SkønhedKosmetik

Makeup for grønne øjne til brunetter: skygger, læbestift, mascara. Varianter og regler for make-up

Hver pige er smuk på sin egen måde. Det vigtigste er at vælge den rigtige tøj og makeup. Det sværeste, måske er sminke til grønne øjne til brunetter. Tjaer med sådanne data er trods alt meget lyse og attraktive i sig selv, og forkert udformede accenter kan ødelægge hele billedet.

Tonalbasen

For at gøre din makeup virkelig høj kvalitet, er det vigtigt at tage højde for flere nuancer. Mørkehårede piger er som regel udstyret med lyse, udtryksfulde øjne, sensuelle læber og en svagt mørk hud. Derfor er det yderst vigtigt at vælge den rigtige farve til at skabe et smukt billede.

Bestem din hudton for at vælge en tonal base. For mørkhudede piger med en olivenpudon vil mørkere nuancer gøre. Og hvis huden er lys, er det bedre at bruge en beige palette. Kontroller, hvor meget foundationcreme svarer til din naturlige farve, du kan meget enkelt. Det er nok at anvende en lille mængde på håndleddet. Farven skal være glat uden skarpe grænser og overgange. Kontroller ikke cremen på håndfladen, da denne metode kan give det forkerte resultat.

Valg af skygger, læbestifter og mascara

Makeup for grønne øjne til brunetter bør med fordel lægge vægt på pigernes værdighed. Så glem ikke reglen om en accent: enten læberne eller øjnene. Men mørkhårede damer har det største valg af en farvepalet til makeup, hvilket selvfølgelig er en fordel. Hvilke skygger for grønne øjne vil være mest gavnlige? Kombinationen af 2 kontrasterende eller lignende farver er bedst. Et stort antal farver er kun egnet til aftenversionen. Derfor bestemme selv de mest fordelagtige nuancer af skygger, som er godt kombineret. Her er et par eksempler på sådanne duoer:

  • Perlemorange smaragd med mørkegrå.
  • En rig vin med blidt lyserødt.
  • Grå med hvid eller sort (for varianten af den populære smokey-is).
  • Frostblå med lyseblå.
  • Swamp grøn med brun.

Når du vælger skygger, bemærk at alle nuancer skal være kolde, dvs. uden overvejelser af røde og gule toner, som giver øjnene et træt, sygt udseende. Det er bedst at vælge farver, der kombineres med hårets farve. Især i harmoni passer her sorte skygger. Denne make-up ser den mest rentable ud.

Det kosmetiske sæt af enhver moderne pige indeholder nødvendigvis sort mascara. Det er universelt for enhver hårfarve. Og tilgængelig for enhver ung dame. Men ejerne af lyse grønne øjne kan ikke kun være begrænset til sort og brug i makeup grå, violet og andre farver mascara. Hvis du beslutter dig for at fokusere på læberne, så vælg rige nuancer af læbestift og skinne. Brunetterne ser bedst brune, røde, kolde pink nuancer.

Makeup for garvet hud

Ejeren af den østlige type udseende med brun hud passer mest til det brune spektrum af nuancer. Det fremhæver med fordel ikke kun den naturlige udstråling af en person, men også dybden af et blik. Og hvis epidermierne har erhvervet en gylden farvetone på grund af solskoldning, vil det være en god ide at understrege den med guldperlemor og bronzer. Makeup for garvet hud er ret alsidig til alle brunetter uanset øjenfarve. Sandy, gråbrune, sorte skygger, lys gylden flare på det øvre øjenlåg og tykke sorte øjenvipper vil gøre deres ting.

Aften make-up

Makeup for grønne øjne for brunetter at komme ind i verden er slående i sort. Der er mange muligheder, og du kan ikke begrænse dig til de sædvanlige kombinationer og eksperimentere. Smukt se følgende nuancer:

  • Lilac sammen med pink.
  • Mørk lilla med sandgrå.
  • Kulsvart med asfaltfarve.
  • Lysegrøn uden perlemor med en gylden accent.
  • Brun med grøn osv.

Ejere af mørkt hår kan ikke begrænse deres fantasi. Til aften make-up , klassisk røgfyldte makeup i ethvert farveområde, og et fantasy mønster og flerfarvede krop, palæer, rhinestones og andre ornamenter vil passe.

Makeup med pile

Et andet yndlingsfokus på øjnene i makeup er pilene. De er gode, hvis du har store mandelformede øjne og et åbent udseende. Selv om dette ikke er en nødvendig betingelse. Der er mange muligheder for shooters. Klassisk sort er fantastisk, hvis du vil lave lys hver dag makeup. Og i aften make-up kan de være længere, ekstravagante og endda farvede. Fashion til pile kom til os takket være Marilyn Monroe og hendes berømte make-up. Sandt passer han ikke til brunetter. Ikke desto mindre skal dit kosmetiske sæt simpelthen indeholde en sort flydende eyeliner eller eyeliner. Han vil positivt lægge vægt på øjnene og give udseendet et mysterium.

Hverdagens make-up

På arbejde, hjemme, på kontoret eller bare for en tur, vil lyse farver være ude af sted. Derfor er det bedre at foretrække koldbrune og grå nuancer. For en accent kan du bruge sorte skygger i ydersiden af øjet. Det vigtigste er at skygge dem godt, så overgangen er glat og ryddelig. Hvis du er en brunette med kastanje eller chokoladehår, så sørg for at bruge i efteråret sminke : Bourgogne, mursten, vin. De understreger perfekt en lys varm skygge i krøllerne og et dybt udseende.

Make-up regler for brunetter

Makeup for grønne øjne til brunetter begynder altid med forberedelsen af huden. For at gøre dette skal det rengøres og sætte basen, og kun så et fundament. Dette vil hjælpe med at justere tekstur og lettere at fordele tonen uden grænser og overgange. Enhver farve, enten rød eller blå, kan have en varm eller kold gane. Brug ikke den første farveindstilling som den primære farve. En varm palette gør udseendet tungt og træt og giver også huden en smertefuld gul-grå nuance. Når du vælger en læbestift, skal du ikke glemme konturpenningen for læberne. Han vil ikke blot tillade sminke til at vare længere, men også med fordel at fremhæve dit utrolige smil.

Husk at du kun kan fremhæve en accent. Hvis du vælger lyse øjne, så læberne skal være så naturlige som muligt. Og tværtimod er det ikke nødvendigt at gøre farvesmink med udsmykkede mønstre for lyse rød læbestift. Glem ikke pulveret. Det vil bidrage til at rette sminken og gemme den i et par timer længere. Derudover maskerer pulveret de små hudfejl, som ikke skjulede fundamentet. Det vigtigste er ikke at overdrive det, ellers risikerer du at få tilstoppede rynker. Overskydende pulver fjernes bedst med en normal serviet eller bomuldsstynge.

At anvende makeup brug kvalitet kosmetik og værktøjer. Det er usandsynligt, at du vil kunne lave en lys og professionel makeup ved hjælp af en applikator og blæk. Tænk på hele billedet, inden du begynder at lave makeup, så du behøver ikke hurtigt at ændre tøj, fordi farverne ikke harmoniserer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.