TravelingRetninger

Slap af på de russiske søer: Blue Lake Samara-regionen og Blue Lake Perm

Blue Lake Samara eller Semiz-kyule - en national skat Samara hold. Denne vandmasse skabt af naturen, er en enestående fænomen. Dets gennemsnitlige temperatur er 7-8 grader. Det særlige ved søen ligger i det faktum, at det ikke fryser om vinteren.

Blue Lake (Samara-regionen) ligger 25 km fra distriktet centrum Sergievskaya. I nærheden af dens kyst ligger landsbyen Gammel Yakushkino.

Hvordan kommer man til søen?

For at nå dette naturreservat, vil det have at overvinde mere end 100 km fra Samara til bygden Sergievskaya. Fra det du skal slå enten Samsonovka eller den gamle Yakushkino hvorfra en anden 1,5 km eller 3 henholdsvis at gå blomstrende stepper langs floden sengen Shungut destination. For dem, der rejser på Blue Lake (Samara-regionen), vil en god guide tjene som en forladt gård og gul bygning bilen, glemt, når på bakken lige foran dammen. Vi kører til disse steder rejsende straks ramt af den unikke farve af vandet. Han er krystalblå og utrolig transparent, som tilføjer en vis mystik dam. For udflugter er bedre at vælge tørt vejr, da grusvejen i offseason vil passere, ikke hver SUV.

Lidt historie

For første gang Blue Lake (Samara-regionen), af hvilken dag kun den positive er nævnt i det XVIII århundrede russiske akademiker-naturforsker, som en kraftig kilde til svovl, udrikkeligt mennesker eller husdyr. Selv da, det tog form af jordfaldshul, og i 2013 var der en bund fiasko, øget dybden af søen ved 10 meter. Fordi svigt viste en dyb tunnel, som styrer svovl fjedre. Mens han ikke blev grundigt undersøgt af dykkere og forskere, og derfor forårsager en masse spørgsmål og antagelser.

Egenskaber

Dens lyriske navn Blue Lake (Samarskoe) forpligtet bedøvelse smaragd krystalklare vand fylder koppen til randen med et areal på 1086 m². m. På solrige dage, gennemsigtigheden af vand mere end 18 meter i dybden, som tiltrækker turister og dykkere fra hele landet. sø fænomen, at det er en unik kilde til grundvand, der fodrer floden Shungut. Derudover grund af at være i en yderst aktiv Karst region, formen på sin bund er under konstant forandring. For at fastslå årsagerne til disse usædvanlige geologiske bevægelse står nu over for forskere og hydrogeologer. Nu Blue Lake (Samara-regionen) - et monument af regional betydning.

I 60'erne anvendes underjordisk strømkilde til behovene i oliefeltet kontrol "Sergievsk-olie", som pumper vand under ekstraktion i oliereservoirer. Selv nu forsyningssystem ødelagt, rør og støtte demonteret til skrot, og intet minder af menneskelig indgriben, Shungut feeds temmelig mager strøm, der indikerer en ændring i hydrologi af søen.

vandplanter

Krystal vand gennemsigtighed opnås næsten totalt fravær i søen alle levende organismer, hvorfra tilnavnet "Dead Lake". De store indbyggere er charophytes. Dette er en meget unik og meget store anlæg. Der henvises til det laveste niveau, men på samme tid, er en blanding af højere planter og flercellede alger. De vokser meget omfattende, danner i bunden af søen og skråningerne af krateret hele skove og enge. På grund af det faktum, at Blue Lake (Samara-regionen) gennemsigtig, kan havgræsenge ses fra kysten. Navnet "Stoneworts" har en græsk rod "hara" - skønhed, glæde. Kolyshev i gennemsigtig, dyrebare vand, de tilføjer en stor sø, magiske skønhed.

I et lille antal blev det set Hippuris der ligner en mini fyr og normalt vokser i sumpede områder. En naturlig mineralisering dens stængler gør dem løs perler i bunden af smukke æsker.

De fauna i Blue Lake

Ved søen fauna er ledorme, et par arter af bløddyr og leddyr.
En anden "highlight" Blå dam - hans kolleger Black Lake, adskilt af en smal stribe land 15 meter. Denne betingede grænse åbner en anden verden: en varm, ferskvandssø, standard farve er lavvandet, men med fremragende fiskeri på karper. Ifølge lokal tro, 2 fyr opfattes som fartøjer med levende og døde vand, skiftevis badet, hvor du kan slippe af med alle lidelser.

turisme

Fra Samara til Blue Lake og bringer tour grupper, men de fleste kommer her individuelt, inspireret af historier, rygter og legender omkring tiltrækning.

Organiseret turisme i Blue Lake kan kaldes en dykker klub "Søløve", som tilbyder kunderne tiltrækning: synke til bunds, er det nødvendigt at vende på ryggen og som instruktør støtte, ser på forbipasserende skyer, folk gå langs kysten og tang hatte. Uforglemmelige indtryk, at dømme efter de anmeldelser af begejstrede kunder.

Medlemmer af klubben overtog protektion af deres rigdom nu, installere gangbroer at gå i vandet, ser de kystnære renlighed, samt hvert år at tilbringe dagen rengøring af søen.

Blue Lake (Perm)

Taler om Samara dam, jeg ønsker at nævne de attraktioner i Perm-regionen. I dette område huser også den eponyme sø. I modsætning til ovenstående, den kunstige dam. Tidligere i disse steder, vi minerede kalksten, så der karriere. Efter at de er fyldt med vand, vandløb kaldes tiltrækning af en by som Aleksandrovsk.

Blå sø omgivet af tætte skove. Stejle kyst, så nem adgang til vandet er meget lille. Men den spektakulære natur og fantastiske vandområde farve tiltrækker mange turister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.