Af teknologiLink

1 GB Internet: det er en meget eller lidt - især trafik og anbefalinger

Hvordan kan ofte høre fra brugere af internettet, kan de ikke bestemme valg af online muligheder for dig selv! Normalt mennesker ikke klar over, hvor mange gigabyte, de har brug omkring en måned, og som planlægger at købe. En af de mest populære spørgsmål: "? 1 GB Internet - en parti eller en lille" Lad os prøve at forstå og finde ud af, hvad der i almindelighed er en Internet. På den sidste 1 GB og hvordan man kan spare trafikken? Hvad bestemmer den dataoverførselshastighed?

1 GB Internet: det er meget eller lidt

Spørgsmål med noget klart svar. For en person, der er meget lille, og nogen er mere end nok. Det hele afhænger af mange faktorer, der bør overvejes, når de køber webtrafik fra netoperatøren. Til en start lad os præcisere dette: 1 GB = 1024 MB og 1 MB = 1024 KB. Derfor, for at finde ud af, om du har nok af en gigabyte i en hel måned, 1GB internet - meget eller lidt i virkeligheden, og hvad du har råd, uden at afvige fra omfanget af trafik, skal du overveje følgende punkter:

 • Hvilken enhed er tilsluttet nettet? Efter alt, uanset om det er en smartphone eller en bærbar computer, afhængig af hvor meget internet trafik per måned er nødvendig.

 • Hvor ofte vil du bruge internettet.

 • Til hvilket formål du har brug for internettet: den ene er tid nok i dag til at tjekke e-mails, andre for dagen spille online spil og se film.

 • Har du mulighed for at lejlighedsvis skifte til Wi-Fi.

Så meget vægt

For at finde ud af, hvad du flette din månedlige trafik, er det nødvendigt først at forstå, hvad en gigabyte og hvor meget det er, i eksemplerne:

Almindeligt side - alt efter om det er den side overbelastet fotos. Hvis almindelig tekst sider vejer omkring 60-70 Kb, at det sociale netværk se båndet med en bunke af fotos og hyfer kan tage 5-10 MB. Af den måde, sociale netværk tendens til at blive opdateret uafhængigt, det vil derfor spise yderligere trafik.

Lyt til eller downloade musik - igen afhængig af filstørrelsen og varighed. Cirka det vil tage 3 til 5 MB trafik.

Ser en film - afhængigt af kvaliteten, størrelsen og varigheden af kompression, kan volumenet af filmen variere fra 8 til 15GB. Hvis du vælger at downloade en DVD film format, bliver nødt til at ofre en anden 1,5 GB trafik.

Online TV, streaming video, og "Skype" - takket være det maksimale kompression du kan tage omkring 700 MB. I tilfælde af "Skype" det hele afhænger af løsningen af kameraet.

Alt andet - for så vidt angår små chats, ACQ, korrespondancer i "på Skype", tjekke e-mail, er en masse af internettet ikke påkrævet (forudsat at du ikke sender store filer).

Der er behov Hvor meget internettrafik per måned til smartphone

Lad os sige, du gerne vil oprette forbindelse til internettet på din smartphone, hvis det ikke betyder noget på telefonen platformen. Det kan være så "Android" og iOS, Bada eller selv sådanne antikverede OS'er som Simbian og Java, i hvert fald, uanset om du bruger i øjeblikket online eller ej, vil selve telefonen være at opdatere og efterprøve alle installerede programmer og programmer og denne ekstra trafik.

Selvfølgelig kan du deaktivere opdateringen, hvis det er muligt skifte til Wi-Fi, skal du ikke spille online spil, og helt deaktivere data, når der ikke er behov. Således vil du markant gemme din web, det er lige, hvad du har brug for så gør det smart telefon? Så 1 GB mobilt internet - meget eller lidt? Det er nok til at strække. Det er bedre at købe 1,5-2 GB, så vil vi ikke behøver at bekymre sig om at spare.

Hvor meget skal Internet Tablet

Pladen er i sin essens - den samme smartphone, kun lidt større dimensioner. Og da han har en stor skærm størrelse, dermed transmissionen (modtaget) data vil være lidt længere. Det viser sig, alt det blev anbefalet til smartphones, tablets og vedrører kun internettet vil kræve 2-3 gange mere.

Under alle omstændigheder er det ikke anbefales at bruge basisrenten fra operatøren megabyte fakturering. Vilde citater i minutter ødelægger din personlige konto. Og det andet - under roaming, er det bedre at købe et lokalt SIM-kort, eller risikere et par klik at komme ind i mere gæld.

