ForretningSpørg eksperten

Variable omkostninger

For at styre og planlægning af den økonomiske aktivitet ved hjælp af klassificeringen af virksomhedens omkostninger ved type omkostninger. Ændring i produktionen af salgbare produkter fører til en tilsvarende fald eller stigning i niveauet af nogle af disse arter. Således er de variable omkostninger er altid andre til ændringer i produktionsvolumen. De omfatter udgifter til materialer, råvarer, lønomkostninger er de vigtigste arbejdere i virksomheden, brændstof og energi, der er designet til at behandle kommerciel produktion.

Alle variable omkostninger - er den slags udgifter i virksomheden, det vigtigste træk, som er deres fuldstændige forsvinden under suspensionen af produktionen. Nogle mennesker tror, at sådanne omkostninger kun vil vokse lineært (direkte proportional) med væksten i produktionsmængder og produktsalg. Denne tilgang er baseret på beregningen af den "nulpunktet" produktion, hvilket antyder, at de variable omkostninger nødvendigvis stige i forhold til en stigning i produktionen.

Det breakeven punkt kan bestemmes med hensyn til varer, penge vilkår, under hensyntagen til den forventede overskud. Den repræsenterer den minimumsindkomst, ved modtagelsen af hvor alle produktionsomkostninger fuldt tilbagebetalt i løbet af salg af produkter, men i dette tilfælde er der ingen fortjeneste. Beregn break-even punkt, i form af oplysninger om alle de variable og faste omkostninger ved produktionen og mængden af salget til en vis periode:

Nulpunktet = (faste omkostninger / (salgsprovenuer - variable omkostninger)) x salg.

Indikatoren giver evaluering af effektiviteten af selskabet.

Det så sker, at de variable omkostninger ikke altid stige i forhold til en stigning i produktionen mængder. For eksempel, i produktionsprocessen, som er skabt af arbejdere i nattevagter, vil væksten i variable omkostninger være højere end dem, der produceres i dag skiftet. De adskiller sig i mængden af "nat" timer, betales højere end dagligt.

Variable omkostninger er opdelt i følgende typer:

- Proportional: stigning i samme takt som mængder af produktion og dens salg. En forøgelse produktionsmængden med 10% disse omkostninger også stige med 10%.

- Progressiv: vokse meget hurtigere end produktionen. For eksempel med en stigning i produktionen med 10%, steg de med 15%.

- Regression: væksten i omkostningerne bag stigningen i produktionsmængder. Således kunne en forøgelse i produktionen på 10% af disse omkostninger stige med kun 8%.

Variable omkostninger refererer til udgifter til særlige produkter (tjenester, fungerer) til sit formål, fordi de fleste af disse omkostninger anses for at være den vigtigste lige. Den samlede mængde af variabel stigning eller fald omkostninger, henholdsvis at øge eller mindske mængden af frigivelsen af varerne. Op til et vist punkt øge mængden af de variable omkostninger er stigende langsomt, men så de begynder at hurtigt at øge henhold til loven om aftagende afkast. Det betyder, at produktionen af hver enhed af følgende salgbare produkter kræver flere variable ressourcer.

Unit variable omkostninger - er særlige materialer, råvarer, relateret til de enheder af solgte varer. De kan ikke omfatte de faste omkostninger i virksomheden.

Der er denne form for som semi-variable omkostninger. De ændrer deres værdi i forskellige proportioner at ændre indikatorer såsom omfanget af produktion og salg af produkter, den økonomiske aktivitet i virksomheden. Disse omfatter udgifter til materialer, råvarer, løn produktionsmedarbejdere, vedligeholdelse og reparation af udstyr, lav værdi og hastigt iført værktøjer, afskrivninger, magt energi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.