ForretningSpørg eksperten

Antallet af lønsummen: hvad er det og hvordan kan du vide hende?

Sådan en ting som antallet af lønsummen, er mest udbredt i udarbejdelse af rapporter. Faktisk selskabet selv, sådanne beviser er ikke meget nødvendigt, fordi der altid er mulighed for at tage oplysninger fra arkene og afklare kontroversielle aspekter. Men alt dette er meget vigtigt for statistiske kontorer. På baggrund af de modtagne data fra alle virksomheder i regionen eller landet, du kan, med varierende grader af sandsynlighed for at lave prognoser yderligere udvikling. Desuden hjælper det at identificere problemer i økonomien, at føre statistik officielt erhvervsaktive befolkning og så videre.

Generelt rapporten spiller en vigtig rolle, og det er grunden til sig mæt, nøjagtigheden af data, overholde alle standarder og krav fremsat en tilstrækkelig alvorlig krav. For eksempel, hvis du går glip af fristen medarbejderstaben, er der stor sandsynlighed for, at virksomheden bliver nødt til at betale en bøde. Det samme gælder i tilfælde af eventuelle ukorrekte oplysninger, men i denne situation bliver nødt til at korrigere ikke kun ét dokument, men alle efterfølgende dem, der brugte tal fra den forkerte rapport. Generelt er det bedre at behandle spørgsmålet ansvarligt.

Liste antal arbejdere i organisationen

Under dette begreb refererer til antallet af ansatte i en virksomhed. Vi må huske på, at alle data kan angives kun hele tal, brøker og lignende er ikke tilladt. Listen indeholder næsten alle kategorier af medarbejdere, herunder dem, der arbejder hjemme, er hyret for en sæson, og så videre. Der er også nogle undtagelser, der vil blive diskuteret nærmere nedenfor. Under alle omstændigheder er antallet af lønsummen beregnes simpelthen, du bare nødt til at tage alle de arbejdstagere, der er officielt en eller anden måde en del af staten på datoen for rapporten og for at udelukke dem, der ikke falder ind under denne kategori. For eksempel er der et selskab, der beskæftiger 100 mennesker. 10 af dem arbejder i hjemmet, men 20 - de sæsonbestemte medarbejdere, og 5 mennesker har ingen kontrakt. Det samlede antal for rapporten vil være 95 mennesker. Alle hjemmearbejdende og vikarer i rapporten vil indgå, men personer uden ansættelseskontrakter ikke falder her allerede.

Hvem de er

Liste tal omfatter alle medarbejdere, selv med dem, der arbejder for kun én dag eller bare afskediget i morgen. Men det er nødvendigt at udelukke fra listen over medarbejdere, der ikke vises i tilstanden af virksomheden, samt personer, der udfører deres opgaver i overensstemmelse med kontrakten, som blev indgået med de offentlige myndigheder. Du skal også rydde op i de medarbejdere, der arbejder på deltid. De behandles regnskabsmæssigt på fabrikken, som anses for deres vigtigste. For eksempel, hvis personen oprindeligt tog form i arbejdet i virksomheden "A", og besluttede derefter at udføre nogle funktioner i virksomheden "B", så vil det blive talt kun i "A". Hertil kommer, at i nogle tilfælde, er der de medarbejdere, der forbliver på det samme sted, men i virkeligheden arbejder i et andet. Hvis de ikke får løn fra hovedbeskæftigelse, bør de heller ikke tages i betragtning. Personer under uddannelse, der modtager en anden grad, er på kurser og så videre, hvis de er på orlov uden løn, er ikke medtaget på listen. Nå, det sidste - ikke taget hensyn til alle dem, der trådte tilbage.

Og lad os nu betragte et simpelt eksempel, hvordan man tælle antallet af planlagte under hensyntagen til alle de ovennævnte. Formlen vil være sådan her: MF = OS + ND + CC - DB - DW - ST - Y - HC. Hvor MF - liste nummer, OS - almindelige medarbejdere, ND - hjemmearbejdende, SS - sæsonbetonede medarbejdere DB - opererer uden en kontrakt, GD - udfører opgaver i henhold til en kontrakt med staten, CB - kombinere, I - studerende og HC - afskediget. Det er sandsynligt, at arbejde på en prospektiv selskab til 100 personer. Af disse hjemmearbejdende - 10. sæsonarbejdere - 5. Arbejdere uden en kontrakt på alle - 1. De, der har indgået aftale med staten, - 5. COMBINE - 3. Lær øjeblikket - 2. Fratrådte - 1 Samlet antal lønsummen vil blive beregnet på følgende måde: 10 + 5 - antallet af hjem-arbejdere og sæsonarbejdere. Slår 15. 1 + 5 + 3 + 2 + 1 = 12 - antallet af dem, der ikke har taget højde for. Så på baggrund af 100 mennesker, får vi 100 - 12 = 88 personer. Af disse har vi ikke beregne de to første kategorier, da de falder på listen.

