ComputereComputerspil

"Oblivion": afleveringer. Guide og tips om afleveringer "Oblivion"

The Elder Scrolls IV: Oblivion - rollespil spil fra virksomheden Bethesda Games Studios. Umiddelbart efter sin løsladelse i 2006 er det blevet meget populært. Handlingen er baseret på konfrontationen af hovedpersonen og dyrkelsen af Prince of Destruction, som har planer om at åbne en portal til en ny verden. Spillet verden er den fjerde del giver dig mulighed for at rejse til et hvilket som helst sted, ignorerer grundlæggende opgaver. I denne artikel vil du lære at mestre "Oblivion". Passage niveauer starte med de vigtigste søgen.

uddannelse

I den første fase er kombineret proces med at skabe en figur til begyndelsen af historien. Du skal vælge det navn, køn, alder, udseende og race. Hovedpersonen er indkapslet i en Imperial fængsel. Lang behøvede ikke at sidde der. Snart vil der være medlemmer af kendelse afsagt af Blade og Uriel Septim VII, som blev jaget Assassins. Vejen ud af slottet går gennem dit kamera. At flygte til frihed, følge alle retninger vogte og ikke rager frem, ellers vil du blive dræbt.

Rundt om hjørnet suite venter baghold. For at deltage i kamp, kan du ikke. Efter angrebet, kravle ind i hullet i sidevæggen. Her begynder jagten "De naturlige huler", hvor du vil lære at håndtere et våben, snige, plukke låse, støbte besværgelser og bryg potions. I processen med at jobbet er vigtigt at samle alle de nyttige ting. Når du vender tilbage til katakomberne, skal du vælge tegn på fødsel og fortsætte den vej, sammen med den overlevende monark.

Ved døren til kloakken du bliver angrebet af Assassins. Uriel forudanelse om hans død, og fortæller derfor dig hans hemmelighed - han har en uægte søn. Kejseren vil give Amulet of Kings, og beder ham om at give Joffrey. Så Uriel dræbe snigmorder. Spar ham du ikke får. Baurus hjælp beskæftige sig med morderen, og vil give nøglen til døren. Joffrey (kapitel af Ordenen af Blades) er beliggende i Priorat Veynon.

Passage af "Oblivion 4" har sine egne karakteristika. Således helten i klassen, kan du kun vælge efter kejserens død. Tag til jobbet meget alvorligt. Vælg en kriger, en troldmand eller en tyv ikke kan. Optjene bonus vil være meget vanskeligt.

Før runde gitter være sikker på at gemme spillet. Inden vi går udenfor, kan du ændre parametrene for helten. Med nye funktioner - uden at gemme niveau - du er nødt til at re-tage tutorial. Ud spildevand fører til Cyrodilic mellemrum. Så kan du flytte i alle retninger. Vigtigere er det, behøver du ikke foretage en masse billige og spar hadefulde håndjern. I det fortryllede tilstand, vil de kun beskytte den tryllekunstner, der ikke kan få en bøde.

Passage af "Oblivion" med Carnot giver dig mulighed for på forhånd at kende nogle af de elementer i spillet. For eksempel, hvis en tegn vises på kronen, NPC foran dig. I flere af dem spillet. Hvis status for NPC "udødelige", så skal du ikke bekymre dig. Ubeskyttede tegn nemmere at forsvare med et lavt niveau af udviklingen af hovedpersonen. Den primære opgave er derfor bedre så hurtigt som muligt. Efter fængsel, er det ikke nødvendigt at gå til Miskarkand ruiner. Ellers får du en fejl, der kan fastgøres kun uofficiel patch til Oblivion. I jagten "Cheydinhal: Sellin 'kan du i god tid at miste en stærk allieret.

Levere den Amulet og finde efterfølger

I Chorrol på kompasretninger flytte til Priory mod syd. Fortæl Joffrey af kejserens død og give Amulet. Han tilbød at tage i vejen for dit bryst med arme. Forud Maborel giver helten hest Piner bror - bog tutorial og Eronor - Reparation hammer.

Den uægte søn af kejseren, tjente Martin som præst i kapellet af Akatosh. Gå til Kvatch. På flygtningelejren blev angrebet af Deirdre. Vagterne prøver at beskytte overlevende fra Oblivion dæmoner. Hjælp Savin barrikadere portene for at eliminere truslen. Så gå til kapellet og fortælle Martin sandheden. Han var meget overrasket, men nægter at følge i Veynon mens beboerne er i fare. Vi bliver nødt til at hjælpe ham med at lukke porten Obviliona. Umiddelbart efter afslutningen af forsøget på at navigere Veynon. Arvingen til livet ikke kan overleve. Han "neubivaem".

