Mad og drikkevarerDesserter

Custard Cake

Fløde - en fluffy masse, udarbejdet på grundlag af fløde, smør eller margarine, sukker og nogle andre produkter, som er beregnet til påfyldning, udsmykning kager, tærter eller selvstændige dessert retter.

Som yderligere bestanddele kan anvendes forskellige aromastoffer, smagsforstærkere, fx vanille, kakao og andre. Alle creme masse forskellige fremstillingsmåde: ingredienserne i nogle omstrejfende mixer eller manuelt uden varmebehandling, og custard tykkere, når det opvarmes.

Olie og creme har en god smag, holder formen, men har en høj næringsværdi og kalorier, så mange mennesker foretrækker at bruge en creme. Dens fordele ligger i det faktum, at han også har fremragende smag, indeholder færre kalorier som fedt i det ikke er indeholdt.

Men den vanillecreme kan ikke bruges som en dekoration af kager eller kage, som ikke kan opnås de prægede mønstre fra det. De mest indviklede og dekorativ dekorationer kan foretages fra vanillecreme fløde af proteinet masse. Desuden proteinet at cremen custard har en høj plasticitet, er det stadig en let og omfangsrige. Alt cremet masse er meget modtagelige for bakterier, så deres forberedelse er nødvendig for at observere ikke blot renheden af hænderne, men også retter og bruger kun friske råvarer. Produkter ved hjælp af olier skal anvendes inden for 36 timer, og custard - i tre timer.

Til fremstilling af fløde kage custard brug for en pint af mælk, en kop sukker, 4 æggeblommer og 50 g mel og 1 teskefuld vanille sukker.

Custard vil brænde, så det er bedre at tage en madlavning gryde med en tyk bund. Mælk er nødt til at koge og hæld under konstant omrøring, til æggeblommer, præ-mosede med sukker, mel og vanille. Blandingen blev sat på kogepladen og kontinuerligt omrøring med en træspatel indtil tyk.

Så der er behov for massen køle af til 10 grader i køleskabet eller sæt gryden med fløde i et bassin med koldt vand. Overfladen af cremen kan dækkes med en tæt skorpe, der skete ikke, det er drysset med sukker og rør fra tid til anden. Den afkølede masse er nødvendigt straks at anvende i produkter.

Flødeskumskage custard anvendes til lagkager og opslag, det kan også udfylde røret, en valset wafer og kurve. På kage dekoration ofte bruger protein creme. Til fremstilling af 300 g cremen skal 4 æggehvider, 8 spiseskefulde sukker glas vand, 6 dråber citronsyre.

Først og sukker og vand til at koge siruppen på en tyk tråd. I en anden gryde installeret på is eller i et bassin med koldt vand og piskeris indtil tykke skumproteiner. Piskes kontinuerligt, hældes i proteiner sive sirup og slå i to minutter. Ved afslutningen af piskning tilføje citronsyre og farvestoffer, som anvendes til olieagtige cremer. Kogte vægt skal anvendes umiddelbart efter fremstilling. Hvis siruppen undercooked, vil massen sløret hvis overcooked, eller hælde en tyk sive - det kan danne klumper.

Muligt at tilføje en række creme varianter, såsom citron eller appelsinskal, revet nødder, gelé, honning eller æblemos. Fløde kan farvetone fødevarer farvestoffer. Malinger skal opløses i kogende vand i små portioner og opbevares i køleskab.

Vi må huske på, at for lyse farve ser unaturlig. Det kan bruges til farvning af naturlige saft, kaffe eller stærk te. Hvid farve creme giver mælk, pulveriseret sukker, creme fraiche. Du kan tilføje og chokolade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.