RelationerBryllup

Bryllup tegn og overtro - hvad er hvad?

Den mest højtidelige og lyse begivenhed i enhver kvindes liv er brylluppet. I løbet af de lange historie i denne gamle ritual dannet og bryllup varsler og overtro, som nødvendigvis agt bruden, uanset dens tro. Lad os prøve at udrede denne virvar af gåder for at udføre det rigtigt.

Den første ting at træffe afgørelse om datoen for brylluppet. Ifølge den overbevisning af vores forfædre efter den måned, hvor denne mirakuløse begivenhed sker, familieliv vil blive justeret på forskellige måder. For ægteskaber indgået i januar, i henhold til den overbevisning karakteristisk for tidlig enkestand. Og for de par, der har indgået deres alliance i februar vil være et lykkeligt liv i perfekt harmoni.

Bryllup i marts lover konstant bevægelse, og i april vil bringe et lykkeligt liv sammen. Alle ved at sige, at brylluppet i maj - den et helt liv til at lide. Men bare rolig, vil du have en lang levetid sammen. Evige Kærlighed for parret, der blev gjort på et bryllup i juni og juli, desværre, giver en frustreret ægtefælle.

August belønning ægteskab troskab og gensidig forståelse. September er velegnet til dem, der drømmer om et stille og målt liv. Store vanskeligheder venter dem, der indgået ægteskab i oktober. Den November behage overhængende rigdom.

Bryllup varsler og overtro i forbindelse med stort set alle dele af de elementer og ceremonien. Alle ved, at gommen ikke må se den brudekjole før brylluppet dag, fordi det varsler adskillelse. Bruden er ikke nødvendigt at kigge i spejlet, når det er fuldt klar til ceremonien, i det mindste ét stykke bør ikke gå glip af.

Ikke sparet bryllup ringe brude tegn. Vielsesringe bør vælges glatte og uden tråde, da de symboliserer familielivet, og deres hver fejl - det er en hindring i vejen for liv sammen. Må ikke anbefale at prøve på vielsesringe andre menneskers. Iført en vielsesring familie eller kære - varsler en gentagelse af en andens skæbne.

Bryllup tegn og overtro, selv om det er en almindelig handling kan pege på noget vigtigt. For eksempel, hvis den nette på vejen kom til en pulje, kan det være beruset. Tvivl om valg af bruden kan opstå, hvis bruden snublede på tærsklen til registratoren. Pas på ikke at rive brudekjole og ikke bryder hælen, da det første løfte stridbare svigermor, og den anden - en brudt familie liv. Under alle omstændigheder, ikke falde i registreringsdatabasen kontor vielsesring, fordi vi i dette tilfælde bør forvente forræderi.

Regn på din bryllupsdag - ikke en grund til at blive forstyrret, fordi det lover trivsel og lykke af par. Med hensyn til de piger, der er meget godt ønsker at se sig selv i den nærmeste fremtid brude, bør de trække dugen med et festligt bord eller til at fange brudens buket.

Ikke opmærksom på tegn på brylluppet, da denne særlige procedure. Bryllup tegn og overtro forbudt i bryllupsdag at røre tøj af bruden og gommen. Familie til at være stærk og blevet skilt, kan ikke blive eller passere mellem dem. Stearinlys i en kirke ungdom bør lægge ud på samme tid som den første, hvis lys går ud - den første til at dø.

Til de unge var rige og velvære af familien var ved udgangen af den unge kirke for at blive overøst med ris og hirse.

Om hvem vil hovedsagelig i familien, vil nogle sige, i særdeleshed, som var den første til at foretage et køb på din bryllupsdag, vil han hovedet. Og hvem var den første til at brække et stykke bryllup brød - og hovedet, eller andre, der tog en stor bid.

Bruden før brylluppet anbefales ikke at tildele navnet på sin kommende mand, samt en ny maleri, fordi det kan skylle dit held. Selv går til køb af bryllup tilbehør, du har brug for at kende nogle af nuancerne. Skattede købe en hvid kjole på en onsdag og sko - fredag. Bemærk venligst, at bruden ved brylluppet skal være lige i sko, som mentes at sko uden spænder vil garantere levering af lys. Hvis du følger alle skilte og overtro, eller værre, helt sikkert ikke vil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.