Tip: Hvis umiddelbart efter belejringen du ikke har haft tid til at tale med Martin, gå til en flygtningelejr ved foden af bakken. Der vil møde arving.

Klosteret blev angrebet af ministre Mythic daggry og dræbte den tidligere Maborelya. Besejre Assassins og løbe ind i kapellet. Brug for hjælp med Joffrey okkultister. Hemmelige samfund stjal Amulet of Kings. Geoffrey Martin tilbyder at sende til templet for Lord of the Clouds. Kom til de steder, du kan hurtig rejse.

Way Dawn

Passage af den næste del af de vigtigste søgen åbner hemmeligt sted af helligdommen.

Joffrey fortæller, at Baurus kan vide, hvordan til at returnere amulet. Gå til et møde med en kniv i bestyrelsen Luther Wade.

Bind 1. Baurus mistanke om, at han var ved at blive overvåget, og beder dig om hjælp. Klingen ud af værelset efterfulgt af en ukendt mand flytte. I et øde sted på Baurus angreb. Dræb fjenden og søge liget. Du vil finde bogen "Kommentarer til Mysterium Zarksa". Baurus direkte dig til Tar-Mina i Arcane University, og han vil lede efter spioner.

Bind 2. Lederen af Mythic Dawn - Mankar Camoran. Placer en hemmelig fristed er kodet i fire bøger skrevet af ham. Tar-Meena vil give et andet udseende, og fortælle, at ejeren af "First Edition" magasin for den tredje.

Volume 3. Fintias fortælle dig hvad der er tilgængeligt i sin ene eksemplar er Gvinasu der allerede har betalt bogen og skal nu tage det væk.

Du har flere muligheder:

- Løft Fintiasa forhold til sig selv og til 80 købe bogen for 100 guld.

- Sig sandheden Gvinasu. Så ville han give bogen og notat om mødet.

- Kill Gvinasa og hente en bog og en note.

Noten "Sponsor" fastslår at der kun kan opnås slutvolumenet fra et medlem af Mythic Dawn. Beskrivelsen af spillestedet.

Bind 4. Fortæl alle Baurus sammen og gå til en bog. Blade "udødelige" lige før kommer ind i lokalet. Derfor er pre-gemme spillet. Indtast værelse og sidde ned på en stol. Kommer snart Raven Camoran - "sponsor". Besejre kultister angreb Baurus, tage væk fra Ravens sidste bind, og nøglen til en Oversvømmede kloak. Baurus sendt til templet til Martin, og du flytter til Tar Minh City med alle bøgerne. Gem dit spil.

De fire bind indeholder koden - det første bogstav i stykket: "Grøn Kejser Way Hvor Tower Touches middagssolen". Grøn kejserlige spor - en by med et centralt område i White Gold Tower. Find graven der Kamarrila. Ved middagstid væg kort gløder lyse rødt. Aktiver billedet og få mærket.

Tip: Hvis Baurus dø på vej til kirke, gå til bevarelse og afspille niveau.

fristed Dagon

Den hemmelige sted er beliggende i Lake Arrius huler. Gem dit spil inden de kommer ind der. Gatekeeper vil fortælle dig, at du skal tale med viceværten Harrow. Han vil tage dig for en nybegynder, vil kræve at give ham hele ejendommen og sat på en kjole.

Passage af spillet "Oblivion" på dette tidspunkt kræver en klar vurdering af deres evne. To kurser af handling: den første - at acceptere tilbuddet og foregiver sin anden - og nægter at kæmpe. I det første tilfælde, vil du finde dig selv ud af penge og våben til fjender af mængden, at før eller senere vil du blive fundet ud. Ellers er du nødt til at kæmpe fra det første minut af dit ophold i hulen.

Hvis du er iført en kappe, vil Harrow guide dig gennem hallen ind i hallen med Mankarom Kamorny og troende. Efter en kort tale, vil guiden åbner en portal og forsvinde. For at stoppe ham på dette tidspunkt vil ikke fungere. Det er nødvendigt at komme i besiddelse af bogen "Mysterium Zarksa". Mankara datter, Ruma, tilbyder at dræbe præsten Dzhiliusa. Hvis du nægter - du straks angribe. Enig. Vent, indtil alle okkultister forlade selskabet, snup en bog og køre gennem boligområder.

Hvis du nægter at give Harrow ejendom, har du renset alle værelser af samme scenarie. Men så vil det første slag kommer meget hurtigere. At komme ud af hulerne, gå til Martin. Han dechifrere tekster.

