TravelingRetninger

Fukuoka anmeldelser. helligdage Vietnam: priser

Ekstraordinært smukke ø beliggende i Golfen af Thailand. Kald det Phu Quoc. Vietnam kortet viser, at det er sydlige del af landet. Øen er 574 kvadratmeter. km. Det højeste punkt - Mount Chua (565 m), der ligger i den nordlige del af øen. Øens befolkning - mere end hundrede tusinde mennesker. Den nærmeste af øen byen - Hatien - placeret på grænsen til Cambodja.

Phu Quoc er tre grader syd for den thailandske ferieby Pattaya, og to grader nord for Phuket. Øen har en noget aflang form. Dens længde - 62 km, bredde - fra 3 til 28 km.

Hvordan kommer til øen

Vietnam og dens resorts er stadig ikke meget populær blandt russiske turister, men hvert år er der flere, der ønsker at tilbringe deres ferie her. Den mest kendte blandt russere, der har besøgt Vietnam er Phu Quoc. Hvordan kommer man til den eksotiske ø Rusland? Simpelthen, selvom vejen vil tage tid.

Fra Moskva direkte fly du ankommer i Ho Chi Minh City. Phu Quoc ligger i halvtreds minutters flyvning fra byen.

I dag, turistindustrien på øen begyndte at udvikle sig hurtigt. Naturligvis øget passagertrafik og Phu Quoc hvert år. Airport (den eneste på øen) ikke håndtere belastningen. Det blev bygget i 1930, har det undergået nogle ændringer i løbet Vietnamkrigen. I begyndelsen af operationen havde en landingsbane 996 meter. Efter befrielsen af Saigon lufthavn (1975) er blevet til at tjene kommercielle flyvninger. I 1983 blev længden af landingsbanen udvidet til 1.496 meter.

Regeringen har besluttet at bygge en ny international lufthavn. Den maksimale kapacitet for første operation vil være syv millioner passagerer om året.

Mange turister foretrækker at rejse med skib til øen. På denne måde kan gøre fra byerne eller Rachza Hatien. I disse byer kan nås fra Saigon med bus eller taxa i omkring otte timer. Så vil du blive tilbudt pladser på båden, som tager dig til øen i to timer.

Vi kan sige, at vejen til Phu Quoc (anmeldelser bevidne dette) er temmelig kedelig. Dette gælder især for dem, der besluttede at slappe af på øen med børnene.

Klima, vejr

På øen Phu Quoc monsunen sub-ækvatoriale klima. Vejret er bestemt af to faktorer. Det varer næsten hele året (november til september), den tørre sæson, og ugunstige til at slappe af i løbet af regntiden (oktober). Ferie der kan være hele året, men helt sikkert bedre til at udelukke af oktober. I andre måneder, er det meget behageligt.

Hele året vandtemperaturen er fra 28 til 30 grader, og gennemsnittet af sin værdi - 27 grader. Naturligvis kan disse tal variere noget på øen Phu Quoc i forskellige år. I august 2014 varierede lufttemperaturen fra +24 til +31 grader og vandtemperaturen forbliver 28 grader. Som du kan se, for russerne, vant i de seneste år til den invaliderende znoyu i sommermånederne, vejret er meget behageligt på øen Phu Quoc. Anmeldelser siger, at selv i varmen i 30 grader er næppe mærkes.

Ferie på øen med børnene

Selv om det ikke er en ganske enkel måde, mange turister sige, at resten af de Fukuoka børn tager stor fornøjelse at både voksne og meget unge turister. For en sådan erklæring er der en række af objektive grunde. Først og fremmest, er det naturligvis en blød gunstigt klima. Derudover er der er spotlessly rene, let skrånende strande med hvidt sand. Mange hoteller på øen er designet til en familieferie. Vi vil introducere dig til nogle af dem.

Phu quos 4 *

Det tilbyder tjenester af en professionel sygeplejerske, på anmodning kan du bestille særlig diæt eller børnemenu. Børn under seks år bor gratis. For dem, værelserne har barnesenge, et veludstyret legeplads, hvor børn er beskæftiget med erfarne lærere.

