InternetSøgemaskineoptimering

Website Promotion i forskellige byer i Rusland

Hvis din virksomhed sælger udstyr med levering tværs Rusland, så vil du helt sikkert interesseret i spørgsmålet "hvor står vi i Yandex"? Det vil sige, ser han internetbrugeren når vinder i søgeord, der er relateret til dine produkter. Hvordan laver anmodningen, såsom "kran skalaer i Kazan" dit firma ville være det første sted?

Betingelsen af problemet er dette: din salgskontor ligger i Tver. Det er klart, at for salg af standard bil lift 5 tons, du ikke nødvendigvis opfylder køberen personligt - i den moderne tidsalder elektronisk kommunikation alle aftaler og juridiske og regnskabsmæssige forhold er løst via telefon, e-mail, Skype, osv En levering sker overalt ved hjælp af transportvirksomheder. Det vil sige, det synes - alle det samme, når det salgskontor er placeret, hvis du handler store udstyr, hvis ikke engang røre ved.

Men for søgemaskinerne, især Yandex geografi din placering er vigtig. På de fleste af de såkaldte "kommercielle anmodning" regional tilknytning af sitet - en af de vigtigste faktorer for udstedelse. Det grundlæggende i hvordan man laver en promovering præciseret i den relevante litteratur, en masse råd til rådighed på SEO-fora. I dette tilfælde, alt er muligt på stedet at gøre det rigtige - at registrere en unik og sælger tekster, optimere alt, hvad der er nødvendigt for at opbygge en ekstern referentiel masse, men for «kran skalaer i Novosibirsk" du vil aldrig blive højt rangeret i regionen, så længe dit website er ejet af regionen "Tver". Fordi TOP10 kun 10 pladser, og i Novosibirsk, og uden dig, der er helt sikkert 10 sælgere af industrielle skalaer.

Det var en teoretisk indføring. Nu jeg tale om min personlige praksis.

Vores handelsselskab har 6 steder i forskellige områder af udstyr. Virksomheden har været i drift i 10 år, og har oparbejdet en vis autoritet hjemmesider til søgemaskiner, og i princippet, og rangeret godt af Yandex og Google. Men med indførelsen af algoritmen "Arzamas" i midten af 2009 stillinger, og som en konsekvens af fremmøde begyndte at falde. En af grundene - fremkomsten af regionale komponent udlevering ranking. I sin region, vi holdt i toppen, og i de byer-millionærer "dinglende" Kun i den første hundrede.

Vi begyndte at drive en primitiv - bare for at sætte på de steder i byen (såsom "De fleste af vores maskiner køber i Kazan, Ufa og Samara"), men det har ikke bragt nogen resultater. Dernæst i "Levering" vi sætter adresser på transportvirksomheder i hver by. Håbet var, at Yandex "sluge" adresser og telefonnumre med de relevante koder og automatisk finder os i disse byer. Forventninger ikke var opfyldt. Da det viste sig senere, er det endog skadelige for webstedet - det gør mange og adresser på alle transportvirksomheder i form af søgemaskine - "ikke-unikt indhold." Hvad er dårligt for hele webstedet som helhed.

Endelig har den tredje idé bragt nogle af frugterne - vi nødt til at købe links på andre websteder til vores sites med ankre som "kran skalaer Lipetsk". Denne metode giver en lille regional trafik - hvis den potentielle køber er og vinder i søgefeltet. Men i de byer-millionærer, denne metode er ineffektiv, formår at stige til, sige, den 98. position i 25 th, der ikke gør nogen kommerciel forstand.

Efter at have forsøgt alle metoder til at ligge på overfladen, gik vi på en "krigslist". Yandex definerer regionale steder, normalt automatisk af indholdet af afsnittet "kontakter". Hvis webstedet er i Yandex katalog manuelt bekræfte dets regionale redaktører. Og hjemmesiden kan knyttes til 7 regioner, forudsat at der i disse regioner, som selskabet har en reel kontorer. For websteder, der ikke indgår i UC-området er defineret i panelet "Webmasters".

Så essensen af problemet. De nærmere af vores virksomhed er, at alle kontakter med kunderne foregår over telefonen, så det er ligegyldigt, hvor fysisk sidde ledere. Det er derfor, vi har placeret i afsnittet kontakt på vores hjemmeside fra YAK kontakter Jekaterinburg stor Businesscenter (hvor det er nemt at fare vild blandt de hundredvis af virksomheder) og 400 rubler om måneden, købte et antal byen Jekaterinburg. Opkaldsviderestilling, selvfølgelig, jeg gik til vores kontor. Send forespørgsel til redaktører UC, 4 dage senere tilføjede vi "Jekaterinburg" område og 2 opdatering (ca. 2 uger efter afsendelse af ansøgningen) absolut alle de forfremmet position på anmodning af Jekaterinburg ikke havde det i TOP10 i top3! Naturligvis, jeg begyndte at åbne "virtuelle kontorer" i alle andre storbyer, har trafik til websites vokset med stormskridt. Det er rigtigt, når du tilføjer en ny holdning til resten af regionen faldt en smule, men det er justeret køb regionale links (de samme "xxx enheder i Samara).

For websteder, der ikke i en FC sti ret ens, behøver kun at tilføje adressen til mappen "henvender organisationers On Yandex.Maps. Absolut fiktive telefoner ikke råde til at sætte kun gennem viderestilling - Directory-redaktører kan virkelig kalde og kontrollere - selv foregive at være en køber og spørge om prisen på en enhed fra dit eget site.

Selvfølgelig, alt dette synes uretfærdigt. Men på den anden side - som vi kidding? Novosibirsk køber ønsker at købe en maskine, som vi kan levere det. Alligevel er de lavet enten i Moskva eller i St. Petersborg, eller i Kina, og det er ligegyldigt, hvem der skal formalisere en aftale - en rigtig novosibirets eller en person, der er tættere på producenten.

Derfor mener jeg, at min erfaring er ganske vellykket, og kan anbefale lignende regionale forfremmelse til alle, der er interesseret i lignende resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.