SundhedPræparater

"Heparin" (injektioner): ansøgning, brugergrupper, anmeldelser, dosis. Anvendelsen af injektioner "Heparin" under graviditet

Lægemiddel "Heparin" er i stand til at bremse blodets evne til at størkne. Frigørelse medicineret middel i glasampuller og hætteglas, 5 ml. De er injicerbar opløsning, hvor den aktive substans er 5.000 IU.

farmakologiske egenskaber

Lægemiddel "Heparin" (injektioner) er en antikoagulant. Det er i stand til at forsinke processen med fibrindannelse, reducere hastighed faktorer af blod koagulation, og i store koncentrationer - at reducere aktiviteten af thrombin. Selv små doser af lægemidlet er tilstrækkeligt at øge fibrinolytisk aktivitet af blod.

ved hjælp af "Heparin" injektioner for at reducere viskositeten af hoveddelen af den biologiske væske. Anvendelse af (en dosis til injektion vælger lægen individuelt) baseret på det faktum, at dette betyder er akkumuleret på endotelet af blodceller og øger deres negative ladning. På grund af denne egenskab nedsætter adhæsion og aggregering af blodplader, leukocytter og erythrocytter.

Hertil kommer, at "Heparin" forhindrer udviklingen af aterosklerose, har anti-allergisk og mild vasodilator effekt. Dette skyldes det faktum, at det forbinder en række elementer i komplementsystemet og reducerer dens aktivitet. Også lægemidlet forhindrer dannelsen af immunglobuliner, lymfocyt co binder histamin og serotonin.

Indikationer

Som en generel regel, problemer med blodpropper, hvis du har ordinere indsprøjtninger "Heparin" stof. Injektioner eller intravenøs infusion anbefales i disse tilfælde:

1) dyb venetrombose, koronararteriesygdom, lungeemboli;

2) myokardieinfarkt;

3) Ustabil angina;

4) Den første fase af DIC;

5) atrieflimren, som er ledsaget af tromboembolisme.

Også i hospitaler til operationer med ekstrakorporal cirkulation teknikker kan tildele midler "Heparin". Injektioner intravenøst eller subkutant, om nødvendigt make blodtransfusion, hæmodialyse at forhindre koagulation af den biologiske væske.

De anvendte midler til behandling og forebyggelse af forstyrrelser i mikrocirkulationen og microthrombogenesis for eksempel thrombose i renale vener, lupus nephritis, glomerulonephritis, bakteriel endocarditis, mitral hjertesygdom, gemolitikouremicheskom syndrom.

virkning af lægemidlet

Hvis du får ordineret indsprøjtninger "heparin" i maven, du ved: de bliver nødt til at gøre meget ofte. Effekt af lægemidlet sker hurtigt, men det er kort. Således, når det indgives intravenøst betyder clotting sinker næsten øjeblikkeligt, effekten varer omkring 4-5 timer. Når de indgives intramuskulært, sin virkning efter 15-30 minutter og varer i 6 timer, og når det injiceres under huden observeres efter 40-60 minutter og varer 8 timer. Terapeutisk indsats for at forhindre dannelsen af blodpropper, varer meget længere.

Præparat "Heparin" øger den renale blodgennemstrømning, øger vaskulær resistens i hjernen, har hypolipidæmiske virkning. Desuden betyder nedsætter aktiviteten af lungesurfaktant inhiberer overdreven syntese af aldosteron i binyrebarken, forstærker aktiv indflydelse PTH binder adrenalin.

brugervenlige funktioner

Ofte folk, der lider af hjerte-kar-sygdomme, ordinere "Heparin" (skud). Prisen for dette stof forekommer høj til nogle. Emballering af 5 ampuller på 5 ml med en aktivitet på 5000 IU pr 1 ml koster 500-600 rubler. Men at nægte dens anvendelse er umulig. Efter alt, i patienter med iskæmi betyder "Heparin" reducerer risikoen for myokardieinfarkt, koronar arterie thrombose og pludselig død. Endvidere kan anvendelsen af lægemidlet reducere sandsynligheden for tilbagevendende hjerteanfald og reducere procentdelen af dødsfald i disse patienter.

