RelationerBryllup

Fører til brylluppet i Moskva: anmeldelser nygifte. Bryllup DJ og brødrister

Organisering af bryllup fest er altid forbundet med en omhyggelig forberedelse. En særlig plads i travlheden i forudbetalt underholdning og musikalsk akkompagnement. Det er meget vigtigt at overveje alle detaljerne i konkurrencer, sjove konkurrencer og musikalsk program. Selvfølgelig kan alt dette gøres uafhængigt, men er meget lettere at fagfolk. At en sådan og er en DJ og vært for brylluppet i Moskva. Anmeldelser af disse mennesker, vi betragter vores publikation.

Hvem er den toastmaster og vært for brylluppet?

I det store og bly og TOASTMASTER - to ligeværdige begreber. De gør det samme arbejde, for eksempel, tage føringen i at organisere og forberede de kommende festligheder.

Toastmasters - er den, der udfører brylluppet, henholdsvis, og han også er i spidsen. Hvorfor gå til bly og toastmaster, siger på.

Hvad bekvemmelighed appellerer til eksperter i brylluppet?

Den største fordel ved at anvende specialister i bryllupper er, at brud og brudgom ikke behøver at gøre rent faktisk ingenting. Især vil takket være en erfaren bryllup planner til unge ikke behøver at opfinde konkurrencer, præmier og søge at optage en sekvens af gæsteoptrædener.

Som regel disse eksperter og tænkte alt er under kontrol. Hertil kommer, at mange af disse er rigtige mennesker, orkestre, der udfører hvervet som flere personer, som kan spare betydeligt på deres tjenester.

Eksempler på private førende Moskva

Hvis du er interesseret toastmaster ved et bryllup, kan du spørge, for eksempel til en af Moskvas førende. Arbejde med det sparer dig søgningen toastmasteren, DJ og faglig selvudvikling af scriptet.

En anden af de førende, der er baseret i Moskva. Toastmasters tilbyder tjenester samt universel antitamady. Hvad betyder det? Ifølge ham, antitamada - er arrangør af udføre bryllup begivenhed på den europæiske model.

En anden bryllup fører til brylluppet i Moskva (anmeldelser om det, vi vil offentliggøre senere) er en mand med utrolige kræfter. Om ham kan vi sige med tillid til, at han og Sverige, og den mejetærsker, og Dude igrets. Det faktum, at disse mennesker formår at kombinere perfekt position Toastmasters og musiker. Ifølge mange nygifte, blandt dem er reelle virtuoser, perfekt at spille saxofon.

Nogle toppen har også en lille stab, et show-ballet og musikere, som om nødvendigt kan også blive inviteret til din fest. Hertil kommer, at nogle private erhvervsdrivende tilbyder en universel service som turn-key bryllup. I dette tilfælde, alle de organisatoriske aspekter, herunder oprettelse af individuelle scenarie, forberede rekvisitter og kostumer til denne studievært tager over. Lad os nu se, hvad de siger om disse mennesker arrangørerne.

Fører til brylluppet i Moskva: anmeldelser

På mange af de øverste folk til at udtrykke deres meninger. For eksempel er en familie af en af de to af dem sagde, at de kunne lide hans tilgang til organiseringen af deres bryllup begivenhed. Og de ting er, at der blandt gæsterne var unge i helt anden sociale lag. Ifølge dem, kan værten nemt finde dem nøgler ", og gik ud af situationen med værdighed.

En anden vellidt nygifte udgjorde et script, der indeholder elementer af humor. Andre blev glade med evnen til at lede en live chat med gæsterne.

På de andre private arrangører har også et svar. For eksempel har nogle fans deres kreativitet isoleret utraditionel tilgang til brylluppet. Andre kan lide at arbejde og toastmaster og opfordrede dem til DJ. Atter andre har identificeret et interessant underholdningsprogram, arbejdet i skuespilleren og forberedelse af udbud.

Der er også kommentarer, hvor folk siger, der er den bedste vært for brylluppet. Mange mennesker kan lide evnen til at grine og til at støtte arrangørerne af offentligheden. Nogle siger, at de kan lide at spille en ledende musikinstrument og professionel script udvikling. Andre er inspireret af en vellykket tandem mester og et bryllup agentur, roste deres arbejde og handler færdigheder.

Kort sagt, før de går til en af de førende nødvendigt at gennemføre en samtale med dem, se porteføljen og undersøge feedback på deres arbejde.

Hvor meget koster et opkald til den private mester?

Hvis du har brug fører til brylluppet, bør prisen for hans tjenester skal forhandles på forhånd. For eksempel er en arrangør opfordrer alle interesserede parter til at gøre en elektronisk anmodning, som skal angive følgende data:

 • dit navn;
 • den forventede dato for brylluppet;
 • kontakt telefonnummer.

En anden, der fører til brylluppet i Moskva (kommentarer om det kan findes i vores artikel), tværtimod, straks påpeger værdien af deres tjenester. Baseret på sin prisliste, vil prisen på behandlingen kostede ham 3.000 rubler per time. Denne pris inkluderer tjenester såsom:

 • forberedelse og afholdelse af et bryllup begivenhed;
 • organisering af shows og konkurrencer;
 • bistå i udvælgelsen af musikere eller kunstnere (om nødvendigt).