Hvad adskiller den gennemsnitlige løn nummer

I modsætning til standard versionen, den gennemsnitlige version af listen af medarbejdere er allerede svært at forstå. Men på grund af det faktum, at det bruges til at bestemme den gennemsnitlige løn, i forhold til omsætningen, rutine, arbejdsproduktivitet, og lignende tal, betyder det endnu større. Med hensyn til reglerne for straf for fejl i begge tilfælde den samme, men for at forhindre dem, når beregnet som det gennemsnitlige antal løn, meget lettere. Den væsentligste forskel er den periode, hvor den regnskabsmæssige sker. Så hvis i det første tilfælde en bestemt dato, er den version med den gennemsnitlige hovedrollen spilles af en bestemt frist. Normalt tager en periode fra den første dato til det sidste nummer, uanset antallet af weekender, helligdage og så videre.

Regnskab personale på det tidspunkt, mens selskabet ikke virker, er det lavet simpelt nok: Vi skal tage den sidste bankdag i weekenderne og ferier, og angive beløbet i overensstemmelse med den. For eksempel falder ferien på en mandag. Forud for, at der er to fridage - lørdag og søndag. For disse tre dage, er beregningen foretaget både på fredag - den foregående arbejdsdag.

Men dette er kun en del af problemet. Meget mere vanskeligt at behandle dem, der bør indgå i denne liste, og nogen - nej. I modsætning til, hvordan den beregnede normale løn nummer gennemsnit dens variation har langt flere funktioner.

struktur

Som i den simple variation, der er et vist antal arbejdstagere, som ikke er nødvendige for at blive vist på den generelle liste. Så hvis en kvinde er på barselsorlov, eller tog en ferie til at vedtage en baby, det ikke falder ned i listen. En lignende situation er, når en person, der passer et barn. Disse er de mest almindelige problemer, som der er flest fejl.

Blandt andet skal folk, der tager sigte på landbrugsarbejde eller beskæftiget i idriftsættelse udstyr, bygning af anlæg eller udfører sådanne handlinger i et andet firma i det gennemsnitlige lønsum antal organisationen ikke medtages. I dette absolut ikke ligegyldigt, hvor og hvordan de får deres løn. Særlig opmærksomhed skal rettes til selskabet til gavn for hvilken en sådan medarbejder fungerer. Det er nødvendigt at medtage den på listen, som bare forsvinder man ikke kan.

Ligesom i den situation med en simpel tal, bør ikke medtages på listen over personer, der studerer på tidspunktet for rapporten (eller rettere, som studerede i den periode, som er udstedt dokumentet). Men her skal du forstå, hvis de bliver betalt for denne uddannelse eller ej. Hvis du er, har du stadig brug for at inkludere dem. For eksempel blev en medarbejder sendt af selskabet at opnå en anden videregående uddannelse. For perioden for undersøgelsen forlade virksomheden fortsætter med at betale ham de penge, fordi han forstår, at kvalificeret ekspert vil være, jo flere fordele, det vil bringe. En sådan person er opført på listen. Og hvis en mand besluttede at få denne uddannelse på eget initiativ, og den viden, at det vil blive givet til virksomheden ikke er nødvendige, så vil det ikke betale. Og i listen omfatter - også.

Den sidste af gruppen, som også vil aldrig blive vist på listen, er de veteraner fra Den Store Fædrelandskrig. Men alt dette, var også ganske enkel. Så gå interessant. Der er grupper af arbejdstagere, der er taget i betragtning i listen, men ikke helt. Først og fremmest blandt dem er borgerne i udførelsen af deres opgaver på deltid. De bør optages på listen i forhold til den tid arbejdede. Det vil sige, at antallet af timer, der er truffet i den periode, hvor en sådan person, der udøver arbejde. Så bliver de divideret med den gennemsnitlige driftstid. For eksempel i den seneste måned folk arbejdede 80 timer. Opdel længden af arbejdsdagen - 8 timer og få 10 dages arbejde. Det bør erindres, at hjemmearbejdende stadig tælles fuldt ud. De kan arbejde mindre, og mere, men planen er stadig at udføre.

beregning

Den sværeste del - at bestemme præcist, hvordan man kan tage hensyn til alle de ansatte, der udfører deres funktioner i overensstemmelse med den aftale, de havde gjort med de statslige myndigheder. Her er du nødt til at forstå, er ikke antallet af ansatte og deres løn. Bestem den gennemsnitlige liste antal af prøven ved at beregne den gennemsnitlige løn for en almindelig person i en virksomhed, der udfører lignende aktiviteter. Så har du brug for at tage det fulde beløb, der er modtaget i den seneste måned en gruppe af personer med statslige kontrakter, og dele den nyeste øverst. For eksempel er der 10 mennesker, der modtog en måneds arbejde 100 tusind rubler. Den gennemsnitlige løn i samme område er 20 tusind rubler. Divider 100 med 20, får vi 5. Det er antallet af mennesker, der er nødvendige for at specificere i redegørelsen. Advarsel! Ikke 10, men det er 5!