Når venøs trombose og lungeemboli ordinere høj dosis "Heparin" præparat. Injektioner (instruktion gør det muligt at beskæftige sig med, hvordan man korrekt sætte dem) er lavet i en vis periode. Men det er sandt, i nogle tilfælde, for at opnå øjeblikkelig virkning ønskes at indgive intravenøse midler.

Også fastsætte et middel til "Heparin" til forebyggelse af tromboemboliske hændelser, såsom efter kirurgi. I dette tilfælde er det ordineres i små doser.

Anvendelsesmetoder

Vælg den ønskede dosering og benyttelse af lægemidlet bør kun læge, afhængigt af patientens tilstand og årsagerne til, at han har brug for dette stof. Middel kan administreres intravenøst som en kontinuerlig infusion eller regelmæssige indsprøjtninger. Også i nogle tilfælde, subkutan, eller kan udpeges ved intramuskulær injektion.

At forhindre trombose lægemiddel kan administreres subkutant med 1 ml (5000 IE) to gange dagligt. Om nødvendigheden af denne fortolkning er fæstnet til lægemidlet "Heparin" betjeningsvejledning. Injektioner er normalt lavet i underlivet, i sin anterolaterale væg. For at gøre dette, tage en fin nål og injicere det dybt ind i hudfolden. Det dannes, når presset mellem tommel- og pegefinger af maven område i navlen området. Injektionen skal skiftes. I særlige tilfælde kan injektionerne foretages i den øvre del af låret eller overarmen.

dosisvalgmekanismen

Til terapeutiske formål i form af døgnbehandling på hospitaler er ofte ordineret intravenøs infusion. For voksne patienter doseringen af 1.000 IE / time. Men før du installerer drop for maksimal effekt det kan komme ind i bolus i en vene i mængden af 5.000 IE. Valg af den nøjagtige dosis indgives i en læge, afhængigt af situationen og patientens vægt.

Hvis det er umuligt at foretage en intravenøs infusion kan midlerne administreres subkutant: 2 ml af lægemidlet (som svarer til 10000 IU) 4 gange om dagen. Den maksimale dosis er generelt bruges forberedelse til 10 dage.

Den nødvendige mængde af lægemidlet er valgt efter, at evaluering testresultater. Der lægges særlig vægt på APTT (aktiveret partiel tromboplastintid).

Når donor blodtransfusioner, indgives generelt 7,5-10 tusind. IU betyder "Heparin".

Terapi i særlige tilfælde

Ved akut myokardieinfarkt straks indgives 10-15 tusind. IU intravenøst, så dens fortsatte brug af en sådan beregning, modtog patienten ca. 40 000 IU i den første dag, men den nøjagtige dosering vælges afhængigt af patientens vægt. Dette er nødvendigt at sikre, at blodpropper i 2,5-3 gange langsommere. Fra den anden dag dosis reduceres. Det er vigtigt, at koagulationstid er 1,5-2 gange højere end normen. Behandling med dette lægemiddel fortsætter til 8 dage. At annullere en daglig dosis reduceret med 5-10 tusinde. IU, men intervallerne mellem injektionerne ikke stiger. Efter afskaffelsen af aflevering antikoagulanter indirekte aktion. Det kan være sådanne midler som "Fenilin", "neodikumarina", og andre.

Akut arteriel eller venøs obstruktion kræver også en særlig fremgangsmåde. Til behandling ordineret intravenøs heparin i 3-5 dage ved en dosis på 400-450 IU pr kg af patientens vægt. Det vil sige, en patient af medium kropsbygning og højde bør få en dag omkring 30-40 tusind. IE "Heparin" stof. Derefter gå videre til den fraktionerede dens indførelse, men forøges dosis til ca. 600 IU / kg, med en enkelt injektion i kroppen skal få 100 IU / kg. Behandlingen kan vare op til 16 dage. På bare et par dage før hans stof tilbagetrækning beløb reduceres gradvist. Behandlingen fortsættes ved hjælp af indirekte antikoagulanter.

Forsigtig

På trods af at nogle taler om muligheden for intramuskulær injektion af lægemidlet, er det ikke anbefales på grund af det faktum, at på injektionsstedet hæmatom ofte dannet. At bruge lægemiddelfortyndinger 0,9% NaCl-opløsning.