Udgifterne til arbejdet Olega Korobova, for eksempel sammen med en DJ og bragte dem til en professionel lydsystem vil koste fra 20.000 rubler per nat.

Hvad bestemmer prisen på tjenesteydelser Toastmasters?

Alle tjenester er førende til brylluppet har såkaldt basisværdi, som kan variere i retning af at øge den afhængig af hastende karakter, kompleksitet af arbejdet, den tid og dato for fejringen. Også meget afhænger af omfanget af ceremonien, antallet af gæster og yderligere tjenester. Disse omfatter arbejdet i de fotograf, illusionister, leje skuespillere, cirkusartister og akrobater. Med andre ord, alt afhænger af antallet af personer, der er involveret i brylluppet.

Pris for ekstra ydelser i forhold til den private erhvervsdrivende

Jeg har brug for en toastmaster ved et bryllup? Men en førende ikke hjælpe spørgsmål. Så du er nødt til at skallen ud for inddragelse af andre fagfolk. For eksempel vil fotograf tjenester koste dig i intervallet 2-4000 rubler. udgifter til leje af musikere vil afhænge af antallet af deres personale og popularitet. For eksempel, serviceydelser kavergruppy bare en bryllupsfest vil koste dig 10.000 rubler. Spil saxofonist - fra 5000 rubler.

Hvor meget koster et opkald til musik- og fungerende teams?

Når der henvises til de bands alle vil afhænge af den tid og antallet af deltagere. For eksempel, Mavedans udføres af en danser vil koste 2500 rubler. Prisen for tjenesteydelser af show-ballet - i intervallet 10-17000 rubler. Par dans af to repræsentanter for show-ballet - fra 2500 rubler per værelse udstødning. Hvis du beslutter dig for at komme til livs med professionel iscenesættelse af brylluppet dans, vil de tjenester af en erfaren koreograf koste dig 1.500 rubler eller mere i en enkelt øvelse.

Hvor meget er de tjenester af entertainere?

Hvis du er interesseret i ikke kun førende, bryllupper, konkurrencer og andre organisatoriske spørgsmål, men du ønsker også at invitere professionelle underholdere, så skal du vide de omtrentlige priser for deres ydelser. For eksempel, jonglering flasker og cocktails ved bartendere starter fra 7-8.000 rubler. Smukke flyvende sæbebobler i udførelsen af de aktører - fra 5-6000 rubler. Lasershow vil koste dig 3.000 rubler eller mere. Services dukker-giganter - fra 3000 rubler, og trolden vil gerne vise dig, deres snedige tricks kun 7-10.000 rubler.

Skal jeg kontakte brylluppet agentur?

Interesserede bryllupper oplægsholdere, DJs, show-ballet og musikere? Så giver det mening at gå direkte til brylluppet agentur. Hvad det giver dig? I modsætning, med henvisning til førende private og musikere, der arbejder enten i par eller små kontorer, repræsentanter for organisationer, der arbejder med snesevis eller hundredvis af sådanne specialister.

For eksempel prisliste én Moskva agentur præsenterer mere end fyrre forskellige med forskellige førende skuespiller og organisatoriske færdigheder, samt har mulighed for at bestille en DJ, live vokal, cirkusartister, stunt, og hele showet programmet.

Valget kan foretages i spidsen af andre professionelle bryllup agentur i hovedstaden, hvor du kan bestille tjenester:

 • Tamada eller bly;
 • fotograf og fotograf;
 • DJs;
 • en ekspert i brand-show.

Og hver har en chance, hvis du ønsker at drage fordel af at leje en smuk pels, bog kunstnere, levende musik og endda en tegneserie medaljer og diplomer til konkurrencerne.

I St. Petersborg, kan du henvise til de mange organisationer, der tilbyder bryllupsfaciliteter under tasten. I et af disse selskaber kan findes mere end 20 forskellige ledere, anderledes og tilgang, samt at handle og tale færdigheder.

Hvor meget er de tjenester af agenturet?

For eksempel, du er interesseret i, der fører til bryllup i St. Petersborg og du har besluttet at appellere til repræsentanterne for brylluppet organisation. Hvad skal jeg forvente fra denne behandling? Du bør absolut tage hensyn til, at prisen på de førende private virksomheder, og det vil være noget anderledes. Det faktum, at et sådant organ allerede er installeret startpris, som omfatter den procentdel, som hver for at samarbejde med specialisten betaler ekstra.

Så når leje en DJ pris Toastmasters uden hans tjenester agenturet vil starte fra 10-15000 rubler. Med deltagelse af et menneske og en førende DJ og prisstigninger til 17-20000 rubler. Hvis du lejer kun to mennesker (master- og DJ), vil udgifterne til deres tjenester koste dig fra 23-25000 rubler. I dette tilfælde ovennævnte omkostninger bygger på seks timers ydeevne kørsel og en DJ, samt levering af professionelt udstyr til professionelle bil.

