ModeTøj

Pelse "Kaliayev" fabrikken. Coats: kundeanmeldelser

Fur fabrik "Kalyaev" lavet produktion af en bred vifte af eksklusive overtøj pels. Adskiller disse produkter udsøgt design og fremragende kvalitet. Moderne teknologi, som anvendes i skræddersy, kan tilfredsstille selv de mest sofistikerede fashionistas. Hver fremstillede produkt er et kunstværk, så hans elskerinde at se elegant, moderne og luksus.

"Kalyaev" mærke

Coats, kundeanmeldelser, der modtager som en elite overtøj, denne fabrik producerede kun kvalitet pels høj. For køb af skind kontrakter med kendte internationale leverandører, der sælger varer kun har en glimrende dressing. Derfor pelsen bruges til syning af jakker, frakker, fåreskind frakker og pelsfrakker giver ikke kun produktet et smukt udseende, men også giver dig mulighed for at bære det i mange sæsoner.

Fabrikken producerer "Kalyaev" frakker, der modtager feedback fra køberne kun positive. En enorm liste af unikke modeller, en bred vifte af stilarter, bred vifte af farver og udsøgt finish - alt dette gør det muligt at drage særlig vægt på kvinder. Enhver shopper kan afhente nødvendige ting selv, fordi syede pels korte og lange, fri og figursyet, streng og flirtende, afslappet og eksklusivt. Og alt dette gør fabrik "Kalyaev".

Anmeldelser frakker er ikke kun som et symbol på luksus og rigdom af sin ejer. Produktet af pelsen elite plante pæn og funktionel og opfylder kriterierne for krævende shoppere. Syet overtøj "Kalyaev" vinter pels stammer fra et sundt dyr. Derfor er sådanne genstande er godt slidt og varm selv i de hårdeste vintre.

Fabrikken producerer "Kalyaev" frakker, anmeldelser hvoraf vidner om deres fremragende kvalitet, med et højt fagligt niveau. Ethvert produkt, uanset sin prisklasse, er lang tid og ser flot ud.
Syning factory "Kalyaev" lag mink, ræv, mår, astrakan, zobel. Fremstillet produkter og af meget sjælden los pels.

Coats af mink "Kalyaev"

Anmeldelser om disse produkter taler om deres høje kvalitet og luksuriøse udseende. Sy skindkjortler kommer fra en sort amerikansk korthår mink, som dyrkes i Canada og USA, samt pelse, købt på auktioner over hele verden.

Fås i klassiske frakker fabriksmodel. Sådanne produkter vil passe shoppere i alle aldre. Modellen bærer navnet "Beatrice", ideel til lange vinter vandreture. Men for dem, der kører en bil, denne pels er upraktisk. Sådanne kvinder er bedre at købe model "Avtoledi". Coat har en længde op til knæet, beregnet til aktive og energiske damer.

Factory "Kalyaev" anvendt forskellige farver af minkskind. Blandt dem er blå-grå nuancer og hvid. Ligesom kvinder af mode og har en mink frakke farve "jaguar". Sådanne modeller på en hvid baggrund forskellige former spredt sorte pletter.

Pelsfrakker rådes til at købe direkte fra producenten. Denne købsprisen vil overraske dig og tillade fri serviceret i servicecentre, samt få rabat på reparationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.