TravelingRetninger

En tur til Tunesien i april: fotos og anmeldelser

Skal du på ferie i Tunesien i april, turister interesseret i hvordan vejret vil være der denne tid af året? Kendere kalder april bedste tidspunkt at rejse til Tunesien. Du kan, uden frygt for solskoldning, se seværdigheder og traditioner i landet. God April vejr fremmer aktiv fritid og fodgænger gåture.

vejr

Ankommer i Tunesien i april, kan du se masser af solskin, den skyfri himmel og en kølig brise slap. Dette vejret er fantastisk til solbadning, men vi bør ikke glemme sikkerhedsforanstaltninger.

Når kold vind ikke kan vurdere, hvor meget solen var varmt. Og så er der risiko for at få en solskoldning. Derfor bør enhver turist har i deres arsenal af konventionelle solcreme - solcreme og solbriller.

Cool varmt vejr favoriserer anderledes rejse til lokale attraktioner. Varm aprildag, kan du tilbringe mange timer på turen uden frygt for at få hedeslag. Men stadig, gå en tur, det anbefales at medbringe en hat og en lys jakke.

Du må ikke ødelægge ferien i Tunesien i april overskyede dage for dem, der er i den sydlige del af landet. For eksempel kan udvej byen Djerba ikke prale af mere end 3 overskyede dage om måneden. I andre år, som påpeget af meteorologer i den sydlige del af landet i hele april og kører helt uden nedbør.

Men regnen kan bringe nogle gener for turister. Dette gælder især for de nordlige regioner af landet. Og her i hovedstaden i Tunesien, Tabarka og Bizerte i dette forår måneder i gennemsnit, er der op til 9 overskyede dage med nedbør.

temperatur

Den anden måned i foråret glade campister feber. Temperatur i Tunesien i april kendte feriesteder som Gabes, Djerba Zarzis og stiger til 28 grader Celsius. Og om aftenen luft køler til 15 grader over nul. Hvis du går til andre feriebyer, såsom Monastir, Sousse og Mahdia, dengang og der om eftermiddagen lufttemperaturen stiger til 23 grader Celsius.

I nord, i byen Tabarka, bare køligere, temperaturen her stiger til 23 grader Celsius og om natten falder til 11 grader over nul. Derfor går til Tunesien i april, anbefales det, at medbringe en varm sweater, en sweatshirt og bukser.

havtemperatur

Sammenlignet med den atmosfæriske temperatur, vandtemperaturen i Tunesien forhindrer April stadig svømme i havet. I midten af foråret normalt svømning sæson er endnu ikke blevet åbnet og en kølig vand kan trænge ind hærdede folk med særlig uddannelse.

I byen byer i Sfax, Gabes, er Djerba Zarzis anses for at være den varmeste hav og det varmer op til 19 grader. Men i Hammamet og Suss vandtemperaturen stiger ikke over 16 grader. Ved udgangen af måneden er normalt havet bliver et par grader varmere.

Men for turister sådan vandtemperaturen er stadig komfortable nok til svømning. Men mange er turister, der foretrækker at bare ligge ned i en liggestol på stranden og solbade. Selvfølgelig, på denne tid af året solen er ikke så aktiv, men det er muligt at opnå en mørklødet tan.

Ting at gøre på ferie

Mild April vejr - det er det bedste tidspunkt at besøge lokale attraktioner og udendørs aktiviteter. Hertil kommer, at vejret i april er stadig ikke befordrende for svømning i havet og solbadning. Derfor, i midten af foråret, er den største strøm af turister sendt til en række udflugter.

Især dette bidrager meget natur, der endnu ikke kvælende sommer og udmattende varme. Således er de lokale ture og lange vandreture afholdt i mere komfortable omgivelser. Kendskab til denne funktion, mange turister kommer til Tunesien i april for at besøge steder af interesse for dem.

I midten af foråret, kan du gå på en spændende to-dages tur til Sahara-ørkenen. Rejsebureauer tilbyder en uforglemmelig udflugt gennem ørkenen på en kamel eller jeep. Efter at have besluttet på denne tur, vil turister ud over klitterne kunne se gamle romerske bosættelser, underjordiske boliger og troglodyte udtørret saltsø Chott el Jerid.

Du kan gå på en sightseeing tur i hovedstaden i et land, der begynder med et besøg i Carthage, vilkår Anthony Hill Beers og amfiteater. Skal du på en spændende tur i byen Sidi Bou Said med sine hvide huse og lyse blå skodder. En rejse ender i hovedstaden, hvor turister vil stifte bekendtskab med museet af Bardo, Medina og Habib Bourguiba Avenue.

Uforglemmelige indtryk vil præsentere en rejse gennem det gamle Hammamet. Turister vil slentre gennem Medina, klatre væggen af fortet og besøge historiske museum. I slutningen af turen de trætte rejsende, der venter frokost på den maleriske cafeer og souvenirbutikker.

Ikke mindre interessant at gå til Kap Bon. Denne tur inkluderer et besøg på fæstningen Kelibia, keramiske værksteder, stenbrud og ruiner Kerkuane El Hauarii. Og hvis du køber en rundtur i El Jem, Kairouan, turisterne venter på den første moské bygget i Afrika, og den storslåede Colosseum.

Mens turister er på ferie i det land, de tunesiske sundhedscentre og spa er at videregive deres fulde forløb thalassoterapi. England passerede thalassoterapi i Tunesien overraskelse og ledes til at tro, at den tunesiske mester i sådanne procedurer kan gøre underværker.

Så efter at gå 3-4 thalassoterapi behandlinger, folk slippe af med symptomerne på gigt, slidgigt og gigt. De forbedrer cirkulation og generelle hud tilstand. En sådan terapi kan hjælpe med stress og selv er med til at stoppe med at ryge. Men før proceduren, lokale eksperter nøje undersøge klienten og hver individuel behandling er ordineret.

anmeldelser

Mange turister læse anmeldelser af andre rejsende før overskriften til Tunesien i april. Anmeldelser af denne art gør det muligt at forstå, er det nødvendigt at gå til Tunesien eller ikke på dette tidspunkt.

Mange besøg i april, byen Monastir. Resten overstiger alle forventninger. Turister solbade ved havet om eftermiddagen, og så har mulighed for at svømme i den opvarmede pool. Hotellets personale er hjælpsomme og høflige. Mange af dem er gode til morgenmad, som er en blanding af arabisk og fransk køkken.

Turister siger, at havet i april er koldt, men du kan stadig slappe af. Du kan købe blot to udflugter - til hovedstaden, Tunis, og i Sahara-ørkenen.

Vacationers siger, at selv om der er dage og dengang solen, men havet er stadig cool. Mange mennesker foretrækker at bruge al deres tid sightseeing tur i berømte seværdigheder. Især mennesker kan lide at rejse med jeep tværs over Sahara og overnatning i huler i troglodytes.

konklusion

Tilbring din ferie i Tunesien er at gå på en uforglemmelig rejse gennem det vidunderlige land, hvor perfekt bevaret de berømte seværdigheder. I april i Tunesien bør ikke varmt og behageligt vejr, hvilket sikrer en jævn langvarig tan. Men på trods af den solskinsdag, med en anbefalet at tage varmt tøj og solcreme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.