ModeTøj

Elegant vinterfrakke i samlinger af berømte designere 2016-2017

Mange kvinder har haft den misforståelse, at om vinteren, overtøj formløse og farver ikke meget forskelligartet. Men i virkeligheden er det ikke, hvad det vil være let at se denne sæson. Fashionistas vil sikkert gerne samlinger af berømte designere, som tilbyder cashmere uld frakke. Oprindelige design, dristige farver, forskellige finish. Enhver, der følger den mode, skal du sørge for at se dig selv i en vinterfrakke med pels.

Berømte designere tilbyder nye kollektion

Hvis du vil have vinter til at introducere i vejen for en lille fjeder af nåde og lethed, bør du være opmærksom på indsamling af Red Valentino. Det er domineret af blomster ornamenter, som tillader en kvinde at se lys, selv i den dystre vejr. Mange elementer er blevet lånt fra den stil, der var populær i 70'erne af XX århundrede.
For den moderne pige er perfekt overtøj i militær stil. Det kan findes i samlingerne på Dsquared2 mærke. Her er det harmonisk kombineret aggressivitet og bekvemmelighed.
Ejere af en slank figur fit og luksuriøse på samme tid alvorlige nedskæringer. I denne sæson, Max Mara er klar til at tilbyde sådanne modeller. Smukke silhuet af en dame fremhæve slank bælte, som er til stede i næsten alle de foreslåede modeller af denne samling.
Hvis du ønsker at varme om vinteren og bløde nuancer, så det bedste valg vil være frakker fra Chanel. Pastelfarver kombinere perfekt med den sorte farve, men stadig en prioritet "celle" i denne sæson.
Fashion tendenser er bekymrede og sådan overtøj, ligesom en poncho. Antonio Marras har henvendt dette emne uden for boksen garderobe. Han brugte en interessant snit, valgte nuancer som lilla, sort, blå. Som den oprindelige overflade påføres en luksuriøs frynser og indviklede broderi.
Samlingen er udarbejdet af designeren Alexander Wang, som unge mennesker, som det var på dette segment af forbrugere og orienteret designer. Tøjet er domineret af lav-key tone i den oprindelige snit. Næsten alle modeller af tøj suppleret bælter.
En blanding af aristokrati og demokrati udformet i sin samling af Calvin Klein.
I denne sæson, Fendi anvendt i samlinger af lyse farver. Mange forbrugere vil bemærke, at disse frakker er meget lig kjoler.

Interessante tendenser i 2016-2017 toårige

Denne sæson har designere fokuseret på modeller, der lægger vægt på raffinerede figur. At belægge visuelt forlænge figuren, snittet er valgt med en vægt på lodret.
Samtidig kan designere ikke beskyldes for ensartethed modeller. Der er noget særligt for enhver fashionista. Dette Kap, og ponchoer, og korte frakker, og kapper. Udviklingen i sæsonen fortjente stål pels fuldstændig dækker benene. Det ser luksuriøse og perfekt til lejligheden.
Du kan eksperimentere ikke kun med den stil, men også nuancer af sæsonen. Effektivt vil se farver som blød karamel, beige, solrige palet, sennep farve.
Vælg den oprindelige pels kan være i butikken Royal Fashion. Her vil eksperter tilbyde materialer af høj kvalitet, spændende stilarter, der vil passe nøjagtigt til din figur, lad ser lyse og vil varme i kulden. En yderligere fordel ved Royal Fashion frakker er lave priser. Vælg dit billede og overraske alle med upåklagelig smag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.