ComputereComputerspil

Hvordan bliver i "The Sims 3" havfrue? Sådan finder en havfrue og skabe det selv?

Fans af computerspil - simulatorer life - er godt bekendt med oprettelsen af selskabet Maxis - The Sims-3. Det er sikkert at sige, at dette ikke er et spil i traditionel forstand - det er en rigtig nyt spil univers.

Historie simulator nummer 1 i verden

Før du får det format, der har spillet nu, er det kommet en lang vej for udvikling. Den første prototype af "Sims 3" blev udgivet i 1991. SimCity. Ideen om at skabe en by meget for brugerne, men de ville ikke kun bygge huse, men at spille for karaktererne. Således blev født idéen om at skabe en simulator, hvor du kan styre ikke kun byen, men også de tegn. Sig selv kaldes "Sims" tegn.

The Sims blev præsenteret for brugere i 2000. Et par år senere, i 2004, kom den anden del - Sims-2. I 2009 var der Sims-3.

Uudtømmelige fantasi af udviklere

Under hele eksistens af spillet 11 spændende tilføjelser blev produceret (add-ons) og 8 kataloger. Fantasy skaberne af hits. De forsøgte hver supplement til at gøre spillet så meget som muligt tæt på den virkelige liv. Brugere vil være i stand til at sende deres karakterer til rigtige rejse til spændende eventyr, vælge nye, usædvanlige professioner, såsom Ghostbusters. Spillet indtastet ændringen af sæsoner, mulighed for at spille for et barn, en teenager eller et kæledyr. Men dette var ikke nok for udviklere. I 2012 går lyset ud den mest berømte og interessant tilføjelse Sims-3 - "Supernatural" Det indsamlede alle de fantastiske skabninger eventyr og sagn - Genies, hekse, vampyrer, feer, varulve, aliens og zombier. Men noget magiske tegn, som er stadig ikke nok. Og en ny tilføjelse i 2013 "Paradise Island" vises havfrue. Spillere straks rejste spørgsmålet - hvordan man kan være i "The Sims 3" havfrue? Til glæde for fans af simulatoren det var gennemførligt opgave. Det er kun nødvendigt at vide, hvordan det skal gøres.

"The Sims 3": hvor man kan finde en havfrue. levesteder

Mød Mermaids kan, først og fremmest i vandet. De - marine liv og undersøiske finde dem lettest, men du er nødt til at prøve. Disse mystiske skabelse normalt svømme nær bunden, så du først nødt til at få tegnet dygtighed dykning. Efter at han lærer at dykke under vandet, i særlige steder for dykning og kan du møde en havfrue. De, ved den måde, der er mandlige og kvindelige, og har forskellige tegn. Blandt dem er venlige og omgængelig, med hvem du kan få venner. Men der er onde, og de kan gøre ondt Sim, for eksempel, palming off hans forkælede tang.

Havfruer kan også nogle gange findes i byen. De er der ofte, fordi de ikke længere kan være ude af havet.

Så hvis en karakter har fået et dyk færdighed spørgsmål i "The Sims 3" hvordan man finder en havfrue, er næsten løst. Du er velkommen til at dykke i et særligt udpeget sted. På bykort de er markeret med et særligt ikon. Normalt behøver en lang ventetid ikke have en havfrue. Men hvis hun ikke dukker op, kan du prøve at finde den i din foretrukne sted disse havdyr - havfruer i grotten. Men du skal først indhente en syvende niveau af fordybelse.

"The Sims 3": hvordan man laver en havfrue, og at det skal

Mermaids - en af de mest fantastiske magiske skabninger i spillet. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man kan være i "The Sims 3" havfrue er for fans af spillet er relevant. Faktisk er det ikke så svært. Der er flere måder at gøre dette:

  1. Med hjælp fra tang havfrue. Stillet over for en havfrue, kan du tale med hende og tale om "fisk dele." Hun giver derefter tang. Hvis du spiser det, kan du blive til en havfrue. Men hvis karakter - ikke en mand, og nogle andre magiske væsner (fe varulv eller zombie), tang det vil ikke fungere. Og en ting mere. Få algerne kan kun være velment marine liv. Wicked havfrue eller nægter at give alger eller podsunet forkælet.
  2. Med hjælp fra snesevis af lykke. For at løse problemet i "The Sims 3", hvordan man skaber en havfrue, måske på en anden måde. Efter at akkumulere den nødvendige mængde lykke point, kan købes på havfrue award tang og spise det.
  3. En original måde. Tegn efter møder med livet i havet kan føde et barn med en havfrue med en sandsynlighed på 50%

Hvordan man korrekt pleje for en havfrue

For karakter-havfrue brug for regelmæssig pleje. For at undgå dehydrering, bør det altid tage et brusebad eller et badekar, svømme i poolen eller gå i regnvejr. Manglende saltvand kan slå en havfrue i en konventionel karakter. Spis marine indbyggere foretrækker alger og fisk. Regelmæssig mad, de spiser også, men kløften på det langsomt. På grund af den store kærlighed af havfruer at fiske dem bare elsker katte.

Cure Havfrue - om at vende tilbage tegnet til en mulig normalt liv?

Jeg tror, denne artikel har givet et udtømmende svar på spørgsmålet om, hvordan man kan være i "The Sims 3" havfrue. Men det så sker, at tilstedeværelsen i billedet af denne magiske karakter begynder at være ubehageligt med tiden. Træt af konstant at tage et bad og bruser, mad fisk og alger, skællende ben. Og nu, i stedet for at bede spillerne hvordan man kan være i "The Sims 3" Havfrue givet af den anden - om det er muligt at vende tilbage tegnet til hans menneskelige form? Ja, det er muligt. Der er to måder at inddrive:

  1. Den nemmeste og mest smertefrit for Sim: kan købes i en genbrugsforretning eller tilberede en potion - "stærk helbredende eliksir." Dette er muligt, hvis figurens Alchemy Skill pumpes op til den tiende niveau og råde over de ingredienser. Sim drikker eliksir og straks helbredt, forvandlet til en almindelig upåfaldende mand.
  2. Metoden grusom, men hvis den helbredende mikstur ikke er muligt at få det, og være en havfrue har noget ønske om at have til at udholde det. Det er nødvendigt at holde figuren væk fra havvand og er ikke tilladt at svømme i det. Men at tage et brusebad og badeværelset kan ikke forbyde, eller sim dør. Efter to dage, hvis du lider dine Sim klager over manglen på salt vand, han vil vænne sig til jorden og vende tilbage til en tilstand af en ganske almindelig person.

Havfrue - en smuk havdyr, og er det værd at forsøge at gøre det til deres favorit karakter. De har stor svømme er ikke bange for hajer og ved, hvor den mystiske ø.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.