Kunst og underholdningFilm

13 spørgsmål, der opstår efter at have set den nye trailer af Season Season "Thrones Games"

Artiklen indeholder spoilere fra den syvende sæson af "Thrones Games", samt diskussion af kommende arrangementer. Den første fuld længde trailer af serien er allerede udgivet, men efter det blev nogle detaljer om den nye sæson ryddet op, men nogle spørgsmål opstod.

1. Bemærkelsesværdige fravær: Brienne og Podric

I den sjette sæson gik Brienne og Podrik til Riverrane for at bringe den svarte fisk tilbage i nord og håbede på hans hjælp til at besejre Boltons. I stedet kom de til slottet, omgivet af Lannisters og Frei's styrker.

Sidste gang vi ser dem, svømmer opstrøms for floden, for som desværre ser Jaime.

Vi håbede at se dem i Winterfell og på siden af Sansa, men HBO viste ikke noget. Så hvor er de? Er de stadig i River Lands eller kommer i andre problemer?

Svar: Brienne var der hele tiden! Denne detalje er let at gå glip af, men det "flimrer" i baggrunden i de scener, hvor John Snow er vist. Podrik blev ikke set med hende, men hvis alting er i orden med Krasotka, så er det sikkert også med hendes squire.

2. Det andet bemærkede fravær: King of the Night

Næsten i hver nye trailer fra de foregående årstider, observerede vi lederne af de hvide vandrere, men heri skelnede han sig selv ved hans fravær. Og hvis det kommer til det, var der slet ikke en enkelt walker.

Hvor er natkongen? Vil han bevæge sig gennem muren i den nye sæson? Vil Bran og Mira blive reddet fra det? Der er stadig ikke noget svar på dette spørgsmål.

3. Hvad med Bran og Mira?

Og sandheden er hvad? HBO viste os lidt af deres skæbne - kun én, intet at sige, en ramme med Bran. Det ser ud til, at de stadig er uden for muren.

I den sjette sæson berørte Bran træets blade og led bevidstheden på tidspunktet for fødslen af John Snow og hans mor - Lianna Stark. I den syvende trailer åbner han øjnene ... og det er det.

Vi kan ikke vente med at se, om Bran og Mira kan komme til Black Castle eller endda Winterfell, så Starkeys kan genforene - selvom det betyder problemer for muren.

4. Og hvor er Sam og Gilly?

Dette par var også ikke i traileren. For mange mærkbare fravær! På den anden side er de på promo-billederne, og de er sammen.

Det ser ud til, at både Sam og Gilly opholdt sig i den gamle by, og Sam bærer ikke engang Night Watches sorte tøj længere. Men vi er meget nysgerrige om, hvad der vil ske med dem, især når de får nyheder om, at John blev dræbt først, da blev han opstandet, og da blev han Nordens Konge.

5. Hvad gjorde lillefinger, der gjorde John Snow så vred?

Påhængskøretøjet viser, hvordan John trygt skubber pigen på væggen, mens begge er i krydsene i Winterfell nær Liannas grav!

Vi er næsten sikre på, at Mizinets kender hemmeligheden ved sneens fødsel, men John selv er endnu ikke klar over, hvem hans mor er. Vil lillefingeren fortælle ham om dette? Er det derfor, at den nye konge i nord er så sur? Eller fordi Peter igen gør alt for at ødelægge Stark-familien og tage kontrol over alt selv?

6. Taler om John, jeg vil gerne vide: hvor han er på disse skud og fra hvad løber?

John og Tormund er tydeligt i panik, når de løber væk fra nogen i sneen. Og de er klædt som Wildfires (intet er overraskende for Tormund, men John synes ikke at skulle gå tilbage til dagene bag muren).

Hvorfor gik de mod nord? Begynder den med hvide vandrere? Eller løber de for at hjælpe Bran og Mira?

7. Hvis Melisandra er på Dragonstone, hvorfor og hvorfor sluttede hun derop?

Melisandra dømmer sig ved rammerne, og er virkelig på Dragonstone, hvor Deyneris og hendes hold skal være. Så dette var formålet med den røde kvinde? Tror hun, at Denis er den "lovede prins" eller forsøger han bare at forene dem med John?

