RelationerBryllup

Sjove toasts på bryllupper

Du drømmer om at slå din fest til en vidunderlig udstyrsstykke, fuld af overraskelser og usædvanlige hændelser? Så lyt til et par tips ...

Bryllup - en meget bevægende og højtidelig dag i livet for par i kærlighed. Det er dog ikke nødvendigt at vende fejringen i en meget sentimental begivenhed, fordi det er en ferie og på ferien nødt til at have det sjovt. Intet er mere opløftende nygifte som morsom toast på et bryllup. Disse hilsener vil blive husket i lang tid de unge, som vil være den mest originale og usædvanlige! Nedenfor kan du læse de sjove skål til brylluppet og bruge dem til lykønskning om nødvendigt.

Sandsynligvis hver af os har bemærket, at de vittigheder om lykkelige ægteskaber er ikke meget. Dog er man fundet. Når en mand spurgte ham, hvordan man lever med sin elskede hustru. Han svarede som følger: de levede lykkeligt vanvittigt for femogtyve år, han og hun. Og så ... de mødtes, og alt i livet var anderledes!

Toasts til brylluppet af et vidne skal være den mest mindeværdige, fordi vidnet er den anden vigtigste person efter de nygifte på vielsen. Det afhænger af ham en masse: stemningen af gæsterne og den generelle forløb brylluppet, og aktiv deltagelse i konkurrencen.

Meget imponerende og mindeværdig vil altid forblive den toast på et bryllup med dine egne ord. Hvis det ønskes, kan du huske nogen interessante fakta fra livet i den nette, som også kan gøre toast, grine sammen over fortiden. Her er en anden vidunderlig skål i Prosa, som kan sige et vidne. Denne skål er ikke nødvendigt at huske, lige nok til at læse det én gang og omskrive, men altid fra hjertet.

"Vi er alle utroligt trist den triste kendsgerning af den tvungne adskillelse fra vores elskede ven. Men vi, hans venner, vide, hvad der forårsagede forsvinden af en ven: Det kidnappede en utrolig smuk lys engel, og nu returnerer det til os for en dag for at sikre, at vi var i stand til at se deres lykke. Meget få mennesker falder sådan en unik mulighed for at mødes med denne engel i mit liv. Og vi, mine venner, utrolig heldig. Og englen foran os: en smuk brud, som vores andre loyale assistent, rådgiver, billet til endeløse paradis af familiens lykke. Det er derfor, vi ikke vil fortryde det faktum, at vi har mistet en ven, fordi vi giver det den smukkeste og dydige væsen på jorden. Det vil dække strålegangen kærlighedens det, værne om, værne om. Og det forekommer mig, at en klar stråle af håb og lykke engel kaste på os. Nu håber vi inderligt, at vores ven ikke går tabt, og uendeligt glad! Kom nu, venner, hæve vores briller til sundhed og lykke af en engel, en smuk brud! "

Sådanne varme, sitrende ord vil ikke forlade ligeglade ikke soignere eller bruden! Her er et par interessante skål, fyldt med mening, filosofi og selvfølgelig humor.

"En dag, vismanden spurgt om, hvad der er godt, sandt og stærkt forhold mellem mand og kone svar var: når konen ikke se, hvad manden, og manden ikke høre, hvad hans kone siger følgende tilbud en skål for det gode forhold mellem ægtefæller. ! "

Næste tillykke lidt for filosofisk, gør du tror, og konkludere. Det går nogenlunde sådan her. "Alle ved, at ordet" ægteskab "har to betydninger først -. Den ægteskabelige forhold, den anden - anløbne produkt desværre meget ofte sker det, at den anden koncept invaderer betydningen af den første, men ingen tvivl om, ægteskab er ikke ægteskab .. hvis dens fundament er kærlighed. ønsker at de nygifte det er bevarelsen af en enkelt stærk base og et ægteskab uden ægteskab! "

Forsøg ikke at huske eller en anden skål, skal du ikke være bange for at tale deres hjerte. Prøv at sætte dem alle i ærefrygt og varm holdning til de unge, fordi de har kun begyndelsen!

Funny toast ved et bryllup, der vil være højdepunktet ved ceremonien, som vil skabe en sjov stemning, forene gæsterne vil huske i lang tid. Hver har en sjov toast filosofiske tænkning, er det også nødvendigt at tage hensyn til. Så bare lykønske den unge, fortæller sjove toasts til brylluppet! Vær original, unik, sjov! Have det sjovt på fejringen så selv Toastmasters ikke var kede i din virksomhed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.