Sport og FitnessVægttab

Vandmelon kost - vægttab metode til Gourmeter

Elsket af mange vandmelon kan med rette kaldes et diætetisk produkt: 100 gram, den indeholder kun 38 kalorier. Det er nyttigt i hypertension, fedme, blærebetændelse. Indeholdt i vandmelon papirmasse fiber effektivt renset tarm og vandmelon saft letter renal udskillelse af sand og små sten. Vandmelon, en kost, som er yderst behagelig, klarer overvægt og kan anbefales til dem, der kæmper med overvægt.

Først og fremmest skal du omhyggeligt vælge den vandmelon. For at undgå problemer, for at planlægge en rengøring cyklus bør være i sensommeren - det tidlige efterår: i denne periode vandmelon kost udgør nogen fare. Vandmeloner havde allerede modnes på en naturlig måde, og chancerne for at løbe ind i en frugt fyldt med nitrater er meget mindre. Tidligt som vandmelon, købt på markedet i begyndelsen af juli, er det usandsynligt at hjælpe dig med at forbedre dit helbred - naturligvis deres modning blev accelereret kunstigt.

Valg vandmelon, er opmærksomme på halen: fra moden det skal være tørt. Bestem sin modenhed som muligt ved at ramme skorpen: som eksperterne siger, lyden af moden vandmelon - døv. Hertil kommer, at løbetiden på sit lys knitren siger mens klemme. For at bestemme, at vandmelon er pakket med nitrater, desværre først efter købet. Kig nøje på snittet: fra vandmelon modnet naturligt, det er kornet, men med hjælp af nitrat - glat. Skal advare og mørk rød, lilla farve af kødet. Et overskud af nitrat i vandmelon siger, og gul eller rød farve af sine fibre - normalt er de hvide. Hvis du har selv den mindste mistanke om, at vandmelon "bøvet" nitrater, er det bedre ikke at bruge: vandmelon kost, i dette tilfælde, ikke alene ikke bidrage til at forbedre dit helbred, men også skade din krop.

Der er flere muligheder på vandmelon kost. Den nemmeste og mest skånsomme - at erstatte en af dem måltider (bedre end aftenen). Letvægts vandmelon kost kan se ud som følger: du spiser som sædvanlig, men før hvert måltid (ca. en halv time) for at spise 300-500 gram vandmelon kød. Hvis du gør det bør være inden for 7 dage. Denne metode anbefales som forberedelse til den korte kost på vandmeloner, mere stringent.

Den vigtigste vandmelon kost betyder en komplet afvisning af mad og erstatte den med en vandmelon papirmasse. Det er styrken er ikke for alle, så du skal nøgternt vurdere deres styrke og se om du kan modstå sådanne restriktioner. Hvis du har højt eller lavt blodtryk, nyreproblemer, eller har nogen sygdom i mave-tarmkanalen, tidligere bør konsultere en læge. I fedme-induceret diabetes af enhver type, også kontraindiceret vandmelon kost. Vægttab under dets overholdelse, kan du have og vil opnå, men det kan skade din krop alvorligt.

Med hensyn til de daglige mad normer i denne diæt, er der behov for en nøjagtig beregning: Ideelt set vægten af vandmelon papirmasse, spises på daglig basis, skal være lig med din kropsvægt divideret med ti (for eksempel med en vægt på 70 kg - 7 kg). Dette beløb skal fordeles med 5-6 gange. Hvis du har svært ved at spise så mange, spise så meget som du kan.

Overhold de vigtigste vandmelon kost kan være i 3-5 dage. Mere acceptabel version af det - en kost i de vandmeloner og rugbrød: til hver fødeindtagelse det tilføjes 1-2 skiver (200 gram). Især denne udførelsesform rensning nyre tilbyder kendt healer Nadezhda Semenova. Varigheden af en sådan kost bør være mindst 7 dage. De, der holder denne variant deraf Semenov anbefaler også en daglig basis, omkring 3:00 om morgenen (det tidspunkt, hvor nyrer fungerer mest aktivt) spiser vandmelon i et varmt bad - således opnå lempelse af urinvejene og eliminering af dens sand. Men uden at konsultere en læge, bør undgås denne metode, især dem med diagnosticeret nyresten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.