ForretningSalget

Årsager til at sælge virksomheder

Sådanne spørgsmål hører ofte business mæglere fra deres kunder. Hvis virksomheden er solgt klar, betyder det ikke, at det er "død" eller ikke-forretningsmæssigt synspunkt. Hver iværksætter har sin egen grund til salg af klar forretning. Vi fremhæver et par af grundene:

1.Lichnye grunde til indehaveren.

Ofte iværksættere sælge deres forretning på grund af sine rent personlige årsager, såsom:

  • alder: et ønske om at sælge virksomheden på grund af alder opstår oftest på grund af det faktum, at det er svært at være så aktiv som før. Entrepreneur ældre kan sælge din virksomhed til grund, at det ikke har en efterfølger, som han kunne henvise hans sag.
  • flytter til en anden by / land: at tvinge ejeren til at sælge din virksomhed kan flytte årsagen, som i en anden by / land, vil det være vanskeligt at overvåge og styre deres forretning;
  • sygdom / træthed;
  • et presserende behov for penge: Vi kan ikke udelukke sådanne forhold, som har hårdt brug for ennaya mængde penge.

2. Køb af andre virksomheder.

Tab af interesse i deres arbejde, også er en af årsagerne til salg af klar forretning. Hvis virksomheden er keder sig og ønsker at skabe / købe en virksomhed i en anden aktivitetsområde, ejeren sælger en eksisterende virksomhed.

3. Øget konkurrence.

Ofte solgt færdiglavet virksomhed på grund af øget konkurrence på markedet. virksomhedsejeren ikke ved, hvordan man opfører sig, hvad der skal gøres for, at kunderne ikke er overladt til sine konkurrenter. På dette stadium, iværksætteren "bange", og beslutter sig for at sælge sin forretning. Den vigtigste ting at huske på, at succes i en virksomhed i høj grad afhænger af deltagelse af ejeren i det.

4. psykologiske behov.

For mange iværksættere, business - det er tilfredsstillelsen af deres ønsker, eller en måde at gøre sig gældende bare en hobby, der bringer din indkomst. Sådanne mennesker er ikke så vigtige overskud som moral. Derfor, "spillede nok 'specifik virksomhed, når de fik alle de følelser af denne form for aktivitet, de ikke længere se nogen mening i at drive forretning. De vises andre planer, nye ønsker. Af denne grund, ejerne og sælge virksomheden.

5. Forskellene mellem ejerne.

Salg af din virksomhed kan skyldes konflikter mellem ejerne. Hvis ingen af parterne ikke ønsker at gå på kompromis, de begynder at dele sig og sælge virksomheden.

6. Opret en virksomhed til salg.

Nogle gange de forretningsmæssige objekter skabt specielt til videresalg. De er skabt med mindre monetære investering, og derefter solgt med fortjeneste for sælger.

7. Manglende forventede overskud.

Hvis ejeren ser, at hans indkomst ikke stiger, men snarere reduceret, i dette tilfælde, beslutter han at sælge sin forretning. Selvfølgelig er dette ikke betyder, at virksomheden ikke er lovende. I kyndige hænder ledelse og anvendelse af visse anstrengelser for erhvervslivet genoplivning kan skabe forandring. Som et resultat, vil virksomheden være rentabel.

8. Besiddelse af flere virksomheder.

Hvis ejeren ejer flere virksomheder på én gang i forskellige områder, så bliver det vanskeligt at administrere anderledes erhvervsstruktur. For ikke at gå glip af, når alle virksomheder, ejeren kommer til ham for at sælge en eller flere af dem. Ved salg af en virksomhed, han får ekstra penge og tidsmæssige ressourcer, som det vil bruge til andre virksomheder. Ejeren vil være i stand til at fokusere på mere rentabel forretning.

9. Manglende evne til at investere i din virksomhed.

Ofte iværksætteren er et spørgsmål om at udvikle deres forretning. For den efterfølgende eksistensen af virksomheder, der kræver nogle investeringer i det. Men en eller anden grund ejeren ikke har tilstrækkelige midler til at udvikle yderligere. Derfor iværksætteren beslutter sig for at sælge sin virksomhed, mens det har en høj værdi, og virksomheden er rentabel. Et eksempel kunne være i slutningen af leasingperioden tilnærme den manglende mulighed for at udvide det til ejeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.