Plusser refererer til agenturer

Den største fordel til de faglige behandling bureauer er, at du har mulighed for ikke blot at vælge du kunne lide toastmaster eller en musiker, men selv angive deres køn og alder. I dette tilfælde vil du få en individuel førende til brylluppet af St. Petersborg henhold til dine krav.

Og, selvfølgelig, de fleste virksomheder er meget følsomme over for sit ry og de fleste af alle de ledende kandidater til musiker eller rolle er udvalgt med stor omhu.

Er det muligt at invitere stjernen fører til brylluppet?

Selvfølgelig, alle de nygifte forskellige materielle muligheder og ønsker. Men mange fans organisere grandiose begivenheder ofte benytte sig af stjerne oplægsholdere. Hvem kan invitere? For eksempel har du en chance for at opfordre deres bryllup stjerne af en tv-serie, andre repræsentanter for russiske show business.

Bestil tjenester førende stjerne kan være, for eksempel ved at kontakte de særorganisationer og andre virksomheder.

Hvor meget vil ansættelse af sådant personale?

Omkostningerne ved sådanne tjenester af indenlandske og udenlandske stjerner i showbusiness vil koste dig 100.000 og op til 250.000 rubler. Desuden vil en sådan repræsentation vare højst 1-4 timer, og vil afhænge af omfanget af popularitet af gæst berømtheder, samt dens udnyttelse.

Hvordan at spare penge, når de ansætter, der fører til brylluppet?

Men ikke alle har mulighed for at ansætte de nygifte så dyre, selv om den førende favorit stjerne. Ja, hvad til at tale, og mange tjenester er normalt arrangørerne ikke har råd til. I dette tilfælde kan du altid ty til redde regimet. Hvordan man gør det?

Så for at den nemmeste eksempel spare på ydelser Toastmasters - skriv dit eget script til brylluppet for bly eller du kan oprette en tekst-only eller åbningstalen for ham. Derudover kan du ikke invitere aktørerne til at reducere antallet af musikere, og generelt ty til at ansætte et minimum antal mennesker.

Hvad skal indgå i manuskriptet til brylluppet?

Antag, at du beslutter dig for at spare nogle penge og til at skrive sin egen version af brylluppet planen. Hvad skal indgå i scriptet til brylluppet for bly? Først og fremmest skal det skal beskrive på den prioriterede liste. Dette vil gøre det lettere for Toastmasters og tillade ham at handle konsekvent. Vi foreslår at gøre følgende:

 • møde unge højtideligt;
 • kendskab til gæster og deres præstationer;
 • en modtagelse af gaver og lykønskninger fra gæsterne;
 • invitation til alle gæster til festen;
 • forord af toastmasters og den første fyldning af bryllup briller ;
 • første ønske og toast fra forældrene og begyndelsen af festen;
 • I begyndelsen af underholdningsprogrammet, konkurrencen om de nygifte og præsentationen af de første tegneserie medaljer (f.eks, kan det være en konkurrence om de mest ømme ord af en favorit eller elsket med æble og matcher);
 • Svar af den unge og deres forældre toast;
 • hilsner fra unge vidner til ære;
 • Hilsner fra bedstefædre og bedstemødre nygifte;
 • bryllup dans som mand og kone;
 • tyveri bruden sko;
 • Konkurrence med mulighed for at købe sko til vidner;
 • tyveri af bruden;
 • konkurrence for unge med familiemæssige forpligtelser;
 • Konkurrence kjole eller samles i fremtiden barns skole (brug forskellige ting og store dukker CPMP for ham);
 • bruden kaster buketten;
 • I begyndelsen af det generelle dans programmet;
 • sang og dans konkurrencer ;
 • blæser ud stearinlys og skære bryllupskage;
 • fyrværkeri, fyrværkeri (valgfrit).

Sådan skriver tekst til Toastmasters?

Her er et eksempel på de indledende bemærkninger til toastmaster: "Kære nygifte og gæster samledes her! Med stor fornøjelse at lykønske dig på din bryllupsdag. Jeg ville ønske, at dit liv sammen blev så lyse og klar som denne vidunderlige dag. "

Hvad skal overveje, når du skriver til Toastmasters?

Ved udarbejdelsen af tekst til din arrangør bør overvejes følgende hovedpunkter:

 • bryllup tema ;
 • under fejringen;
 • den tid, der er afsat til det;
 • implikation eller sende (fx kan ord i tekst have humoristisk overtoner, bærbare eller dybere filosofisk forstand);
 • hyppigheden af erklæringer (.. dvs. hvor mange gange i løbet af bryllup vært ville sige);
 • slags tale (introduktion, indledende, endelig).

Ideelt set en førende tekst på brylluppet, du har oprettet, vil fundamentet være den første i dit fremtidige liv sammen.

Kort sagt, hvis du beslutter at ansætte en professionel facilitator, anbefaler vi at være opmærksom på hans omdømme, listen over tjenester, der leveres til dem, og også for at sammenligne priser med andre kolleger i faget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.