Mad og drikkevarerSupper

Madlavning skovsyre suppe. Opskrift blank til fremtidig brug skovsyre

Første forår varme giver en velkommen friske krydderurter til bordet, og vi er glade for at forberede supper fra brændenælder og skovsyre. Disse vitaminer er de første retter er lækre, kosten, nyttig. Nettle og skovsyre kan forberede salater med grøntsager og solsikkeolie; stuvet oxalsyre og brændenælde blade kan udstopning patties, pre tilsætning kogt æg; meget god kold suppe skovsyre opskrift, der kræver tilsætning af creme fraiche.

Sorrel er en unik, uhøjtidelige, nytteplanter. Forberedelse sorrel suppe, opskriften på, som også indebærer anvendelse af brændenælder, samtidig får du en velsmagende og sund fad. Faktisk, i mange brændenælde indeholder vitamin C, mangan, jern, klorofyl, organiske syrer, tanniner, sporstoffer. Det har antiinflammatorisk, hæmatopoietisk og hæmostatisk handling. Til madlavning bruge de unge skud og blade, der er indsamlet i det tidlige forår og den tidlige sommer, og for indkøb af medicinske formål høstet brændenælde fra juli til september. I sorrel indeholder vitamin A, C, PP, E, B1 og B2, en flerhed af nyttige sporstoffer, herunder kalium, magnesium, kobber, zink, fluorid, og andre. Med andre ord, den første fad af skovsyre og brændenælder ikke kun tjener til at tilfredsstille sult, men først og fremmest, at genopbygge kroppens tilførsel af næringsstoffer. Og i betragtning af, at skovsyre og brændenælder synes meget tidligere end resten af den grønne suppe med skovsyre, hvis opskrift kan være en multivitamin kompleks, anbefales til alle, der mangler vitaminer og mineraler.

Den første omtale af skovsyre findes i annaler af det franske 12. århundrede. Det vil sige, denne plante fortjener respekt alene på grund af hans høje alder, men kunne ikke genkende spiselige og kun de sidste to århundreder har tjent ham et velfortjent popularitet af en lang dock i Rusland som en skovsyre blad kultur blev dyrket i haver og hjem haver.

Hvis du koge skovsyre suppe opskrift, der vil give dig selv en bedstemor, så husk at i store mængder, er det kontraindiceret til folk, der lider af nyresten sygdom og gigt, fordi mængden af oxalsyre stimulerer dannelsen af sten. Sorrel kan bruges rå i salater, mens dens medicinske egenskaber har endnu større kraft. Skovsyre anvendes til anæmi, skørbug, det fremmer optagelsen af jern, og det er hans ejendom øger hæmoglobin. Store doser af sorrel afførende virkning, mens små - som en fikseringsmiddel. Det forbedrer fordøjelsen og stimulerer udskillelsen af mavesyre med gastritis med lavt syreindhold. skovsyre saft i små doser choleretic effekt.

Således, enkel sorrel suppe opskrift er meget enkel (kartofler, gulerødder, løg, skovsyre, kogte æg, fløde) og det tidspunkt, hvor præparatet ikke mere end 15 minutter, kan være et glimrende middel til multivitamin og bedste erstatning for vitamin farmaceutisk præparat.

Hvis du vil have på dit skrivebord i løbet af året var skovsyre, vær ikke doven, fryse bladene i en plasticpose. Så, selv midt i vinteren frost, kan du forberede dit hjem duftende, velsmagende og sund skovsyre suppe. Opskrift skovsyre konservering til fremtidig brug og er enkel og kræver kun tilstedeværelsen af salte. For at bevare dock, er det nødvendigt at hakkes fint, slibe med salt, og når det vil give saft, spredt ud på banker, dække og sætte steriliseret. Halvliters krukker af sorrel steriliseres i 15-20 minutter efter kogende vand. Så hurtigt rulle covers og drejning, lad luftkøling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.