HobbyHåndarbejde

Mønstre bluser: den enkleste løsning af garderoben til alle lejligheder

Fra gammel tid, garderobe elementer forbliver de bedste "våben" Kvinder, i stand til at erobre mænd og for at overvinde konkurrencen mellem rivaler. Det er et uundværligt redskab for skønhed, sammen med kosmetik, en manicure og klipning, næsten en del af den meget kvinde, der fuldender hendes billede og gør en attraktiv og smuk.

Selvfølgelig vil en leder altid besætte kjoler og nederdele, men de kombinerede varianter med bukser, jakkesæt eller shorts også kan ikke overses. Mønstre bluser, så rigeligt i sin mangfoldighed, gør det muligt for alle kvinder at skabe deres egen unikke måde at behage øjet og for at understrege formen. Denne beklædningsgenstand ikke går væk med den årlige Olympus mode, men i år kom han tilbage selv med gaver af 50'erne - flæser, bånd, flæser og baskere. Derfor mønstret af bluser i år sværeste: skræddersy resultater baseret på dem er flerstrenget og iørefaldende indretning bugne. Flæser kan være både på kraven, ærmer og manchetter og overdelen. En komplet billede lethed lette stoffer, der flyder og flyve. Det batist, chiffon og silke, og deres gennemskinnelige tekstur er også gavnligt bruges til at tilføje til billedet af åbenhed dråber og seksualitet.

For de storslåede former

En særlig udfordring er altid repræsenteret ved et mønster af bluser til at fuldføre, fordi de ikke passer tilpasningsmuligheder, understreger taljen. Derfor er den mest egnet til et sådant tal, at skjule alle de ulemper og dermed ikke falde, og feminin seksualitet, bluser mønster skæres fri fra halsen og hætte ærmer. Fra tekstiler at vælge den bedste naturlige, gør det muligt for huden at ånde. Dette kan hør, bomuld, silke. En anden mulighed ville være blonde indsats i nakke og skuldre, vil dette tilføje til billedet af elegance, kvindelighed og elegance. Risky samme valg kan være mønster ærmeløse bluser, fordi den fulde ikke lade dine hænder åbne.

Måske den mest succesfulde skal flyve model bluser af chiffon, dekoreret med flæser nær halsudskæringen og flæser på manchetterne. Længden af sådanne bluser bør nå udragende balder point eller højere end maksimum på 5 cm. Med kombinationen af denne mulighed med blyant skørt og høje hæle bevirke det er usandsynligt, da en sådan måde vil være til stede feminin og lethed og fedt former vil blive præsenteret i det bedst mulige lys.

For slanke damer

Mønstre bluser til slanke kvinder, selvfølgelig, er langt mere varieret, og en enkel jakke-cut, og i den romersk stil, og dekoreret med bølget baskerne, som i år præsenteret for offentligheden den berømte modeskabere Dolce & Gabbana. Også på mode igen og dekorative bånd på kraven eller stativ, der kan være så fri til at give slip og at binde i yndefulde buer. Ærmer-lanterner og vertikale ornament flæser langs knappes også relevant i denne sæson. Dette vil gøre det muligt at kombinere bluser jakker og peplum visuelt forlænge ben giver seksualitet fremhæve hofterne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.