8. Hvad betyder den nye rustning af bjerget? Er kampen mellem Kligans brødrene venter på os?

Fanet teorien om slaget mellem Mountain og Dog hedder Kliganboyl. Fans hævder, at brødrene vil kæmpe til døden i aldernes kamp.

Den sjette sæson brød disse forhåbninger til smedere, da Tommen forbød domstolen, men det stoppede ikke de sande troende. Og den nye rustning Bjerge i traileren af den syvende sæson lige gjorde varmen i fansens hjerte.

9. Hvorfor så vi ikke hunden selv i traileren?

Og hans ledsagere, forresten også. Toros fra verden og Berik Dandarion er fraværende i traileren. Men i promo-billedet er der en hund, og der dømmer af ham, at der er en kriger et eller andet sted i nord.

Bag væggen det? Og med hvem? Vil han se Ariu igen? Vil han gå til Winterfell for at hjælpe Toros og Beriku i krigen mod Nattens Konge?

10. Hvor går Arya?

Arias liste indeholder stadig de mennesker, hun var ved at dræbe, men nogle af dem er i nord og andre er i syd. Cersei, Hora, Toros, Berik, Melissandra - vil den yngre Stark dræbe dem alle?

At dømme efter traileren, er pigen et sted i nord. Går hun til Winterfell? Kan hun snuble på vej til hunden eller Melissandra og forkorte hendes liste?

Den virkelige genforening, som vi ønsker at dø i, er Arya og Nimery, den voldsrevolutionist, som Stark kørte væk i den første sæson (på Royal Road, husk?).

Bøgerne har tydelige hints om, at Nimeria nu leder en pakke ulve et eller andet sted på Västerås land, og vi håber meget, at HBO og George Martin vil returnere Arie til sin trofaste ven.

11. Færdiggjorde Euron sin flåde? I så fald angriber han skibet?

Påhængskøretøjet viser Theon Greyjoy i et seriøst slag på et flammende skib. Er der nogen chance for at dette er en kollision mellem en onkel og en nevø? Hvad hvis Eureon endelig fik fat i Theon? For den ældre Greyjoy synes det at være rimeligt at være sammen med Sersei mod sine slægtninge og Deyneris, især siden personale fra den sjette sæson, kan det ikke siges, at Targarien er indstillet på en konjugal union med en intriger fra jernøerne.

12. Hvordan kan du endda forsøge at bekæmpe dragen på slagmarken?

Vi ser i traileren hvordan Drogon og Dothraqis hær blev konfronteret med Lannister-styrkerne. Det er endnu ikke klart, hvor konkurrencedygtigt dette kamp er. Drogon voksede til en utrolig størrelse, så måske er det nok at udånde et par gange med ild og effektivt afslutte kampen?

Måske er der middelalderlige metoder designet til at bekæmpe drager, men vi ved bare ikke om dem? Eller Lannister er allerede som croutoner?

13. Og sidst men ikke mindst: Det ligner Jorakhs hånd, dækket af en "grå heks". Har hans kød rotet? Eller brændt? Skal han amputere sin arm?

Bøgerne siger, at brænding af det ramte område eller amputationen kan helbrede "grå sygdom" og patienten vil overleve. Det ser ud til, i øjeblikket fra traileren, at det er Jorah, der sætter sin hånd (som ser meget ud "ikke meget") i en speciel anordning til amputation. Men vi kan ikke være sikre, kun gætter. Men på den anden side, hvis hånd kan dette være?

Under alle omstændigheder er det interessant at vide, om Deeneris mission vil være meningsløs for Jorakh, og hvis ikke, det vil være interessant at se på metoderne til behandling af den grå sygdom i Västerås.

Har du nogen gæt om svarene på disse spørgsmål? Hvilke detaljer om de to trailere i serien "Game of Thrones" du har bemærket? Har du flere af de trettede spørgsmål?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.