Det er også vigtigt at vide, at der under behandlingen af "Heparin" betyder, at det ikke er nødvendigt at foretage nogen intramuskulær injektion og biopsi organer. Når du bruger det, du har brug for at overvåge tilstanden af koagulation. I den første uge af behandlingen, blod kontrolleres hver to dage, startende fra den anden uge, det kan gøres hver 3. dag.

Selvom midlerne og ikke trænger ind i modermælk, amning på tidspunktet for behandling, er det ønskeligt at afslutte. Det blev konstateret, at stoffet fører i nogle tilfælde til at skade ryggen og osteoporose. Problemerne begynder efter 2-4 ugers behandling.

Separat, det værd at bemærke, at lægemiddelopløsningen kan blive gul, men det har ingen effekt på dets farmakologiske egenskaber eller tolerance betyder "Heparin". Injektioner, at prisen på, som kan påvirke budgettet betydeligt i udnævne ham i høje doser, kan gøres selv på egen hånd derhjemme.

Kontraindikationer

Ligesom enhver anden måde, kan du ikke bruge stoffet "Heparin", hvis du er overfølsom. Det er ikke ordineres til nogen blødning. Undtagelser er blødninger der opstår, når myocardial lunge (udtrykt i form hæmoptyse) eller nyre (ledsaget hæmaturi).

Kontraindikationer omfatter også:

- hæmoragisk diatese og andre sygdomme hvor forringet blodkoagulation;

- forøget vaskulær permeabilitet, såsom Verlgofa sygdom;

- bakteriel endocarditis ;

- blødning i historien;

- hypoplastisk og aplastisk anæmi, kroniske og akutte leukæmier;

- alvorlig lever- og nyrefunktion;

- venøs gangræn;

- udvikling af akut hjerte aneurisme.

forholdsregler

Ud over de direkte kontraindikationer, der er en liste over situationer, hvor det er nødvendigt at vurdere alle mulige risici, når man tager "Heparin" stof. Injektioner og intravenøs gøre kun i særlige tilfælde og under tilsyn af specialister i tumorer og ulcerøse læsioner i mavetarmkanalen, højt blodtryk, postpartum og postoperative periode, undtagen for angioplastik.

Et par ord om behandlingen af kommende mødre. På trods af, at behandlingen af kvinder i familien måde før os betyder uønsket (det kan føre til udvikling af komplikationer), er injektioner "heparin" i maven er foreskrevet i nogle tilfælde under graviditet. Sandsynligheden for forekomst af skadelige virkninger fra 10 til 21%. Mens det for en normal graviditet risikoen for komplikationer er mindre end 3,6%.

Det skal bemærkes, at konsekvenserne af en mulig tromboemboli i vordende mødre er mere farlige for livet end at modtage midler "Heparin". Injektioner under graviditeten gøre kun under lægeligt tilsyn, og kun hvis der er absolut beviser. Men stoffet kan forårsage blødning, trombocytopeni og osteoporose. Det betyder, at moderkagen ikke trænge igennem.

Mulige analoger og patientudtalelser

Ofte dem, der er udpeget drug "Heparin" (injektioner i maven), prisen synes for høj. Men når det anvendes som en forebyggende foranstaltning, kan en pakke tilstrækkeligt for et par dage. Så den emballage, som flaskerne 5, kan være nok til et par uger. Et præparat med høj dosis anvendes sædvanligvis ikke mere end 10-14 dage.

Alligevel har mange mennesker ønsker at lære fra andre patienter, er det værd at købe den medicin, er de på udkig efter "Heparin" udarbejdelse af anmeldelser. Analoger af lægemidlet, de også er interesseret. Så hvis der er problemer med blodpropper, værktøjet er meget effektiv og giver dig mulighed for at opnå den ønskede terapeutiske virkning meget hurtigt. Dette bekræftes af både læger og deres patienter.

Men i stedet kan det også udpege antikoagulantia "Troparin", "Heparin Sandoz", "Heparin Sodium Brown", "Heparin-Verein" og andre analoger. Doseringen af disse stoffer bør kun vælge en læge baseret på resultaterne af analyser af patienten, tilstanden af hans helbred, og de indikationer, for hvilke lægemidlet ordineret.

I nogle tilfælde, læger anbefaler lavmolekylære hepariner, såsom "Fraksiparin", "Fragmin", "Tsibor", "Eniksum", "Fraksiparin forte." Deres virkning, som det fremgår af svarene fra patienter, stort set den samme som for stoffet før os.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.