Selv-dyrkningPsykologi

Er det muligt, og hvordan man kan slippe af med deres egen frygt

Angst og frygt ... Den evige følgesvend af mennesket, fra vugge til grav, og. Sikkert du stadig huske som barn at ryste bange for mørke fjernt rum, han troede, at de frygtelige monstre bor der og vente på det rette øjeblik til at fange dig og spise dig op ... og børns frygt kølemetoder erstattet af andre - voksne "alvorlig". Er du bange nu? Tal med et publikum? At være alene? Eller, bliver syge og dø ung?

Normalt at være bange!

Frygt - er den naturlige følelse af mand, har det længe været med ham overleve i tider vanskelige miljøer. Det er vores livvagt. Og der er ikke noget galt i det, med mindre det "beskytter" os for hårdt. Hvis du ikke hjemsøge os hele tiden, og det forhindrer ikke at leve et normalt liv.

Det er menneskets natur at være bange for mange ting: .. De mørke, højder, vand, hunde, insekter, mus, fattigdom, sygdom, åbne rum, lukket osv Men er angst og frygt berettiget? Heldigvis, nej. Farerne i livet er ikke så meget. De fleste menneskelige frygt er blottet for objektiv begrundelse. Denne imaginære frygt. Og de har ingen plads i livet for en fornuftig person.

Den mest forfærdelige frygt

Men hvordan man kan slippe af frygten for døden, for eksempel? Du er så vant til denne følelse, synes det ikke at være bange for at dø, kan ikke være! Alle på grund af frygt! Og en eller anden måde leve med dette ... En eller anden måde. Anspændt. Usikkert. Smerteligt.

Men lad os forstå frygten for døden. Hvorfor frygter hvad der ikke kan undgås? Hvert levende væsen på planeten vil dø, hvis sent tidligt. Priori. Så uanset om eller ikke at overskygge eksistensen af ubrugelige angst? Hvorvidt der skal gøre det til et levende helvede torturere sig selv ikke kan håndhæves ønske om at leve for evigt? Ikke behageligt at være sammen med påskønnelse acceptere mulighed for at være på Jorden i et stykke tid? Og nyde hvert øjeblik?

Hvordan at slippe af med frygten for døden? Paradoksalt nok, men den nemmeste måde - at acceptere det, at acceptere og ikke at forsøge at slippe af med! Jo mere vi bekæmpe frygten, jo mere energi tabt. Accepter sin uundgåelige skæbne. Ydmyge dig. Du er stadig dø - du vil det eller ej. Bange for meningsløst. Demo, som kan forklare denne enkle idé at hans sind. Han vil forstå.

Erklære krig mod fobier

Med frygt dør mere eller mindre klar. Det er velkendt for alle. Men der er frygt for mennesker, hvoraf mange er uvidende. Men hvad med dig - den, der lever det? Den, der er bange for at indrømme selv den nærmeste person ... Hvordan at slippe af med frygt og angst, før den kommende turné? Af offentlige taler? Hvad gør man hvis man er bange for at rejse på offentlig transport, fordi der er så mange gode bakterier? I sidste ende, hvordan man kan slippe af frygt for at blive spist af en forfærdelig monster lever i et mørkt baglokale, som er så plage dig siden barndommen?

Tag en pen og papir. For at slippe af frygt, lave en liste over alle de ting, der skræmte. Må ikke forstille, skrive alle. Indrøm dig selv i alle deres frygt. Overvej nøje hver af dem. Hvorfor er du bange for? Skal jeg gøre det? Er der nogen objektiv grund til dette eller hint angst? Så du kan adskille den virkelige fra de imaginære frygt. Rigtig orlov, måske de engang vil spare dig fra problemer. Og med imaginære nødt til at arbejde.

Hvis du bliver overvældet af nogle mentale frygt, så husk at du - en mand, og du er værdig til glæde og lykke. Tænk over, hvad der giver dig glæde - og frygten går væk af sig selv. En særlig situation kan opstå, eller ikke kan forekomme. Din frygt kan være tomt og meningsløst! Hvorfor sagde han fortælle dig? Lad ham alene, og være åben for eventuelle livsytringer. Under alle omstændigheder, det er din oplevelse, som det skal være anderledes.

I en tilstand af panik og angst og hjælper dyb vejrtrækning. Bevidsthed hvile - og sund fornuft vil vende tilbage og hjælpe med at løse problemet.

Hvordan at slippe af med frygt, hvis han ikke give efter? Gå til det trick! Prøv at være vred på dig selv, omstændighederne, for nogen - det er ligegyldigt. Vrede neutraliserer frygt, men i stedet vil løse til at handle og til at ændre tingene.

Gennem frygt til nye højder

Husk: når en person overvinder sin frygt, han vokser og udvikler sig. Hans horisont bliver bredere, udvide grænserne for identitet, der er nye muligheder, verden tager på nye farver. Så du skal ikke give efter for din frygt, acceptere dem som en gave af skæbne, som en mulighed for at blive bedre.

Kig ind i øjnene på den frygt - og blive en ny person!

Artiklen blev skrevet på grundlag af howtogetrid.ru site.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.