Passage af "Oblivion" med Carnot lov til at finde en anden fingerpeg. Så snart du tager en bog, en statue af sammenbrud og falde til Argonian. Derfor skal du først dræbe alle cultists derefter at frigive firben og tage bogen.

På jagt efter sten

spioner

Tal med Høvedsmanden for Helligdommen og de lokale i vandrere. Søg huset Jaelre. Lommerne vil finde nøglen til kælderen, og en note til plan for angreb på Broome. Rapporter det og Geoffrey Martin.

Blod Daedra

Martin vil fortælle dig, at for at åbne portalen brug 4 stk. Den første af dem - "Blod Daedra Lord." Skal læse Moderne Kættere fra templet biblioteket. På dit kort vil markere indikerer helligdom Azura. Ifølge resultatet af jagten, du vil få en "genanvendelig" Soul perle - Star of Azura. Det er bedre at holde. Men at lukke søgen skal du give Martin en af følgende artefakter af dit valg: Golden Sword, skind Frelser Volendrung, Ebon Blade, Ring of Khajiit, Mace Molag Bala Skull af korruption.

guddomme blod

Dette er det andet punkt for at åbne portalen. De gamle ruiner Sancre er rustning Tiberen, sprøjtede med blod af grundlæggeren af dynastiet. I nord, i bjergene er der et gammelt fort. Der indgangen til katakomberne. Nøglen vil give Julius. Stock op på potions. Du vil blive konfronteret med en masse af det onde. I dungeons finder du bladet udøde. Det skal destrueres. En befriet sjæl vil fortælle dig, at du har brug for at finde og slippe af med endda tre sådanne klinger. Så gå til graven Rehmanniae, indsamle rustning og tage dem til Martin.

Bruma porte - træder i Oblivion

Passage af den næste quest kræver lukning af portalen. Grevinde behov for hjælp. Gå til byporten. Der vil møde gamle venner. Guide dem gennem porten. De fører til en rummelig område af Oblivion. Gennem vagter ønskelig roligt glide. Du kan ikke dræbe dem - få en bøde på 1.000 mønter. Den vigtigste tage væk nøglen af tårnet Dremora. Tag Sigil Stone i Sigillum Sanguis. Dette vil lukke porten. Gå tilbage til templet.

forsvare byen

allierede Bruma

Joffrey vil rapportere, at vagterne ikke var i stand til at forsvare byen fra Mythic Dawn. skal søges hjælp fra Rådet for ældstes i Imperial City. Men kansleren at forklare, at de soldater, der er involveret i andre kampe. Kaptajn Savlian Matius afsætte til at hjælpe en soldat, hvis du har gennemført questen "The Battle for Castle Kvatch". Ellers henvises til Earl og grevinde af Cyrodiil.

Miskarkand

For den rituelle behov velkindsky stor sten, som ligger i ruiner. Snup en sten i vejen Varley. Tag liget af kongen Miskarkanda nøgle, der åbner en kort sigt til exit.

forsvar af Bruma

Den fjerde emne - Stor Sigil Stone.

Følg Martin til exit fra byen. Mythic Dawn åbner tre porte, herunder den Store. I denne kamp, skal du ikke kun overleve, men for at redde livet i den arving. Vil gøre det vanskeligt, hvis højt niveau karakter. Bring så mange mennesker som du kan. Passage af spillet "Oblivion" på dette tidspunkt kræver maksimal koncentration af kræfter. Grab slaget fortryllede vægtløse genstande, herunder sten Ritual. Han er påkrævet, hvis slaget vil gå tabt kammerater. Også tage et maksimum genoprette potions. Lær at kæmpe "kamæleon" og "usynlighed".

I løbet af kampen er den vigtigste opgave - at redde livet for Martin inden de kommer ind portene. Hvis han dør, er det game over. Når du krydser porten, vil Martin igen blive udødelig. Utilsigtet drab allieret indsamlet bøden - 1.000 mønter. Du kan ikke løbe væk fra slagmarken, eller arvingen dør.

stor port

Daedra Maskinen må ikke passere gennem exit. Du vil få en fjerdedel af en time til at finde den store Sigil Stone. De første tre minutter til at tage en undersøgelse område. Ignorer belejringsmaskiner. De vigtigste ting - at komme til tårnet, "Destroyer af verden." Gå mod nord til hulen Røg-and-burn. Derfra kravle op nogen af de tre tårne, aktivere og kontrol ned til niveauet for portene til krigen. bør undgås skærmydsler med modstandere. For at gøre dette, skal du bruge færdighed "kamæleon". Stueetagen i indgangen ender af lys. Korridor med fælder fører til hallen med tre døre. Den åbner venstre og klatre til Sigillum Sanguis. Tag væk stenen. I Cyrodiil hjælpe med at bekæmpe Daedra og Dremora. Giv Martin sidste element og flytte det til templet for Lord of the Clouds.

