RelationerBryllup

Bryllupsgaver fra brudgommen

En brudekjole til brudgommen fra bruden er et symbol på det faktum, at en kvinde vantro elsker sin mand. Det er dog ret vanskeligt at finde en original gave, når hele fritiden bruges til at forberede sig til den store fest. Derfor er der ikke noget skamfuldt i at bruge færdige ideer, men kun lidt ændrer dem.

Så lad os tale om, hvad slags gaver fra bruden brudgommen er bedst brugt på ægteskabens dag. Hvad vil tage en masse styrke, og hvad passer dem, der ikke har overskydende tid? Og hvilken gave vil de bedst lide en mand?

Sang som en gave til brudgommen fra bruden

Lad os starte fra den mest hackneyed version - sangen. Det skete så, at for nylig er denne kærlighedens gestus blevet en ægte tradition blandt de nygifte i landet. Generelt er dette en ret god mulighed, da det ikke kræver meget tid og penge. Men inden der træffes beslutning om dette, skal der tages højde for et vigtigt punkt.

Kun en godt udført sammensætning vil gå til en gave til brudgommen til et bryllup fra bruden. En sang uden en sjæl, og endnu mere uden vokal data, er usandsynligt at imponere en elsket. Derfor skal piger nøje vurdere deres evner, så denne vigtige dag ikke falder ind i mudderet.

Brudens dans

Selvom stemmen ikke er heldig, fortvivl ikke. Når alt kommer til alt, kan du altid skifte til dans, da de ikke kræver et medfødt talent. Alt du behøver er at tilbringe flere timer sammen med en erfaren koreograf. Umiddelbart foretage en reservation: At skabe et nummer baseret på din egen overbevisning er en dårlig idé. Det er langt mere effektivt at betale en professionel, der ikke kun fremskynder processen med at arrangere dansen, men også gøre det mere farverigt.

Derudover kan du oprette ikke alene solopgaver, men også gruppeprojekter. For eksempel tænk på en fælles dans af bruden og veninderne som en gave til brudgommen. Tro mig, en ung mand vil være glad for at hans kvinde kunne samarbejde med sine venner for at behage hans elskede.

flashmob

En anden god gave til brudgommen fra bruden og kæresterne er en flash mob. Bare forestil dig, hvor overrasket gæsterne er, når din smilende "bande" vil vise underværkerne af at arbejde sammen. For eksempel kan du oprette et nummer, hvor alle skuespillerinder fryser på plads, og så begynder man at komme til live og siger komplimenter til brudgommen.

Ulempen ved denne mulighed er, at det tager meget tid at forberede. Derudover kræver de fleste flash mobs et stort antal mennesker, hvilket kan være svært for små bryllupper.

Deltager af en cirkus troupe

Ved at analysere de "aktive" gaver fra bruden til brudgommen, kan man ikke ignorere live forestillinger. For eksempel kan du tage et par lektioner i en cirkus skole og vise et akrobatisk nummer. Men igen er denne handling kun egnet til dem, der er afhængige af sådanne ting, og er ikke bange for mulige overbevisninger hos slægtninge.

Hvad angår den bedste løsning, er de mest populære værelserne der bruger pyroteknik. Det vil sige, det kan være et brændende show, dansende i en flammekreds eller jonglering med brændende lommelygter. Derudover er det ikke nødvendigt at være showets hovedkarakter - hvis der ikke er noget ønske om at risikere sig selv, kan du invitere et team af fagfolk.

Kærlighed digte

Lyrics har længe fremkaldt varme følelser hos mennesker. Det er ligegyldigt hvem der læser dem - en mand eller en kvinde. Det vigtigste er, at de går fra hjertet, for kun så de kan røre for de levende. Samtidig skal teksten i digtet udskrives på et smukt papir for at efterfølgende give det til sin elskede.

Hvad angår at skrive linjer, så er det selvfølgelig bedst at gøre alt selv. Men hvis der er problemer med rimet, så kan du bruge en digter eller forfatters ydelser. Sammen kan du oprette et uovertruffen vers, som i fremtiden vil blive hymnen til en ung familie.

Forhold billedet af din elskede

Mange gaver fra bruden til brudgommen er af deres natur, kortvarige. Der er dog noget, der vil tilfredsstille ham i mange år. Du kan især bestille en portræt af hendes fremtidige mand fra kunstneren. Enig, en sådan gestus vil imponere nogen, især på en sådan spændende dag.

Derudover behøver du i dette tilfælde ikke at bruge meget tid på at forberede. Det er nok at bringe et billede af den elskede til mesteren og vente, indtil han er færdig med sit arbejde. For større effekt kan du bede kunstneren om at skildre en mand, ikke som i et billede, men sig på billedet af en konge eller en kinesisk kejser.

Foto Collage

Hvis brylluppet har trukket alle pengene ud, kan du begrænse dig til en lille gave. For eksempel at lave en farverig fotosamling fra fælles billeder. I dette tilfælde er der kun saks, whatman og flere timers fritid. Det sværeste er at komme med et koncept af arbejde, som kan afspejle dybden af dine følelser.

Derudover er fotokollagen let kombineret med andre gaver. Lad os sige, at et vers eller en lykønskning kan placeres i midten af papiret. Eller lav en lille celle til certifikatet, der bekræfter retten til at eje bruden.

Champions kop

En anden god mulighed er at skabe en præmiekop. Chippen er, at den bliver nødt til at indgravere en morsom indskrift. For eksempel vil indskriften "For sejr over mit hjerte" eller "For mod og mod på kærlighedens front" være ideelt. I dette tilfælde er det vigtigt ikke at miste med koppen selv, så den ikke ser middelmådig og billig ud.

Retten til ethvert ønske

En anden underholdende gave kan være en kupon, hvis ejer kan præsentere et hvilket som helst ønske til bruden. Skønheden i denne præsentation er, at den på den ene side ikke kræver meget indsats for at skabe, men på den anden side giver det manden alt, hvad han ønsker. For piquancy på kuponen kan du indstille udløbsdatoen eller det tidspunkt, hvor visse bonusser vil fungere. For eksempel, efter at have brugt lysten i tre dage, har manden ret til at modtage en gratis massage.

Erotisk gave

Den første bryllupsaft er ikke kun en lejlighed til at tælle de penge, der er doneret af slægtninge, men også den tid, hvor en mand og en kvinde for første gang fusionerer sammen som et ægtepar. Derfor er det værd at bruge dette øjeblik for at præsentere en uforglemmelig gave til sin mand. For eksempel gøre ham til en rollespilnat eller være en ond dame.

Det er også muligt fra tidligt om morgenen at øge sin interesse. For at gøre dette skal du tage nogle ærlige billeder, demontere nye undertøj eller korsetter, og præsentere dem for brudgommen, før du går til registret. Du vil se: hele dagen vil han kun tænke på, hvordan man hurtigt går i seng.

Den gyldne regel

Endelig vil jeg sige, at det ikke betyder noget, hvad gaver fra bruden, som brudgommen skal åbne på denne dag. Det vigtigste er, at de blev lavet af hele hjertet og med lyst til at behage deres halvdel. Det behøver jo ikke et feje og et skuespil, men en manifestation af oprigtig kærlighed og omsorg.

Derfor vælger du en gave til din elskede, start fra det, han bedst kan lide. Hvis det er musik, så giv en sang, hvis han er en aktiv person - en tur til bjergene, hvis han kan lide sød - en kage bagt med egne hænder. Husk: Fra nu af er han den eneste mand i dit liv, og fortjener derfor det bedste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.