InternetPopulære links

Screamer: hvad er det?

Hvis udtrykket bogstaveligt oversat fra det engelske sprog, betyder det "en screamer." Lad os prøve at forenkle forklaringen. Screamer - hvad er det? Dybest set, er disse film med en tilsvarende udvikling scenario. I første omgang, viser skærmen noget beroligende, sød killing, for eksempel. Hvordan pludselig i midten af skærmen er der en forfærdelig vansiret monster eller zombie med en voldsom skrig. Hvad nu hvis det kan være en menneskelig reaktion? Selvfølgelig, frygt, startle, chok, dette har alle de Screamer. Hvad er det - den mest primitive udgave pugalki, latterlige vittighed, fjollet joke? Dens specielt skabt til at forårsage en person til negative følelser. Men mange visning Screamer er af interesse og nysgerrighed. Et illustrativt eksempel - tiltrækning "Panic Room". Glad: fashion for lidt skræmmende Screamer pougasla. Nu fans af "akut" og ekstrem skal være tilfreds med hvad der er blevet oprettet.

Hvordan og hvorfor skaber Screamer

Disse shockers er ofte indlejret i spillet. Man spiller i fred i et normalt spil (for eksempel en labyrint), stirrer ind i skærmen og ... .. Og så, som sædvanlig, vises vansiret zombier et øredøvende skrig. Det antages, at på grund af denne skrig eller enhver anden egnet dyster ozvuchke opnåede den højeste effekt startle. Hvis du slukker for lyden, når du ser en film som denne, er det meget muligt, at du ikke bange, men bare føler væmmes ved, hvad han så. For et stykke tid, Screamer var meget populære, og det er ganske fornuftig. Opret en "pugalki" kan være næsten alle. Dette vil kræve enten en afslappende eller videospil, samt fotografering, som skal behandles på foto editor. For eksempel kan en person, der gør en bleg ansigt og øjne skåret ud (ikke bogstaveligt, selvfølgelig), derefter tilføje kontrast, mørke farver, maling ar og så videre. N. Skræmmende? Det er ikke underligt, at en person er bange for "monstre".

Den mest berømte Screamer

Det mest interessante - er, at den første Chaja tror saver TV TYPE. Så hvis vi taler om VID-Screamer, det var "et fugleskræmsel" af den sovjetiske æra. Siden den tid, der var mange. Den mest moderne og velkendte Screamer, "det bedste af det bedste" - det er en video, hvor der er en pige, i udseende ligner en nedbrudt krop. Det begynder med, at rummet er vist i mørke grønne toner. Midt i hende vise en gyngestol. Så på et tidspunkt, pludselig begynder han at svinge sig selv, hvert øjeblik mere og mere intens, og det næste øjeblik manifesterede billede af pige, der sad i denne gyngestol. Hun rejser sig og kravle, vride urealistiske tilgange til "dig". Så er det bare et par sekunder, det er et rungende, hjerteskærende skrig demonstrerer deres lemlæstede døde blege ansigt af beskueren. Sharp briste af adrenalin seeren forudsat, at brugeren forskrækkelse knapt holde tilbage et skrig, mit hjerte hopper ud af mit bryst. Frygtelige, selvfølgelig.

Må ikke rod med Screamer

Mange mennesker kan lide at gøre grin med dine venner, især letpåvirkelig, le ad deres reaktion. Med hensyn til begrebet og fænomenet er hastigt stigende popularitet, har vi allerede begyndt at komponere "røverhistorier". Det tydeligste eksempel på karakterisere Screamer, er det stadig ondt. For eksempel er en pige kom med posten videoen fra en anden. Det var uden navn. Hun så videoen og den næste dag kom ikke i skole. De begyndte at kalde hende, men ingen tog ikke telefonen. Det viste sig, at hun var død af et hjerteanfald! Det var det. Ikke rode med Screamer. Også ikke anbefales at se disse videoer gravide piger, børn og personer med ustabil mentalitet. Du ved aldrig, hvilken virkning det indtryk produceret på sårbar person? Og hvem vil være i stand til at forudsige konsekvenserne ved første øjekast selvom tåbelig, men stadig en uskyldig lotteri? Efter at have oplevet et pludseligt anfald af angst, kan folk ikke træffe rationelle beslutninger eller til at kontrollere sine handlinger, hvilket igen kan forårsage unødigt aggressiv reaktion bange.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.