Hvor meget trafik er nødvendig for en netbook og en bærbar computer

Hvis en telefon eller tablet, alt er klar, at med en bærbar computer, er tingene lidt anderledes. Alligevel var spørgsmålet: "1 GB Internet - meget eller lidt?" Derfor, hvis du ikke har planer om at bruge den bærbare computer hver par dage til at tjekke mail, så selvfølgelig, dette vil være meget lille.

Hvis du forfølger mål såsom daglig news feed forhåndsvisning, downloade film og musik, online gaming, så er du helt sikkert brug for meget mere af internettet, omkring 15-20 GB.

Sådan sparer båndbredde

Som vi har set, uanset hvilken enhed du bruger, de alle en eller anden måde forbruge internettet uden dine oplysninger. Nogle gange endda mere end du gør. For eksempel for at opdatere "windose" din computer eller bærbare computer kan bruge op til halvdelen af den dyrebare trafik. Derfor anbefaler vi, at du slukker al mulig opdatering på den bærbare computer og smartphone. Måske er det muligt at efterlade kun antivirusprogrammer.

Men ikke kun opdateringer kan spise din trafik, dette gælder også for programmer, der kører i baggrunden, såsom "Skype", "Votsap" post, vejr. Hvis du ikke har brug for meget, er det muligt til tider at slukke disse applikationer, betydelige besparelser end megabyte.

Fra hvad download hastighed afhænger

Hver gang du prøver at se siden af et websted, du genindlæse denne side, downloade filer fra værten. Med andre ord, hastigheden af lastning sider - er hastigheden for at downloade det fra vært brugerens browser.

Din hastighed er påvirket af en række faktorer, såsom:

 1. Mængden af data.

 2. Internet hastighed tilvejebragt af operatøren.

 3. Arbejdsbyrde vært.

således:

 • Normal side i 2G-net vil blive indlæst omkring 50 sekunder, 3G -. 1 sekunder, og ved hastigheder på 4G - med det samme.

 • Sang om 5 MB: ved en hastighed 2G - 8 minutter, 3G - 11 sekunder, 4G - 4 sekunder, 4G + - det samme.

 • Lille video: 2G - 42 minutter, 3G - 1 minut, 4G - 13 sekunder, 4G + - 7 sekunder.

 • Filmen (750 MB): 2G - 21 timer, 3G - 30 minutter, 4G - 7 minutter, 4G + - 3 minutter.

 • Film i HD (1,5 Gb): 2G - 42 timer, 3G - 1 time, 4G - 14 minutter, 4G + -6 min.

For at opsummere alt sagt ovenfor

Generelt 1 GB Internettet - er det minimum, der er nødvendig for en moderne smartphone. En anden ting, hvis du har noget meget almindeligt, for eksempel Java eller Simbian. Men disse telefoner - er snarere en undtagelse fra reglen, og gradvist fading. Og programmet på "Android" og iOS kræver en masse trafik, og med god hastighed. Så hvis du holder telefonen sidste generation, og du ønsker at drage fuld fordel af alle dens fordele, vil internettet nødt til at købe mere.

Hvis du spekulerer over, om nok en Gb per måned internettet på din telefon, og hvor meget det vil koste at begynde at definere dine behov, og derefter kontakte din operatør for at få flere oplysninger om din takst mulighed.

Sommetider internet muligheder som operatører, der ikke afviger meget i pris, men adskiller sig i mængden af trafik. Så for eksempel, kan man tarif koste 50-100 rubler dyrere end den anden, og internettet, vil du modtage 2 gange mere. Derfor er det nogle gange nødvendigt at lære mere om alle de tjenester, som operatørerne og for at undgå faldgruber som muligt.

Med hensyn til den højt profilerede hype om den påståede "Ubegrænset Internet", betyder i virkeligheden ikke eksisterer nogen bezlimita. Uanset hvad vil du få en vis mængde trafik, dog vil det være meget mere (dog som prisen vil være højere). Når du løber tør for gigabyte dedikeret skal du tilslutte den valgfri "Turbo-knap", eller vente på den næste debitering. På nuværende tidspunkt er der ikke sådan hastighed, som vil give dig mulighed for at surfe i en måned på ubestemt tid, downloade film og musik, uddeler til højre og venstre, Wi-Fi og ikke tænke på konsekvenserne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.