Resort Phu quos 5 *

Jeg må sige, at unge rejsende er glade for at acceptere mange af hotellerne. Phu Quoc (Vietnam) bestræber sig på at skabe behagelige levevilkår for unge rejsende. Dette i modsætning til den forrige tilbyder gratis indkvartering af børn op til tolv år (forudsat at de vil sove i eksisterende senge). Derudover kan du drage fordel af tjenesten Babysitter, restaurant på hotellet udviklet en særlig børnemenu.

De Vietnamesisk er meget glad for børn, sætter pris på familieværdier. Uanset hvad du vælger hoteller Phu Quoc (Vietnam) imponerer alle besøgende til øen med varm og venlig holdning af den lokale befolkning til børnene, ønsket om at hjælpe deres forældre i tilfælde af eventuelle problemer.

andre hoteller

Det skal bemærkes, at øen Phu Quoc luksushoteller har på sit område et andet komfort niveau.

Den oprindelige Komplekset består af fjorten Mai House Resort 2 * bungalow. Der er en privat strand. Ferierende er gratis liggestole, parasoller, badehåndklæder. En restaurant, der serverer vietnamesiske og europæiske køkkener. Der er en udendørs swimmingpool. komplekse flersproget medarbejderstab. Ferierende kan drage fordel af en skønhedssalon, cykeludlejning og motorcykler.

Eden Resort 4 *

Eden Resort 4 * - et nyt hotel modtog de første besøgende i 2010. Denne multi-etagers boliger og fritliggende bungalows. Hotellet tilbyder 64 værelser - standard, suiter, juniorsuiter og lejligheder. Der er en privat strand. Alle nødvendige strand tilbehør er gratis. Hotellet har en restaurant med europæiske og asiatiske retter, en café, en bar, en snackbar, grill. Du kan bestille morgenmad på dit værelse.

For ferierende skabte en udflugtsskranke, kan du bruge den gratis internet. En on Billeje, gratis parkering, en souvenirbutik, en natklub, der er ikke-rygerværelser. Hotelværelser er tilgængelige døgnet, LCD-tv, aircondition, satellit-tv, pengeskab, minibar rundt.

Der er mange hoteller på øen Phu Quoc. Anmeldelser af at leve i dem er forskellige. Nogle føler repræsenteret ved tjenesten er ikke op til det europæiske niveau, mens andre er overbevist om, at tjenesten er velorganiseret, men fordi der bor i dem, er meget komfortabel.

Aktiviteter for børn

På øen er der en lille forlystelsespark med karruseller, trampoliner, radiobiler, og en meget beskeden animation. Denne park er beliggende i Zyon Dong. Her er der flere butikker, hvor du kan købe børnetøj og fodtøj, legetøj, hygiejneprodukter til spædbørn.

lægevagt

Øen har en række private klinikker og hospitaler. Hvis behovet opstår, i hvert hotel kan du ringe til en læge eller tage at se ham. Mange, der har besøgt øen Phu Quoc bemærkede det høje niveau af medicinsk behandling. Hertil kommer, de anser udgifter til lægelige ydelser er meget overkommelig. Øen har mange apoteker og narkotika priserne lave. Men for at et bestemt sæt af narkotika (især hvis du har en kronisk sygdom) bedre tage med hjemmefra.

Phu Quoc øen: strande

Dette er en himmelsk sted har en masse attraktioner, men de fleste turister, der besøger øen Phu Quoc, anmeldelser sit (entusiastisk) forbundet primært med de smukke strande. Det er for dem at hvile folk kommer her fra hele verden.

Phu Quoc - det er ren, rolige og utroligt hyggeligt og smukt sted. Dette er en meget ung, men udvikler sig hurtigt udvej. Mens der er ingen indkøbscentre, vand parker, underholdning centre og zoologiske haver. Derfor, hvis du foretrækker en aktiv ferie med natteliv - dette sted er ikke for dig.

Det vil føles meget komfortabel med fans af stille hvile, privatlivets fred, sejlsport og lyse farver af uberørt natur.

"Bai Chong"

Det er den største strand på øen. Dens længde - mere end atten kilometer. Langs sandstrand beliggende hoteller, Gæst, bungalows og cafeer. Dette er det mest populære sted til Fukuoka. Men selv midt i feriesæsonen mennesker her er ikke for mange, der vil helt sikkert appellere til fans af stille og afsondret afslapning.

