RelationerBryllup

Søde bord til brylluppet: der gælder, og hvordan til at dekorere

Åh, det er sødt til øret af enhver pige ordet "ægteskab". Alle pigerne, uden undtagelse, fra den tidlige barndom drømmer om hvordan vil være deres triumf. De er i detaljer hendes kjole, slør, frisure og bouquet. På nøjagtig ved, hvor mange gæster vil kalde, hvor de vil holde en banket, og hvad der vil være den søde bord på et bryllup. Kun én detalje er ikke dækket ung livlig fantasi - hvad der vil være den nette.

Og nu, tiden går, the missing link (groom) endelig fundet pigen af drømme og går på arbejde. Og situationen i optakten til brylluppet nok, er du nødt til at tænke over og forberede, fordi i den afgørende dag alt skal gå ud uden en hitch.

Den første ting du skal ærligt og upartisk beslutte - det er fra begivenheden budget. Dette er den første og eneste handling, "tilføjer" i organiseringen af brylluppet. Næste vil kun "subtraktion": kjole, jakkesæt, ring, bil, fotograf, og endelig en banket med ændringen af retter, der er fast inventar på den søde bord.

Brylluppet er normalt serveres en masse retter og drikkevarer og dessert komponent bør ikke være en undtagelse her. For nylig på mode candy bar, eller en sød bord, taler på russisk. Dette markerede område, der udelukkende sender til desserter. Det behøver ikke at være et bord. Dette kan være et rack, hylde, stige eller lastbil. Her er det nødvendigt at fokusere på det overordnede design af brylluppet aftensmad, sin stil og farvesammensætning. Men en regel skal overholdes: den søde bord på et bryllup skal være rigelig, appetitvækkende og smuk. Dens grundlag kan foretage slik fra hjemmelavede tærter og kager til gourmet kager og eksklusive chokolader fra de fineste chocolatiers. Det hele afhænger af det oprindelige beløb. Men uanset hvad det var, bør det være en masse (7-10 slags slik på 2-3 kg af hver type). Du skal være styret ikke med antallet af gæster (dog naturligvis også tages i betragtning), og den generelle udseende af søde hjørne, som skal lyde som en god udstillingsvindue konfekture.

I udformningen af candy bar bør anvendes reoler, hylder eller stande, for at arrangere en fest på forskellige højdeniveauer. Dette gøres for det første, for bekvemmelighed af gæsterne, og for det andet, fordi den søde bord på et bryllup (se billeder ovenfor og nedenfor) ser mere fordelagtige.

Særlig opmærksomhed bør rettes mod den, i hvilken egenskab vil blive serveret desserter. Hvis det er bløde kager eller stykker af kagen, skal du sørge for at placere dem i en indpakning eller papir kurv, så gæsterne kan tage deres hænder og sende i munden, uden at forstyrre med behovet for at bære en plade og gaffel. Hvis der tilbydes slik, tørrede frugter, nødder eller andre små faste produkter, arrangere dem i en gennemsigtig vaser eller særlige banker, så de var nemme at se og let at få. Varm godkendelse fra gæsterne vil kalde dette initiativ arrangørerne som at dele på bordet små lukkede poser, hvor du kan tage hjem foretrukne behandler.

Gør sød bord på et bryllup bør overlades til tilfældighederne: de kulisse, dug, servietter, beholdere til desserter - alt er at være designet i samme stil og "brand" af bryllup farver. Det er værd at tilføje sammensætningen af blomster, lyse billeder eller kort med navnene på godbidder.

Bryllup - er en af de begivenheder, der følger mode går hånd i hånd med overholdelse af traditioner. Og en af dem siger, uden en festlig kage utænkeligt sød tabel. Forberedelse til bryllup kager af forskellige konfigurationer: en-, to- og tre-etagers, med tal, inskriptioner, samt dekorationer i form af blomster og ringe. Newlyweds sammen tage en kniv, skære kagen i stykker og derefter distribuere dem til forældre og gæster. Det er altid i bevægelse og højtideligt øjeblik, da alle øjne og linser er vendt til helte lejligheden, så valget af kagen skal behandles seriøst, så du ikke rødme, visning mindeværdige billeder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.