigtigt punkt, når arrangement forstæder område er forbundet med problemet med det lille område er pladsbesparende. Til dette formål kan du bruge den lodrette seng. En glimrende måde at spare plads og et originalt design vil plante jordbær og jordbær i tønder. Til dette sideværts tønder eller andre beholdere er boret huller med en diameter på omkring 6 cm. Kapacitet fyldes med jord. Bøsninger frøplanter er plantet direkte ind i hullerne. Det skaber en meget smuk, flettet jordbær overskæg og grønne områder vertikalt anbragte blomsterbede.

Nogle gange bruger forskudte senge, ligesom det sker i højlandet. Det er også et plus for planterne til at forbedre deres Illuminability. Men det vigtigste i alle disse processer - er det faktum, at de lodsejere fuldt ud kan udøve deres kreativitet, skabe din drøm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.