ComputereComputerspil

"Skyrim": ibenholt barre. Hvor finder ibenholt barre?

For at skabe en bred vifte af våben og rustninger i "Skyrim", skal du kigge efter de rigtige ingredienser til opskrifter. For de enkle ting, du har brug for at få ganske almindelige og velkendte materialer, som kan findes rundt om hvert hjørne. Men for at få noget værd, sjældne eller kraftfuld, er du nødt til at prøve, da nogle materialer kan være svært at få. For eksempel tager det ibenholt bar - dette materiale er kendt for alle spillere, der er tiltrukket af en serie af TES. Her ibenholt - det er et populært materiale til at skabe en meget kraftig og stærk rustning, samt en stærk og pålidelig våben. Selvfølgelig, i "Skyrim" du også nødt til at gøre alt for at få disse barer, hvis du ønsker at skabe høj kvalitet artikler eller væsentligt forbedre eksisterende. Men det er vigtigt at vide, hvor man kan finde materialet.

Opkøb ibenholt

En af de mest upopulære metoder til fremstilling af hårdgummi - er at købe materialet fra leverandører i isenkræmmere. Også, hvis du beslutter at bruge sådanne metoder, bør du kigge til smeden, som han altid har en vis mængde af hård gummi til salg. Men hvorfor denne metode er upopulær? For det første er det meget kedeligt - i dette spil er altid meget mere interessant end mine hver ibenholt bar med hænderne. Desuden er det muligt at ikke kun have det sjovt og have det sjovt, men også for at optjene erfaringspoint og side materialer, og, selvfølgelig, guld. Nå og for det andet, ibenholt barre hos de handlende og smede er meget dyrt, så bruge denne metode kan kun de spillere, der allerede har formået at gøre en formue og kan ikke længere gå ud fra deres omkostninger. Det anbefales derfor at forsøge at få dette materiale på andre måder - især i betragtning af, at deres spil har flere.

Rød minen

Hvis du opgive tanken om at købe det materiale, skal du vide, hvor man kan se ibenholt barre. Faktisk er der flere steder, men til at begynde deres søgen efter en bedre landsby Stone Shore - det er en del af den røde Mine, og hvor du skal gå. Naturligvis skal du forberede, fordi minen er fuld af edderkopper, som kan give dig en masse problemer, hvis du ikke ved hvad de skal gøre med dem. Af den måde, kan du vente, indtil du får den quest "Red mine", hvor du bliver nødt til at ødelægge alt ondt i denne mine. Samtidig vil du være i stand til at få fat i ibenholt malm, som derefter kan smeltes om. Du behøver ikke engang at kigge efter støberi - den er omhyggeligt placeret lige ved siden af mit, og ved siden af det kan du straks finde de tre stykker af ibenholt malm. I "Skyrim" ibenholt bar - et materiale, som du næppe kan finde i en færdig form (undtagen hos de handlende), så du er nødt til at lære at bruge Foundry, som med det fra malmen, kan du oprette barrer.

dystre miner

I "Skyrim" ibenholt barre kan være fremstillet af ibenholt malm, som du allerede forstået, men i spillet er der ikke så mange områder hårdt gummi, hvor tilladt adgang til hovedpersonen. Men det største indskud Dystre er min, og det er her, du skal lede, hvis du har en plan om at samle en stor mængde af hård gummi. I dette tilfælde, alt er meget mere kompliceret end den røde minen, da dette område er placeret på den placering Eastmarch i Narzulbur fæstning. Selv det navn, du kan forstå, at dette slot hører til de orker, så input til andre racer ikke er optaget. Hovedpersonen - en meget speciel, så det kan bevise de orker at han kan have tillid til at udføre visse søgen, at det vil blive udstedt i fæstningen. En meget nemmere måde ind i minen - er at være en ork, men denne mulighed, som du ved, er kun egnet til de spillere, der i starten af spillet valgte en ordentlig løb. Men Skyrim ibenholt bar - dette er et meget værdifuldt materiale, så du vil under alle omstændigheder er det nødvendigt at få adgang i en mørk mine.

Sanctuary Mehrunes Dagon

Endvidere malmforekomster sig i Skyrim ibenholt barre kan ekstraheres fra stammen af skatte, hvor det tilfældigt genererede indhold. Således kan hver kuffert være en potentiel kilde til gummi, men ikke meget værd at håbe på det. Med hensyn til de steder, hvor du er garanteret at finde barer - det er kun én. I helligdommen Mehrunes Dagon, hvor du fører en af de quests du nødt til at kæmpe med de herrer Braemar, og på vej til dette fristed - med en række højt niveau skabninger. Men som et resultat vil du komme til skatten, hvor du er nødt til at kæmpe med en anden Dremora Lords. Efter at have vundet, kan du drage nok fra stammen stående der, men hvis du er interesseret i ibenholt ingots, så er du nødt til at være opmærksom på brystet, som er fuld af guldbarrer - blandt dem vil være tre og ibenholt. Det er ikke så meget, men bedre end ingenting. Nu ved du hvor man kan finde ibenholt barrer - du nødt til at forstå, hvordan man kan lave deres egen, og hvordan du bruger dem.

Oprettelse ibenholt barrer

Hvis du har ibenholt malm, kan du ikke bruge den til at oprette og bedre ting - du skal bare guldbarrer. Men fortvivl ikke, for i spillet er der toogtyve støberier spredt over hele verden, som vil tillade dig at oprette fri fra malmen barrer. Umiddelbart bør det fremgå, at to enheder af Ore ibenholt få en bar, så du skal have et lige antal stykker af malm, så du havde ingen ekstra rester.

Sådan bruger ibenholt barrer?

Så du har fået en vis mængde af ibenholt barrer - det er ligegyldigt hvordan. Hvad bliver det næste at gøre med dem? Som allerede nævnt, kan du gøre fra ingots våben og rustninger, men for dette skal du enten have en høj dygtighed smed, eller konsultere en professionel smed, som tillæg vil skabe den ønskede genstand for en række barer. Du kan oprette ebonit og Daedric rustning og samme våben. I betragtning af, at de Daedric elementer er den mest magtfulde i spillet, er du nødt til at forstå, hvor vigtigt det ibenholt malm, samt barer, får du ud af det. Derudover kan du bruge disse barer ikke at skabe objekter, og til at forbedre dem. Igen, kan du kun forbedre ebonicheskoe og Daedric udstyr. Generelt er disse søjler du vil helt sikkert komme i handy. Men hvad gør man hvis man bare ikke kan få dem alle de ovennævnte metoder?

snyd

Hvis du ikke kan få de rigtige materiale ærlige metoder, kan du bruge koden på ibenholt barre. Mere præcist Spiller AddItem kode er gyldig at tilføje nogen produkter, afhængigt af de værdier, som foreskrives nedenfor. Således er den endelige snyde på ibenholt barre er som følger: Spiller AddItem 0005AD9D.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.