Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan fisk i creme fraiche i ovnen: opskrift og madlavning teknik

Eksperter har længe været konkluderet, at anvendelsen af mejeriprodukter i forbindelse med udarbejdelsen af fiskeretter har en positiv effekt på det endelige resultat. Det færdige produkt viser sig mørt, saftigt og meget smagfuld. Fisk er gjort det meste i creme fraiche i ovnen. Opskriften for madlavning afhænger hovedsageligt af basisproduktet kvalitet, tilstedeværelse af yderligere ønskede ingredienser og smagspræferencer af kokken. For eksempel overveje nogle af de mest interessante muligheder.

traditionel bagning

Nogle gange er der situationer, hvor du ønsker at tilberede noget velsmagende, men lys og uhøjtidelig. For et sådant tilfælde er perfekt til bagt fisk i creme fraiche i ovnen. Opskriften for første gang, kan du tage den letteste. For nødvendigt at fremstille følgende produkter arbejde: 400 g fisk 120 gram creme, 35 g vegetabilsk olie, 1 løg, 70-80 gram mel, lidt salt, peber og et glas vand.

Hele processen består af fem trin:

 1. Det første trin er at skære løg halvringene.
 2. Du kan derefter tages til forarbejdning af fisk. Første skal slagtekroppen skal rengøres, vaskes og derefter forsigtigt skære fileter fra knoglerne. Efter at hele lag skal skæres i portioner af medium størrelse.
 3. I den forberedte bradepande og læg fisken tilfældigt drys hendes løg, smag til med salt og tilsæt lidt peber.
 4. I en separat beholder at hælde creme fraiche med vand, tilsæt smør og mel, og bland godt alle, at vægten opnås uden klumper.
 5. Hæld fremstillet blanding af fisk og sætte den form, i ovnen i 40 minutter. Det bør absolut forvarmet til 200 grader.

Det viser sig meget velsmagende fisk i creme fraiche i ovnen. Opskriften er god i, at det kan også bruges til en mikrobølgeovn. Men for behandling det kræver meget mindre tid. Det vil være tilstrækkeligt kun 15 minutter.

Fisk i fransk

For at slå en almindelig måltid til en reel fest af smag, skal du blot vælge de rigtige add-ons. I denne henseende har disse eksperter altid været fransk. De har deres egen idé om, hvordan du ser bagt fisk i creme fraiche i ovnen. Opskrift på sådanne måltider indeholder visse ingredienser: ½ kg kulmule (filet), løg, 100 gram creme, 1 æg, salt, 50 g revet ost, sort peber, og lidt teskefuld hakkede krydderurter.

Procesteknologi er meget enkel og kortfattet:

 1. Fiskefileter hele skal sættes ind i skemaet.
 2. Dæk med hakkede store løg halvringene.
 3. Tilsæt lidt salt og lidt peber.
 4. Ægget piskeris og gradvist tilsæt creme fraiche og urter.
 5. Den resulterende sauce hælde produkterne og drys hele osten.
 6. Ovnen opvarmes til 180 grader. Først derefter sætte den form og dække døren.

Inden for 35-40 minutter, kan retten anses helt klar. Dette var den første ejer vil underrette vidunderlige lugt, der vil kunne mærkes selv i de mest afsides hjørne af lejligheden.

bagning delikatesser

Rød fisk - et produkt af en familie af "stør", der betragtes som en af de mest værdifulde genstande blandt de mange fisk og skaldyr. For at forberede denne delikatesse har en masse forskellige måder. Men smager bedst bliver rød fisk i creme fraiche. For at gøre huset et fad, vil det tage helt et bredt sæt af produkter: 500 gram filet en fisk kop creme fraiche, 100 gram af enhver hård ost, lidt salt, 2 løg, 1 æg, 60 gram mel, en spiseskefuld af ketchup, og en hel del af sort kværnet peber.

Færdigretter er overraskende enkel og hurtig nok:

 1. Først filet skal opdeles i stykker, og derefter paneret i mel og stegt på begge sider i en vegetabilsk olie.
 2. På en anden pande sauter løg halvringe.
 3. Ost, hakke på et rivejern.
 4. Sure skift i en separat skål. Tilføj til det ketchup, pisket æg, salt og krydderier og bland det hele grundigt med en ske.
 5. Når alle ingredienserne er klar, kan du gå videre til den afsluttende fase. For at gøre dette, skal fisken placeres i en form, sætte på hendes stegte løg, hæld al saucen og drys med ost. Så du sætter maden i ovnen bogstaveligt en halv time.

Efter den tid det færdige produkt kan let spredes på plader og tjene, drysset generøst med hakkede krydderurter.

Den oprindelige metode

Nogle husmødre sjældent tilberede fisk kun på grund af det faktum, at det er nødvendigt at pre-snitte. Denne proces tager normalt lang tid, og som så konstant er ikke nok i dagens tempo i livet. For dem, der ønsker at lære at lave mad hurtig og velsmagende, perfekt fisk i hullet. Derudover er der er en opskrift, der vil hjælpe beskæftige sig med dette problem nemt. Du skal bruge: enhver fisk, creme fraiche, krydderier og bagning ærme.

Alt arbejde foregår i tre faser:

 1. For det første skal fisken være godt rengjort.
 2. Så må det være frakke med creme fraiche, drys med krydderier udvalgt til dette formål og sted inde i ærmet. For at gøre en sådan anordning er meget enkel. Ærmer til bagning, normalt sælges i ruller. Det er nødvendigt at koble den ønskede mængde materiale til at skære og fastgør den med en hånd. Efter produkterne vil være inde, er det nødvendigt at fastgøre den anden ende.
 3. Sæt manchetten på en bageplade og sætte det i ovnen, opvarmes til 15-170 grader.

Villighed til at fiske i dette tilfælde er det nødvendigt at kontrollere, kun visuelt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.