Mad og drikkevarerOpskrifter

Lækker og saftig burger med græskar fyldt med hakket kød

Kylling græskar giver en meget blød, mørt og velsmagende. Denne originale parabol kan serveres til bordet, sammen med en hvilken som helst side parabol af grøntsager, og blot med friske krydderurter.

Lækre burgere græskar: opskrift

Nødvendige ingredienser til retter:

  • semulje - ½ kop;
  • lille græskar - 1 stk;.
  • frisk mælk - 1 helt glas;
  • mellemstor hønseæg - 2 stk;.
  • sort peber og havsalt - tilføje smag;
  • magert oksekød - 200 g;
  • mellemstore løg løg - 1 pc;.
  • sukker - 2 store skeer;
  • lugtfri vegetabilsk olie - til stegning;
  • rasp - 100g

Fremgangsmåden til fremstilling af den grundlæggende grøntsag

At hugge græskar viste sig saftigt og mørt, bør nøje håndtere den vigtigste komponent. For at gøre dette, tage friske grøntsager af lille størrelse, skræl det fra frøene og skræl hårde, så risten. Yderligere knust græskar til at sætte i gryden og lidt stegt i vegetabilsk olie (for 10-13 minutter). Derefter følger hæld vegetabilsk sukker, havsalt, semulje og indgyde frisk mælk. I denne sammensætning bør ingredienserne holdes på gaskomfur indtil fuldstændig tykner, derefter fjernes fra varmen og afkøles godt.

Fremgangsmåden til fremstilling af et fyld

Kylling Pumpkin viser sig meget dem, hvis under udarbejdelsen af sådanne produkter til at benytte et kødprodukt. Vi besluttede at tage et lille stykke af magert oksekød, og derefter male det i en kødhakkemaskine, steges i solsikkeolie med løg, krydret med salt og peber. Efter at fyldet er forpligtet til at køle ned i den kolde luft.

dannelse kurser

Patties med kød og græskar formet meget nemt. Det kræver to split hønseæg i vægt af vegetabilske og semulje, og derefter grundigt at blande dem, indtil ensartet. Yderligere er det nødvendigt at tage skeerne græskar 1,5 blanding af dem og danne en tyk kage var små, hvis centrum bør placeres 2-3 dessertskefulde ristet kød. Efter dette, er fundamentet forpligtet til at lukke præcist, så der til sidst du dannede kotelet proppet med kød. Analogt gjort og alle de andre halvfabrikata.

Varmebehandling af fødevarer

Før du steger på en pande sådanne genstande, bør de være god til at rulle i rasp. Cutlet forbereder græskar vegetabilsk olie på nøjagtig samme måde som den analoge parabol af hakket kød. På hver side af disse vegetabilske produkter med et fyld bør ikke være længere end yngel for 5-8 minutter. Denne gang er tilstrækkeligt til at sikre, at skålen blev dækket med duftende og gyldenbrun.

Hvordan at bringe til bordet

Græskar patties med et fyld af hakket kød, er det ønskeligt at præsentere til tabellen, når varm. Til denne originale parabol kan du indsende en solid side parabol, og det er bedre at bruge kun friske urter eller rå grøntsager (tomater, salat, agurker, persille, dild, etc.).

Godt råd husmødre

Græskar burgere er ikke nødvendigvis fremstilles ved anvendelse af hakket kød. Efter alt, for en sådan fyldning kan anvendes svampe, tørret frugt, ost, etc.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.