Grupperet efter kategori

Det næste vigtige punkt i rapporten - den kategori. De er i sagens natur to - arbejdere og funktionærer. Men her er de ansatte, til gengæld er opdelt i tre grupper endnu. Dybest set, er forskellen ikke grundlæggende og kun nødvendig for rapporten, men stadig. På grund af det faktum, at embedsmænd som sådan er lettere at beskrive og forstå, hvem der præcist skal medtages her, er det for dem, og vil blive vejledt. Som standard er alle, der ikke er medarbejdere, disse arbejdstagere.

Så den tredje undergruppe omfatter kontorelever, sekretærer, regnskab degnen og lignende stillinger. Den anden består af ingeniører, revisorer, økonomer, og så videre. Og den første undergruppe - et ledelsesteam. Regnskabschef, leder af virksomheden, afdelingen eller organisatorisk enhed cheføkonom og så videre. Det er kun logisk, at overgangen fra én gruppe til en anden kan gøres helt frit, så længe medarbejders kvalifikation nok. I nogle tilfælde er arbejdere betalt betydeligt flere medarbejdere, så at denne opdeling også har stort set ingen effekt på lønningerne.

rapporten Information

Der er en streng formular, der skal udføres holde Personaleantal. Eventuelle forskelle med det er uacceptable. Desuden er alle de data, hvilket gør i rapporten forpligtet til at være noget bekræftet: ordrer, sygefravær anmodninger, og så videre. Og du kan kun tage originalerne, da der ellers er risiko for fejl, der fører til en bøde.

Separat, må vi overveje den mulighed, at først og fremmest sker i store virksomheder - re-dannet skaber eller opløse divisioner. I en sådan situation bør alle ændringerne vises i rapporten straks, men i den næste periode.

Et andet vigtigt punkt - fejlen. Det er klart, at alle mennesker kan udføre dem. De vigtigste ting - tid til at rapportere det og løse problemet. Men her af hensyn til virksomhedens i tide at opdage sådan en kendsgerning, for hvis der er fundet en fejl i en længere periode, så rettelsen vil have absolut al dokumentation. Det er alt, der er blevet gjort fra det øjeblik den forkerte rapport.

Ansvarlig for udarbejdelsen

Lønningslisten nummer kan opgøres som et vejledende struktur, og konventionelle, almindelige medarbejdere. Det er vigtigt at huske, at ansvaret for det stadig vil forblive institutlederen / kontor / virksomhed og regnskabschef. Senere, efter at de er blevet straffet af de statslige organer, kan de uafhængigt fint fejlende medarbejder. Men direkte ansvar må ikke bæres.

Funktioner af ankomst og afrejse

bør sige et par ord om funktionerne i hensyn til ansættelse og afskedigelse. Variablerne, der karakteriserer det nominelle antal. Payroll nummer, til gengæld tager også hensyn til alle disse parametre. Der er endda en hel opdeling i grupper, som er indført i forskellige poster. Så hvis en person kommer ind i organisationen, den grundlæggende faktor er, at hvor han kom fra. Skelne dem, der er blevet arrangeret for distribution af uddannelsesinstitutionen, oversat fra en anden organisation, kom til staten af organiseret rekruttering eller blev valgt af selskabet på egen hånd (dvs. flertallet). Afskedigelse eller afgang, er også opdelt i kategorier. Der er en oversættelse til en anden organisation, udløbet af kontrakten, pension og sendte hæren eller for at studere, på anmodning af afskedigelse af en medarbejder eller fravær.

kort resumé

Generelt alle beregninger og den generelle forståelse af problemet er ikke meget kompliceret. De vigtigste ting - komme ind i alle de funktioner og forstå, hvem og når det er nødvendigt, og kan tages i betragtning, men nogen - nej, og så videre. Langt de fleste virksomheder, der opererer i samme tilstand, og alle mulige situationer eller er konstante, eller har været, og systemet fungerede. Du bliver nødt til at vænne sig til en specifik liste over emner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.