ModeTøj

For børn størrelse 74 til at passe, hvor mange måneder?

Unge forældre bliver ofte beskæftiger sig med spørgsmålet om, hvordan man vælger det rigtige tøj til barnet, på størrelse med 74, hvor mange måneder vil gøre. Dette gælder ikke kun for dem, der fødte første barn, men erfarne forældre. Det er vigtigt at passe på ikke kun om det faktum, at hun var komfortable og behageligt at det organ, der er sikkert for barnet, men ikke for stor eller lille. Selvom problemet med valg af tøj til nyfødte pleje, ikke kun forældre, men også andre familiemedlemmer, venner og kære. Dette skyldes det faktum, at hvis du ønsker at lave en gave til barn så skydere, bukser, dragter og så videre er svært at svare entydigt sælger på det enkle spørgsmål om størrelse. Derfor, før du køber det ikke ville skade at sætte sig ind i børnenes størrelse tabel.

størrelse Chart

Hvis du beslutter at læse de oplysninger, der er tilgængelige i en simpel tabel med størrelser for småbørn, i det vil du se følgende.

Den første kolonne - er en alder af barnet. For børn under et år er det vigtigt at angive den korrekte alder, fordi det er velegnet to-måneders barn, der allerede halvår bør udskiftes. Børn denne alder er ved at ændre sig meget hurtigt, efter seks måneder, bliver de mere mobil, så det er vigtigt at sørge for, at barnet føler sig godt tilpas, havde han ikke hakkekød hans bevægelser.

Den anden kolonne er generelt vækst af barnet. Dette er ikke et specifikt tal og rækkevidde. Alt barnet vokse og udvikle sig individuelt, selv ved fødslen af et barn kan have en vækst på 50 cm og den anden 56 eller 58. Disse centimeter, synes det, er ikke noget meget har ikke ændret sig, men som regel ung mor går til hospitalet, på udkig efter tøj af en mindste størrelse , men det er værd at overveje det faktum, at højde og vægt af barnet vil blive kendt efter levering, hvis ikke gætte størrelsen, kan det have uforudset situation.

For at vælge det rigtige tøj størrelse, du har brug for at vide noget barn vækst, eller dets omtrentlige alder, eller begge dele, og mere. Måneder, mens du spiller en vigtig rolle. Hvis du laver en fejl, kan gaven ikke være passende.

74 størrelse på så meget som måneder?

Når du vælger tøj til børn under et år, bør der tages hensyn til, at børnene er i hastig vækst og forandring, så hvis du holder ikke at vælge for lille, bedre at tage en størrelse større. Han vil bestemt ikke gå tabt! Typisk forældre, der modtager som en gave eller til dig selv at købe ting, der er lidt for stor til et barn, ikke meget ked af, for efter nogen tid tøjet vil være lige i tide.

Er du interesseret i størrelsen af 74, hvor mange måneder vil nærme? Med hensyn til størrelsen af 74 er værd at bemærke, at det svarer, efter størrelsen af bordet, barnets alder fra 6 til 9 måneder. Af beløbet på en sådan måde, at det bliver klart, at den svarer til den maksimale vækst af barnet. Børns størrelse 74 til at passe mange måneder, vi har forstået, og derefter overveje mulighederne for vækst. Han kommer til barnet, hvis vækst spænder fra 69 til 74 centimeter.

Hvad kan du lære af bordet?

Tabel størrelse til babyer op til et år, kan også indeholde de grundlæggende parametre for barnet. Det brystvidde, talje og hofter. Forældre, der jævnligt besøger børnelæge, altid kan finde disse indstillinger, når du besøger eller se på kortet. Men det er lettere og lettere at måle alting selv. Tøj str 74 måneder, hvor meget det er fastsat? 74 I betragtning af størrelsen af tøj til barnet, kan vi konstatere, at det svarer til følgende indikatorer for parametre væksten barn:

  1. Buste - fra 49 til 51 cm.
  2. Livvidde - fra 47 til 49 cm.
  3. Hofte omkreds - 49 - 51 cm.

Denne tabel er velegnet til børn, der udvikler normalt, de er født med normal vægt og svarer til deres alder.

Er det nemt at vælge størrelsen på tøj til baby 6-9 måneder?

Størrelse 74 til at passe, hvor mange måneder? Hvis du ved, at barnets alder på dette tidspunkt ikke er mere end 9 måneder, bør dens vækst matche værdi i området fra 68 til 74. Det betyder, at du skal vælge størrelsen på 74, hvor mange måneder, kan findes i tabellen.

Tøj Type er indstillet til ...

Når du køber tøj til en baby har brug for at være opmærksom på, hvilken slags tøj, du vil købe. Efter alt, hvis du ønsker at købe skjorter eller skydere, kan siges noget om dem, at sådanne ting passer i et par måneder og har brug for at tage deres størrelse og størrelsen af en lille konservativt. Men hvis du køber en beklædningsgenstand, at ændre noget overalls eller andre overtøj temmelig dyre hver anden måned. Derfor skal du tage tøjet med god zapasikom at være nok, i det mindste, i det mindste for en sæson.

Vær opmærksom på den tid, at bordet størrelse tøj størrelse kan variere afhængigt af flere centimeter Baby vækst. Så, så vidt størrelse 74 trop? Det er rigtigt, for væksten i baby 74 cm, og for dem, hvis højde er 75 cm, størrelsen af den påtænkte 80. Ingen vil hævde, at det er muligt i det første tilfælde, vil tøjet ikke være små, men det eneste spørgsmål er, hvor ofte du nødt til at skifte tøj. Selvfølgelig, forældre og pårørende ofte ikke ondt af de små børn, men stadig, hvis du køber tøj med intelligens og lidt forsigtighed, det vil således være muligt at redde familiens budget, eller bruge pengene på andre vigtige behov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.