"Bai Sau"

Denne strand ligger i nærheden af havnen. Den adskiller sig utroligt hvide sand og havet, lyse blå. Ingen foto kan fange skønheden i dette sted. Feriegæster her ganske lidt.

vilde strand

Hvis du kører nord-vest for øen, vil du se fiskerlejer, og derefter komme til næsten vilde strand. Ingen ved endnu hans navn. Men i de senere år har der optrådt på bredden af flere hængekøjer og en lille café. Dette er en meget smuk strand, ligesom det endnu mere end den berømte og populære Bai Sao.

Island Seværdigheder: pearl farm

Dette selskab dukkede op i 1998. I dag er det den mest besøgte attraktion Fukuoka. Her til gratis kan du se, hvordan de voksende perler og hvordan man behandler det. I de senere år, disse værdifulde sten udvindes professionelle dykkere. I dag er de dyrkes kunstigt i farvandene i Golfen af Thailand. Eksperter mener, at dette er et ideelt sted for denne procedure.

Naturlige perler i disse områder er ret små, og ikke altid har den ideelle form. Men sten dyrkes kunstigt, fra en perfekt form, store størrelse og skønhed.

For sådanne tilfælde placeret i kroppen af østersskaller udskåret af en partikelstørrelse på højst fire millimeter. Til dyrkning af perler på størrelse med 10-18 mm er nødvendig af skaldyr og et halvt til to år. Det afhænger af vandets temperatur og andre forhold.

nationalpark

Dette enorme område, et område på 31.400 hektar. Kommer her, bør du først bestige bjerget Nyuytyua. Dens højde - 500 meter. Dette er det højeste punkt af reserven. Det meste af parken er besat næsten ufremkommelige regnskove. Temperaturen her er aldrig lavere end 25 grader. Overdreven fugt kan begynde med virke ubehageligt, men senere denne fornemmelse forsvinder.

Den smukkeste del af parken er i nord. Her turister komme ind i en reel tæt skov, uden spor af civilisation. du kan se tusindvis af eksotiske planter i parken, der ramte europæerne med deres former, farver og subtile dufte.

Her de føler sig helt trygge mere end halvtreds arter af pattedyr, herunder primater er ganske venligt. Desuden vil nationalparken har du en unik mulighed for at se sjældne dyrearter er meget rørende - hav ko (dugong).

For at komme til reserven kan tage en taxa. Prisen på rejse - $ 5-10.

Temple Cao Dai religionen

Det er på øen Phu Quoc blev født en ny religion. Tidligere guvernør af øen var en vision - billedet af det tredje øje. Måske nogen vil overraske, men de mest æret hellige religionen er Viktor Gyugo, Vladimir Lenin, Lev Tolstoj, Benito Mussolini, Uilyam Shekspir. Til dato, religion prædiket over ti millioner vietnamesere. Den grundlæggende dogme i troen - begrebet en tredje redning. Som kaodoisty sige menneskeheden er blevet gemt to gange - første gang Amitabha og Moses, anden gang ved Confucius og Jesus. Kaodoizm lærer, at det er den rigtige måde at den tredje redde menneskeheden.

Turister kan få den service af templet, som udføres hver dag, og på en særlig tidsplan. Under hendes munke i hvide klæder under den fortryllende musik af ros store øjne. Så deltagerne i ceremonien, ledsaget af en stille og rolig musik begynder kollektiv meditation.

For at komme til templet er lettest med taxi. Fra ethvert punkt på øen turen vil koste dig mere end $ 10.

Vietnam ferie, priser

Alle dem, der ønsker at tilbringe en ferie i Vietnam, ikke i tvivl om, renten på sådan en tur. Hvis du ønsker at benytte sig af et rejsebureau, vil du være nyttigt at vide, hvad de nyeste tilbud er meget billigere. Og et andet tip - bestille en tur for et par måneder før afrejsedatoen. Dette vil reducere dine omkostninger - et gennemsnit på fyrre procent.

Den gennemsnitlige pris for turen i Vietnam for én person i 7-10 dage - fra 35 000 til 85 000 rubler (uden rabatter). Omkostninger af turen afhænger af tidspunktet på rejser, den valgte udvej, hotel komfort niveau og så videre. D. For eksempel er vi beskriver en tur til Phu Quoc vil koste 49.000 rubler i ti dage.

Hvis du ønsker at besøge i Vietnam, gå til øen Phu Quoc. Anmeldelser sige, at her kan man virkelig slappe af og slappe krop og sjæl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.