TravelingRetninger

Bahrain anmeldelser, især fritid, attraktioner og seværdigheder

I modsætning til Emirates og Egypten til Bahrain spor stadig ikke trådt af russiske turister. Ferie i denne ø land i den arabiske verden er ikke som de sædvanlige - i Hurghada eller Dubai. Land navn kan oversættes fra arabisk som "to have". Fra synspunkt streng videnskab geografi er én i Bahrain. Og ikke engang havet og den Persiske Golf, Det Indiske Ocean. Men den største ø, der er hovedstaden i riget, Manama, har en næsten rektangulær form. Så syntes at havet Two.

Men ikke kun badeferie tiltrækker turister Bahrain. Denne dværg stater fundet et sted ørken og mange andre naturlige og kulturelle attraktioner. To objekter er inkluderet i listen over World Heritage Sites af UNESCO, som diminutive tilstand (765 kvadratkilometer) - et godt resultat. I denne artikel vil vi forklare alt om ferie i Bahrain. Anmeldelser giver en masse værdifuld information om dette vidunderlige land.

Hvordan kommer man til Bahrain og andre nyttige oplysninger

Staten omfatter treogtredive øer, men mere eller mindre store er kun tre af dem. De er grupperet i en øgruppe og ligger ikke langt fra kysten i Saudi-Arabien. Shestnadtsatikilometrovy bro forbinder hovedøen - Bahrain - med byen Al Khobar på fastlandet. Med den mindste stat i den arabiske Øst til Moskva associere daglige rutefly drives af flyselskabet "Air Golf". Før du kan nå Manama og overførsler: i Kairo, Doha, Abu Dhabi, Dubai eller Istanbul. Har jeg brug for at åbne et visum på forhånd at rejse til Bahrain? Anmeldelser siger, at der kan opnås ved ankomsten til lufthavnen mærkaten i passet. Men visummet er gyldigt kun i to uger. tidsforskellen med Moskva i Bahrain findes ikke. Den monetære enhed er den dinar, i hvilken tusind fils. Det er cirka 175 Russisk rubel.

Bahrain klima

Hvornår skal komme til at hvile i denne ø rige? Nærheden til Saudi-Arabien foreslår, der hersker i Bahrain er også en tør ørken klima. Men dette er ikke tilfældet. Tilstedeværelsen af vand afbøder de sæsonmæssige og daglige temperaturvariationerne i amplitude. Vintrene er tørre, men ikke koldt. Men om sommeren i Bahrain er varmt og fugtigt. Ring til denne periode af regntiden i Filippinerne, er det umuligt, men stadig en del af bruser. Derfor er det bedste tidspunkt at rejse på ferie i Bahrain Anmeldelser kaldes sene efterår og det tidlige forår. I princippet øerne godt, og i vintermånederne. Januar temperaturen er 20 grader om dagen. Men nætterne er koldt om vinteren. Termometer falder til 8. Sommer i Bahrain - lavsæsonen. Varme til 37-45 grader støder op til høj luftfugtighed.

Bahrain feriesteder

I dette land kan du gå på jagt med falke, se på racerbiler "Formel 1" eller at dykke efter perler. Der er mange farverige og eksotiske arabiske monumenter. Men det er ikke en hemmelighed, der er den mest populære strand ferie i Bahrain. Anmeldelser sige, at kyst af hovedøen er oversået med resorts. De fleste hoteller turist er koncentreret i Manama. Hovedstaden har en smuk sandstrand, veludstyrede strande. Log på dem er betalt. Undtagelserne er de Coast Hoteller, som hører til den første linje. I Manama populære Emir Beach, Al Zallaq og Cornish. I den nordlige del af hovedøen er feriestederne Sitra, Budaya og Abu Subh. På den sydlige spids af Bahrain og resten i Sanabise BAPCO. På båden kan du få til de frie strande på øen i Al-Dar. Bemærkelsesværdig ferie i skærgården Hawar. Der er mange resort hoteller af højere stjerne.

attraktioner Bahrain

Ifølge bibelske tradition, det var på denne ø engang husede Eden, hvor den første mennesker levede. Faktisk forlader Bahrain, vil du føle ligesom Adam og Eva bortvist fra paradis. Begge attraktioner er medtaget på listen over UNESCO World Heritage-sted, beliggende i den nordlige del af øen. Deres must-see. Gamle fort Qalat al-Bahrain Anmeldelser kaldes det mest interessante sted på øen. Det blev bygget så tidligt som 2300 f.Kr., og siden da er det perfekt bevaret. I Muharraq er et andet punkt af interesse - gamle sted for udvinding og forarbejdning af perler. Andre interessante steder, som turister er stærkt anbefales at besøge - denne kirke Barbara begravelsesplads velsignet med kongegrave, hus Seyyadi.

Bahrain Nature

Anmeldelser af Bahrain rost skønheden i landet. De kystnære farvande er mere end to tusinde arter af koraller. Derfor går til ferie i Bahrain, snup en maske og snorkel. Indbyggerne i koralrevene er stingrays, muræner og kæmpe skildpadder. Center for hovedøen er et plateau. På turen gennem ørkenen værd at klatre til det højeste punkt i Bahrain - Mount al-Dukhan (134 meter over havets overflade). Ikke langt fra den vokser "livets træ" - den meget ting, hvorfra frugten ikke har haft en smag af Adam og Eva. Faktisk er de Mezquita fire år. Men træet vokser, hvor der ikke er vand. Og det er et mirakel. Wildlife elskende bør besøge den berømte helligdom Al Areen, som ligger i nærheden af Manama.

hoteller

Anmeldelser af ferie i Bahrain nævne alle de kendte globale hotelkæder. Men sådanne hoteller som "Crowne Plaza", "Ritz-Carlton", "Radisson SAS", "Banyan Tree Al Areen", "Golfen" er ikke billige. Især luksuriøse hoteller på øgruppen Hawar. Det er bemærkelsesværdigt, at i Manama ingen mangel på fire-stjernede hoteller. Og ofte er de også i forreste linje. Ocean øer ved kysten varme sandstrande, er bunden frigivet fra koral og gradvist ned til dybden. Derfor Anmeldelser Bahrain ofte omtales som et godt sted for en familieferie.

Hvad skal forsøge hvad at bringe som gave

Køkken Bahrain med fordel arabisk. Det vil sige, hele cafeer og spisesteder tilbyder falafel, couscous, tabbouleh og kebab. Men der er regionale gastronomiske funktioner. De kommer til udtryk i den overflod af fiskeretter og skaldyr delikatesser. Bahrains beboere elsker det eksotiske, så resorts mange restauranter thailandske, indiske og endda russiske køkken. Men hvis du vil prøve noget meget lokale, ordre mahbus fisk, yahni, dadzhadzhu eller grill teak, og til dessert - risengrød med datoer Muhammarah.

Anmeldelser af ferie i Bahrain, der ofte omtales det faktum, at denne ø-nation er berømt som et sted for billig shopping. Der er mange traditionelle basarer (kaldet "tæver"), hvor man kan købe alt fra tørrede dadler til den arabiske hest. Turister er primært drevet af den bemærkelsesværdige guld smykker og perler, samt etniske arabiske souvenirs - måtter, prægning, stof.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.