HobbyHåndarbejde

Sådan laver du en topiary af satin bånd

Nye dekorationer i interiøret - Topiary af satin bånd - blev meget populær. Han ikke alene passer perfekt udformningen af det rum, hvor han var. Et positivt aspekt er, at udsmykningen alle kan gøre på egen hånd. At arbejde på Topiary behov:

- satin bånd;

- urtepotte;

- limpistol eller superlim;

- gipsblanding;

- stav (en gren af træet, den tykke tråd);

- kuglen (skum, papir eller anden);

- værktøjer (saks, tråd- og);

- dekorationer.

Topiary af satinbånd er fremstillet i flere etaper.

1. Først og fremmest er vi nødt til at skabe en kugle af trækronerne. Hvis passende intetsteds findes eller ikke ønsker at bruge pengene igen, den første ting du skal gøre det selv: den sædvanlige papirrulle, som wrap en tynd tråd (for at bevare formen) og tildækkes med hvid lim.

2. Mens den tørrede grundlag for kronen, kan du oprette enhver ornament fra bånd. For eksempel, en masse vind roser eller andre blomster. Selv om det vil tage mere tid, men resultatet vil være spektakulær.

3. Færdigsyet blomster skal blive hængende på klæbemidlet til basen (eller sy, hvis kronen er lavet af aviser). Men der er en anden mulighed for udsmykning: kollaps af røret bånd og pin det til formen af en nål (hvis det er lavet af et materiale, der tillader så holde smykker). Glem ikke at efterlade en lidt plads til stammen.

4. Når kronen er dekoreret, er det nødvendigt at omdanne staven. Det er muligt at male fra en beholder eller wrap bånd egnet smukke farve. Derefter opretter en gevind del til en kugle, børstning spidsen af superlim. Den sværeste arbejde er nu bag os, Topiary af båndene nærmer sig sin afslutning.

5. Eliminer de resterende huller i kronen kan ved hjælp af satin bånd, skåret ud eventuelle blade (den kant du har brug for at lidt singe brand, at ikke opløst, og ikke ødelægge udseendet af produktet) eller de nye blomster.

6. Det næste skridt er udsmykningen af potten. Det kan også være malet i en hvilken som helst af ballonen lide farven, lim alle former for perler, rhinestones eller andre dekorationer i bånd.

7. Sidste trin - at hælde et plaster blanding i potten og plante træer i midten. Det er muligt at fastgøre det første træ i beholderen ved hjælp af skum stykker, der bliver nødt til at hælde masser. Efter dette, er den resulterende primer anvendes, eventuelle dekorationer: skåret i små stykker satin bånd, dekorative sten, halm, dekorative græs af tråden og så videre.

Topiary af satinbånd har en masse forskellige design muligheder: en storslået buket roser, krysantemum lækre, hvide margueritter. Mulighed for at skabe alt, hvad hjertet begærer, og lad fantasien: fra sommersolen til luksuriøse bryllup buketter træer. Lavet med kærlighed Topiary af satin bånd vil være en vidunderlig udsmykning af hjemmet interiør og unik gave til de kære!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.