TravelingRejsetips

Vilde strand som et symbol på Krabi

Oftest, den vilde strand for mange turister er en bekymring, især når det kommer til Thailand. Efter alt, dette land er fuld af eksotiske dyr, der lever mest i ubefolkede områder. Men på grund af de enkle regler for hvile i denne tilstand, er det sjove og nye oplevelser, garanteret, og al ulejlighed vil omgå.

Krabi - en sydlig provins i Thailand, som er placeret på bredden af Andamanhavet. Det omfatter utrolig mange både store og små øer, hvoraf nogle er beboet, er ganske velegnet til de sædvanlige ferieområder, og der er øde. For at komme til dem kan være på en båd lejet fra lokale beboere. Det er også ønskeligt at besøge disse øer, ledsaget af folk, der er orienteret til området og kender alle de funktioner i Gdańsk hvile. Efter alt, enhver vilde strand fremmedgjorte øen er en vis fare - eksotiske dyr, planter og endda alle slags vejrforhold.

Perfekt glat og hvide sand, surf og palmer, der kommer tæt på vandene - det er den rigdom, som er placeret vilde strande. Billeder af disse steder er ikke så ofte lagt ud i et netværk, men i nogle fora, du kan se, det ligner et lignende område i Thailand. Ofte på øerne Krabi fjernet forskellige film og tv-serier, som naturlige data der er virkelig fantastisk. Det skal bemærkes, at enhver vilde strand er et naturreservat af landet, så på sit område i hvert fald ikke kan forlade personlige ejendele.

Før du går på en af øerne i denne store provins, er det nødvendigt at finde ud af, om det er sikkert der, hvad er de funktioner i området, og hvad de skal tage med dig. Nogle øer er privat, da de lever giftige dyr , eller er skadelige for planter. Ofte vilde strand er usikkert havområde, fordi der er en masse ikke meget behagelig vand af beboere, der bor nær kysten - såsom søpindsvin eller vandmænd.

Men en vild og ubeboet er langt fra hele provinsen Krabi. Mange af øen, beliggende på dens område, en og byer med boligområder og hotelkomplekser, som kan afvikle enhver turist. Tja, hvis du tørster efter eventyr er ikke lindret, og stadig ønsker at besøge de vilde strande, du kan ride på dem næsten hver dag, ved hjælp af en båd. For at flytte på vandoverfladen er det ønskeligt at maksimere overholde kystzonen, som Andamanhavet , selvom status er rolig, i "våde sæson" storm furet hans vidder. Derfor er det ønskeligt at rykke det sikkert.

Ud over at besøge de udelukkede områder i Krabi provinsen stadig har en masse underholdning. Nogle af øerne er beliggende i et roligt område af havet, og de er egnede til en rolig og afslappende dimension. Og der er, hvor nogensinde de fremherskende vinde og bølger stiger over horisonten. I sådanne områder altid samler et stort antal fans af windsurfing, og oplever de lokale bølger og deres egen styrke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.