Paradise - den sidste opgave af de vigtigste søgen "Oblivion". Passage af dette niveau er forskellig fra resten. Her udødelige kan ikke blive dræbt under nogen omstændigheder.

Martin begyndte ritualet. Indtast portalen. Du vil finde dig i det vilde have. Du har brug for at komme til den forbudte grotte med "Bracers favoritter". Her vil du møde en alf Eldamila. Han lover at hjælpe, hvis du dræber Mankara Masters. Stol på ham, og følg instruktionerne. Kom ud, flytte til slottet Mankara. Ham i kamp, vil hjælpe Raven og Ruma. Først foretrækker nærkamp, den anden - fjernt. Efter død Mankara, vil Rai begynder at bryde ned, og du vil bringe til templet. Glem ikke at tage Amulet of Kings, en personale og en kappe.

"Oblivion". Passage opgaver: tips

Sjældent hvilket spil undvære patches. The Elder Scrolls IV er ingen undtagelse. Passage af "Oblivion: Gold Edition" har sine fordele Det løser en tastefejl tekst, tegn og stemme-kort Derudover plasteret tilføjede addons .. "Knights of the Nine" og "Shivering Isles" på russisk.

Passage af spillet "Oblivion 4" tager et par dage. Selvom det altid er muligt at spare, men for at vende tilbage til det samme et par gange, du ikke ønsker missionen. Derfor kan du sætte pris på råd om passage af quests.

1. Pakningerne, som er bedre ikke at forsinke.

1.1. Alle anbefalingerne fra Mages Guild. Adgang til Arcane Arts Universitet vil skabe magiske genstande. Men efter at karrieren er bedre at suspendere. Det niveau, hvor opgaven succes afhænger af udviklingen af hovedpersonen (SG) - Mages Guild Oblivion. Passage "Staff guiden" på et tidligt udviklingstrin vil give den maksimale værdi af optionerne personaleomkostninger.

1.2 "Namir" lærer bedre mens Charisma ikke pumpes over 60.

1.3 "Skitser af død" det bedste sted på niveau 1, når forholdet mellem skader fra giften og den mest optimale sundhed.

1.4. Den første og fjerde referencepunkter Thieves Guild er tæt knyttet til hinanden, så at få det maksimale belønning for hver mislykkes. Men de har brug for at lære på niveau 10. Passage af "Oblivion Thieves Guild :. Blekhart Azania" på et tidligt tidspunkt vil gøre det muligt at få et Elven kappe og rustning.

2. Quest, som er bedre ikke at skynde sig.

2.1. "Oblivion Mørk Broderskab." Passage af disse opgaver vurderes ikke kun at vinde, men også peger miskredit. I begyndelsen af spillet, når niveauet af et godt omdømme er stadig meget lille, vil det være meget forstyrret.

2.2 "Information til tjenesterne." skal købe fra Volanaro stave "Slumber Herren", før jagten. Efter indstilling vil det gå til grunde.

2.3 "fædrenes synder." Efter at have udført denne opgave Fatis REGLER stoppe med at købe stjålne varer.

2.4. "Dreams of Oblivion". Passage af denne søgen har mange årsager vanskeligheder. Som en del af opgaven har brug for at indsamle 4 krystaller og komplet bijob. De første tre af krystal er næsten alle, men den fjerde problemer. Galen nødt til at tage en søgen efter en fjerde sten hentning. Det er placeret ved siden af havnen.

"Oblivion". Passage "Shivering Isles"

Denne udvidelsespakke introducerer spillerne til en ny verden af Sheogoraths. Portene af portalen er i nærheden Brevila. Den nye verden er opdelt i to dele: Mania og Dementia. Den første er en lys og farverig kongerige med meget følelsesmæssige individer. Den anden - det stik modsatte af den første. Sheort - byen den nye verden, delt i to dele. Han er den eneste af sin slags i "Oblivion". Passage "Shivering Isles" er at udføre 17 hoved- og 15 sidemissioner, hvor spilleren bekendtskab med unikke figurer. For eksempel, en smed kvindelig malm vanvid bliver til et magtfuldt våben. By patrulje guld hellig og dejlige forførerske der for den mindste overtrædelse af rækkefølgen af spilleren kaste i fængsel.

resumé

Passage af spillet "Oblivion" - en fascinerende proces. Et stort antal forskellige kvstov, unikke figurer og en spændende historie tager spilleren ind i verden af spændende oplevelser. Replayability forstærker kun indtrykket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.