Kunst og underholdningTeater

Kachalovskaya Theatre i Kazan

Kachalovskaya Theatre (Kazan) er en af de ældste i landet. Han begyndte at eksistere i det 18. århundrede. I dag er hans repertoire omfatter klassikere side om side med den nuværende.

History of Theatre

Kachalovskaya Theatre (Kazan), et billede af, der er præsenteret i dette dokument, har sin oprindelse i 1791. Det er, når byen begyndte at vise regelmæssige forestillinger for borgerne. Det var en offentlig teater, som åbnede på initiativ af guvernøren i Kazan.

De første kunstnere var mænd af ædle fødsel og gymnasieelever.

I Kazan på turné kom en stor self MS Shchepkin. Han iscenesatte selv "The Inspector General".

I midten af det 19. århundrede teater Kachalovskaya arbejdede på et så højt niveau, at det blev sammenlignet med St. Petersburg og Moskva trupper. Han blev en af de bedste i Rusland.

Status Kazan State Theatre var i 1917. Repertoiret dengang svarede til den tid.

Til ære for den berømte russiske skuespiller Vasily Kachalov, der begyndte sin karriere her, blev Kazan Teater opkaldt efter ham i 1947.

Teater i dag

Kachalovskaya teater, hvis adresse er for hans lange kreative liv har ændret sig flere gange, for nylig fejrede sin 225 års fødselsdag. Og i dag, som i det sidste århundrede, er det en af de bedste russiske hold. Han hævdede, kendt og succesrig.

Repertoiret omfatter kun det bedste produkt baseret på klassiske og moderne skuespil. På scenen forestillinger er meget højt. Teatret bringer glæde til sit publikum en bred vifte af genrer. Her kan du se musikalske forestillinger, som er meget populære med offentligheden. Med de aktører, der arbejder vokalister, dirigenter og koreografer. Den trup er en gruppe af musikere.

professionelle aktører, der arbejder i truppen, blandt hvilke der er mange anerkendte mestre. Alle kunstnerne - denne kreative personer, der er i stand til at arbejde i et team. Trup sammenhængende, stabil, personaleomsætning overholdes. Blandt skuespillerne der er mestre, tildelt titlen Folkeparti og beæret kunstnere. Mange af dem er vindere af forskellige konkurrencer og prisuddelinger. Megen opmærksomhed er betalt til uddannelse af den nye generation af unge kunstnere. Teatret rekrutteret også de studerende til kurser i RATA, der efter en vellykket træning er en del af truppen. Der er en masse talentfulde unge mennesker af løfte, som venter på en strålende skuespiller fremtid.

Lede er baseret på klassikere og tradition, men det er ikke fremmed for interesse for offentligheden, eksperimenterne og søgen efter en ny.

Kachalovskaya teater ofte og med succes går på turné i Rusland og i andre lande, hvor det er godt modtaget og er altid velkomne. Hans forestillinger er altid fuldt hus. Også Teater Kachalov deltager aktivt i festivaler og konkurrencer i forskellige niveauer.

I 2014 teatret blev underkastet større renoveringsarbejder. Nu er i besiddelse af to naturskønne område, to værelser til prøver, en masse af industrielle butikker, museum, komfortable omklædningsrum for kunstnere. Den er udstyret med den nyeste teknologi.

Kreativ credo "kachalovtsev" - "Teater for the People". Her forsøger vi at bevare troen på menneskeheden i kærlighed, venlighed, skønhed og retfærdighed. Et teater for alle, og for studerende og intellektuelle, og for fans af sæbeoperaer, der tages hensyn til offentlighedens interesser, er imidlertid ikke en institution fornødne. Her beskueren gradvist uddanne, løse alvorlige kunstneriske opgaver. Teatret er tydeligt angivet ved sin moralske skala, der - godt, hvad - dårligt. Alle forestillinger af "kachalovtsev" bære en dybere mening. De er altid ledsaget af god musik, som hjælper med at opfatte handlingen.

Siden 1994, den ledende direktør for teatret er Aleksandr Slavutsky. Hans produktioner er kendetegnet ved originalitet, lysstyrke, smag og høj kultur, personlighed. Forestillinger A. Slavutsko tvunget vækket følelser, grine og græde, fascinere, er de ofte ironisk og altid teknisk perfekt.

I teatret arbejder fine kunstnere, der er i stand til præcist at oversætte perfekt i landskabet direktør tanke.

repertoire

Kachalovskaya teater tilbyder sit publikum følgende forestillinger:

 • "Trold kan tæmmes".
 • "Spar dame."
 • "Golden Elephant".
 • "Onkel drøm".
 • "Den sidste dag".
 • "Don Giovanni".
 • "Unforgettable".
 • "The Fatal Eggs".
 • "Cirklens kvadratur"
 • "The Mousetrap".
 • "Spillemand på en tagryg".
 • "Støv i øjnene", og andre.

selskab

Kachalovskaya teaterscene samledes på sine store kunstnere.

trup:

 • Elena Galitskaya.
 • Nikolay Shepel.
 • Vladislav Kutergin.
 • Svetlana Romanova.
 • Olga Sabirov.
 • Irina Vandysheva.
 • Slavyana Koshcheeva.
 • Elsa Fardeeva.
 • Elena Ponomarenko.
 • Nadezhda Eshkileva.
 • Yuri Dmitriev og andre.

kunstnerisk leder

Kachalovskaya teater lever i dag under ledelse af direktøren og art director i én person - A. Slavuta.

Alexander blev født i Chelyabinsk, hvor han dimitterede i Drama Teater studiet og arbejdede på Youth Theatre. Så fik han instruktørens uddannelse i den berømte Shchukin School. Efter sine studier vendte han tilbage til sit hjemland Chelyabinsk og arbejdede som direktør i Drama Teater opkaldt efter M. Gorky. Næste var Novokuznetsk, så Chita, Rostov. Han var inviteret af direktøren i teatret for Stanislavsky i Moskva. I 1991 iscenesatte han stykket i Malta.

I 1994 kom han som en stor direktør i Kachalovskaya Teater og blev dens kunstnerisk leder i 13 år.

Aleksandr Slavutsky - vinder af et stort antal statslige priser. I 1986 blev han tildelt titlen "hædret Art Worker". I 1997 blev han en Folkets kunstner i Rusland, og i 2011 - i Tatarstan.

A. Slavutskii - en talentfuld instruktør og manager. Han er en erfaren organisator og var i stand til at samles omkring ham interessante, kreative mennesker, trofaste til hans sag. Takket være ham har teatret blevet opdateret repertoire. Denne mand har formået at vække interesse beskueren.

whereabouts

I nærheden af parken "Black Lake" og Geologisk Museum er Kachalovskaya teater. Adresse: Kazan, Bauman st, hus №48. At gå til teatret er mest praktisk til metroen. Den nærmeste station ham - "Kreml", "Uld Sloboda" og "Ploshchad Tukaya".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.