Mad og drikkevarerDesserter

Creme kage - det er bare

Der er en utrolig bred vifte af forskellige opskrifter af kager, og vigtigst af alt, hvad der forener dem - tilgængeligheden af cremen. Creme kage kan bestå af de forskellige komponenter, men det skal helt sikkert være sød, da det er fremstillet ved at piske de forskellige ingredienser med sukker til at danne en plastik, men en tæt homogen masse. Normalt er cremen bruges til sukker, men hvis du tager den pulveriserede sukker, vil det være mere ensartet og vil være klar meget hurtigere. Nogle gange kan en sukkersirup.

Olie creme - den mest almindelige. Den er udarbejdet på grundlag af smør, og nogle gange margarine og sukker. Andre komponenter kan være til stede afhængigt af opskriften. Meget let at tilberede, og på grund af sin almindelige form - creme kage af kondenseret mælk og smør. Afhængig af den form for kondenseret mælk bruges, farven og smagen af produktet kan ændres. Disse cremer er anvendt til at fremstille de klassiske kager.

Olie creme kage af kondenseret mælk:

-300 g af en olie

-Den bank kondenseret mælk

Den bløde olie ved lave hastigheder gradvist tilsat med pisket kondenseret molokom.Mozhno tage kondenseret mælk, en krukke 200 g af en olie. Cremen vil være mere let og meget velsmagende.

Ikke mindre udbredt smør creme. Den opnås ved at slå en meget tung fløde med sukker, men fortrinsvis alle ens med flormelis. Som regel tilsættes smør fløde stabilisatorer, fx gelatine eller stivelse - det forhindrer den i for tidlig løsnen og sikrer, at cremen sikkert vil lykkes. Smør creme er ideel til svamp kager, især med frisk frugt og bær, men de har brug for yderligere imprægnering.

Creme fraiche kage kan kaldes en slags creme - den eneste forskel er, at i dette tilfælde cremen sur. Det er fantastisk for dem, der ikke kan lide alt for sukkerholdige konfekt, fordi det har en behagelig syrlig smag. Creme fraiche skal være hjemme, ellers kan det ikke være muligt. Creme fraiche, i modsætning til den cremede, perfekt opsuger kager.


Fløde eller creme fraiche:

-Slivki eller fløde 30% fedt og op til 500 g

-Sahar - 1 kop

Den afkølede creme eller flødeskum ved lav hastighed med en deraf følgende forøgelse i hastighed, indtil sukkeret er opløst og dannelsen af en tæt masse.


Proteinkagen creme opnået ved piskning æggehvider at danne en tæt homogen. Det er fremragende til kage dekoration i toppen eller konditorvarefyld, men ikke for lagkager. Undertiden protein creme kage tilsat stivelse, gelatine eller agar-agar. Det har en sur smag på grund af det faktum, at proteiner tilsættes nogle få dråber fortyndet citronsyre eller citronsaft at gøre op proteiner.


Protein creme:

-4 protein

-1 kop sukker eller flormelis

-A par dråber citronsaft

De afkølede forsurede proteiner pisket til opnåelse af en tæt homogen masse, derefter det tilsættes gradvis fint pulver sigtet sukker eller sukker, og alle piskes indtil fuldstændig opløsning. Også meget tyk sirup kan bruges.


Custard sker på grundlag af æg og mælk, og, som navnet antyder, er kogt. Den er velegnet til påfyldning og påfyldning og anvendes ikke til at skabe smykker. Perfekt til produkter af pust og choux wienerbrød.


Custard:

-1 kop mælk

-150 gram sukker

-2 æggeblomme

-1 teknik. l. mel

Gnid æggeblommer med sukker, tilsæt mel. Mælk kog, afkøles til 80 ° C og hældt i en blanding af æggeblommer og sukker. Rør indtil glat, sat i brand og koges i omkring 5 minutter under konstant omrøring indtil tyk.

Dette er de grundlæggende opskrifter, som er forberedt mange cremer til kager, samt baseret på dem skabte en masse nye opskrifter. Der er også andre muligheder for cremer, såsom banan creme eller yoghurt, men de er mindre almindelige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.