HobbyHåndarbejde

Sådan laver du krokusser fra bølgepap

En af de første blomster om foråret er der krokusser eller safran. Disse er små lilla, gule, hvide, lilla, lyserøde, blå blomster med en lysegul (orange) kerne. Trods sin enkelhed er blomsterne på deres egen måde elegante og mystiske. Lad os prøve at overføre denne skønhed til kunstige blomster og lave en hel masse crocuses lavet af bølgepap.

Hvad du skal arbejde

For at skabe vores skabelse skal du:

 • Hvid, gul, grøn papir;
 • Stick (spyd, tandstikker);
 • Tråd eller tråd;
 • Lim PVA;
 • saks;
 • Kurv dekorative.

Lad os snakke lidt om det nødvendige materiale til masterklassen. For disse farver skal du vælge et mere glat crepepapir (ikke et accordeon). Crocuses af bølgepap ser ud som rigtige, fordi den tynde tekstur gør det muligt for materialet at tage enhver form ved fingerspidsen. Sådan papir sælges i ruller og skåret ark af A4 størrelse.

Længden af stangen vil bestemme stammen og kronblade størrelse. For små dekorative kurve, vaser, gryder, brug en tandstikker. For vaser højere end 15 centimeter, lav store blomster på spyd. Hvis stilken er lavet af ledning, kan blomsten vippes i begge retninger.

Kurven kan købes eller væves af papir. I stedet kan du tage en plastisk kop og zadekorirovat den under en vase eller en krukke. Brug noget dekorativt tilbehør, som efter din mening vil gøre.

MK: Bølgepapkrokusser

For en blomst skal du klippe 6 strimler papir med en længde på 13 cm og en bredde på 2,5 cm. Bølgede linjer skal placeres langs, snarere end på tværs. Bestem midten af strimlen og drej den to gange. Dette vil være bunden af kronbladet.

Nu foldes strimlen halvt og danner toppen af kronbladet. For at gøre dette skal fingrene strække papiret opad i forskellige retninger. Prøv at pakke hjørnerne lidt indad og rundt dem. Basen af den resulterende dobbeltlobe er presset og snoet.

For kernen skal du skære et lille rektangel af gul eller orange i tynde strimler. Du får en slags "hegn", som du pakker rundt om stokken og klæber den. Kernen er lidt oppustet og begynder at opbygge kronbladene. Først vedhæftes tre indre, så så mange ydre kronblade giver dem en form og fastgøres med en tråd eller tråd.

Farvemontering

Vi fortsætter med at lave crocuses fra bølgepapir. Tag det grønne papir og skær det i lange striber to centimeter bredt. I dette tilfælde skal de bølgede linjer være anbragt tværgående. Lav nu bladene. Skær tynde strimler en centimeter bred.

Vi danner blade på to måder. I det første tilfælde skal du gøre kanten skarp og bøje hjørnerne. I andet tilfælde skal du strippe strimlen ind i et rør. Du får helt forskellige smalle blade, som du limer til stilken eller ombrydes med grønt papir. For stilken skal du folde båndet i halvt og lægge stilken rundt om den.

Hvis du holder øje med live crocuses, vil du se, at de har en meget interessant stamme. Faktum er, at blomsterbladene i bunden er mørkere og gå til stilken. Derfor kan det laves og lilla, og lilla og rosa. Eller lav en sepal af seks tænder papir, der vil være lysere eller mørkere i tone sammenlignet med kronbladet. Ved dette princip, lav den rigtige mængde crocuses.

Crocus kurv

Tag en almindelig plastikspand, pap og bølgepapir. Den nederste linie er, at du vil lime en spand med bølgepap, som på grund af deres volumen og "tuberøsitet" vil skabe en usædvanlig slags kurvkurve.

Sådan laver du bølgepap:

 • Afskåret det bølgepapir femten-sytten centimeter bredt (hvis du har færdige ark, så behøver du ikke skære det af);
 • Markér midten med en blyant;
 • På 4 mm nåle vind på begge sider af papiret til midten;
 • Ved at holde striknålene, klemme rørene sammen med deres ender og skabe et "accordeon";
 • Fjern forsigtigt fra egerne bølgepulver.

Nu, med sådanne rør, indsættes en spand, som tidligere har brug for at fjerne håndtaget og fremspringende kanter. Fra kartonen skærer du strimlen (håndtaget) og klæber den sammen med bølgepulver. Nederst kan du sætte plastik og indsætte krokusser fra bølgepap i den. Kurven med blomsterbuketten er klar!

Hvordan kan du ellers lave krokusser

I levende blomster tiltrækker kernen øjeblikkelig opmærksomhed. Den lyse appelsinstempel brister som den var ud af knoppen, hvor lysblomsterne veksler med de mørke. Forresten, kronbladene kan være stribede, så de kan males med farver. Nogle mestre af blomster fra bølgepap (krokus) gør på en subtil måde, det vil sige, hvert kronblad udskæres særskilt. Men så skal de ikke gøre 6, men 12, for at skabe bulk.

Hvordan laver kerne af krokusser mere voluminøs? Tag bølgepapiret og skåret et rektangel på 8 cm. Skær det i centimeter strimler og vrid dem i smalle pinde. Nu smør dem med PVA lim og dyppet i semolina, som på forhånd maler i gul.

Blade kan skæres af papir ved mønster. Eller et langt 1,5 cm rektangel bøje forsigtigt på kanterne: Skab fra den ene ende en spids vinkel, den anden vil modtage en centimeterbase. Sepal kan ikke gøres separat, men dannes, når stilken er såret. For at gøre dette skal du bøje den rektangulære strimmel for at skabe et lille stykke, hvor du skal sætte blomsten, og forsigtigt pakke stammen videre med papir og fastgøre bladene.

Hvordan kan du ellers bringe blomster fra papir

Krokusser kan blive ikke kun dekorative, men også en lækker gave. For at gøre dette skal du holde et stykke slik på tandstikker eller spyd, som du vil pakke med kronblade. Her kan kronblade laves som følger:

 • Afskåret en lang stribe papir;
 • Fra den ene side afskærer hjørnerne, der danner en lille base;
 • På den anden side trække sig tilbage 2 centimeter og vride en gang i strimlen;
 • Bøj enden indad og danner et konvekst kronblad.

Resten af processen med at skabe krokusser er den samme som beskrevet ovenfor. Her er det vigtigt at fixe sliken, så den ikke bøjer og ikke forvrænger kronbladene. Sæt denne buket i en kurv eller vase og giv det til kolleger på arbejde.

Crocuses af bølgepap kan repræsenteres som et tredimensionelt panel. For at gøre dette skal du indsætte en kurv med bølgepap på kartonen og indsætte og indsætte blomsterne i den. Ramme det - og få et usædvanligt billede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.