Nyheder og SamfundKultur

Hvordan til at ryge en pibe ordentligt: Tips

Hvis du planlægger at gå til rygning af cigaretter piberygning, men ved ikke, hvor du skal begynde, så bare bruge nedenstående tips. De vil hjælpe dig til at nyde denne guddommelige lektion. Så hvordan at ryge en pibe, ikke?

Brug det befugtede tobak

Hvis du ikke købe frisk foder og holde det pakket, det tørrer hurtigt. Tør tobak anderledes varmt og hurtig forbrænding, hvilket ikke er godt for helbredet. Af den måde, mange tilflyttere spørge, om telefonen rygning er skadeligt. Selvfølgelig, ja. Det er gentagne gange blevet bevist. Så ryge eller ej, alle beslutter for sig selv. Lad os vende tilbage til diskussionen af tobak. Hvis den er vandlidende, så at ryge det vil ikke fungere. Derfor regelmæssigt undersøge den tobak shop for en frisk batch og gemme det ordentligt.

Røg kun tørre, rene og "hvilede" rør

Hvis tobak var den sidste raskurki i røret, vil det ikke have tid til at "ånde", vil være meget bitter. Derfor skal du sørge for at rengøre efter rygning pibe. Også, lad det "hvile" i mindst én dag.

Lær hvordan man korrekt pakke

Begyndere, der ikke ved, hvordan at ryge en pibe korrekt, ikke tilstrækkeligt opmærksomme på dette punkt. Og meget meget forgæves. Der er mange måder at emballage, men deres essens er som følger: tobakken skal pakkes ind i røret forsigtigt og jævnt, så når et let tryk med en finger han bed fjedrende. Det er bedst at gøre det i tre trin.

Brug gas lighter eller træ kampe

Eksperter, der ved, hvordan man korrekt ryge en pibe, anbefales det ikke at bruge benzin lightere og pap kampe. Dette skyldes det faktum, at tobakken absorberer eventuelle lugtgener. Så det er at foretrække at tænde en pibe med tændstikker eller butan. Og bedste kampe kun butan forbrændingstemperatur er meget højere end træ. Derfor kan en lighter flamme brænder rør.

Lyser et rør ofte

Novice rygere mener, at deres erfarne kolleger kan være et lys rør i første forsøg. De mener, at hvis du bruger et par kampe, vil det give dem begyndere. Må ikke være genert. Alt kommer med erfaring. En eller to kampe vil tage dig kun nogle mesterskabet rygning. Brug så mange kampe som du ønsker. Deres producenter vil være uhyre taknemmelig.

Hvordan til at rense røret rygning?

Dette er et meget vigtigt spørgsmål. Og graden af betydning vil afhænge af holdningen hos de enkelte ryger. Efter at ryge for mange er en slags ritual. Derfor skal alt foregå på et højt niveau. Før rengøring op, er du nødt til at lade det køle af. Normalt tager det omkring 30 minutter. Nu er du klar. Den nemmeste metode - rengøre den med en speciel Yorshik og servietter. Chibouk rengøres Yorshik smalle ende. Derefter er røret rystes ud af aske, vikles derefter på fingeren anvendes serviet. At rense ydersiden egnet flannel klud.

Nu hvor du ved, hvordan at ryge en pibe korrekt. Gør dette for første gang er ganske vanskeligt. Det kan være, at rygning ikke tager nogen fornøjelse. Må ikke haste til at drysse aske på hovedet. Prøv. Du vil lykkes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.