SkønhedHudpleje

Hvordan at opretholde en sund glød til lange ansigter. Secrets af en sund teint

At være en ung og charmerende kvinde søger hver. Men årene går - det er i øjet og munden hjørner af de første rynker vises, den person ophører med at være et lysende farve, hår indblande hvid tråd ... Huden betingelse bør være genstand for stor opmærksomhed af kvinder.

Frelsens drukning - det værk for at drukne

Noget så påvirker ikke teint, som vores dårlige vaner, usund livsstil, kronisk søvnmangel. Spørgsmålet om, hvordan man kan bevare skønheden i de kommende år, er rejst af mange repræsentanter for messen køn.

Anbefalinger her er enkel og gennemførlig, men ulideligt kedeligt. Ingen magisk pille eller mirakel creme hjælper ikke, hvis føringen kaotiske livsstil, ikke at give din krop tilstrækkelig opmærksomhed.

Smukke teint kan kun være i tilstedeværelse af sundhed, der, som ordsproget rådgiver, er du nødt til at tage sig af sin ungdom.

sund søvn

Blandt de anbefalinger om, hvordan at opretholde en sund glød i lang tid personen er normalt den første til at være en enkel og klar råd: få nok søvn! Man har ikke prydede de mørke rande under øjnene, hævede øjenlåg og den fishy udseende. Underholdning - helt sikkert en spændende ting, men som de siger den store Chanel, efter en søvnløs nat, du kan ikke oprette noget værd i løbet af dagen, og ingen sociale liv er ikke så værdifuldt at udskyde et møde med en pude til hende.

Den systematiske mangel på søvn gør huden gusten og løs - Hvilken slags skønhed? Desuden vil mangel på søvn gør nogen nervøs og irritabel, og efter blot et ansigtsudtryk mønster definerer rynker. Alle af dem, så lad det stadig synes meget sjovt at være stråler i hjørnerne af øjnene til at smile end folderne i utilfredshed.

Rygning og alkohol

På farerne ved rygning ved alt, men tilhængere af cigaretter fortsætter med at være en væsentlig del af den voksne befolkning i Den Russiske Føderation. Blandt rygere, og mange kvinder. Den omstændighed, at en dråbe af nikotin kan dræbe en hest og hamster sønderrevet, velkendt for alle, men for en sund teint, ikke kun gift er en hindring.

Cigaretrøg og tjæren er indeholdt i tobak, forringe lys, som følge af hvilken kroppen er forsynet med mindre ilt. Ud over dette skadelig virkning på tobak fartøjer tyndet og ødelægge dem. Manglende perfusion af huden vil påvirke mest ubehagelige måde. Hvis en kvinde er bekymret for, hvordan man kan opretholde en sund glød til lange ansigter, den vane er bedre at forlade og tilbringe besparelserne på noget rart, men nyttigt.

Om alkoholmisbrug meget at sige det ikke er nødvendigt: denne vane og generelt forfærdeligt, og for kvinder - skadelig irreversibel. Hvis du holder op med at ryge, let at rengøre op ret hurtigt og forbedre teint. Men alkoholikere, selv mens de resterende glas alene, ofte fortsætte med at se ikke for præsentabel.

Om velsmagende og sund mad

Mange mennesker har ingen idé om, hvor vigtigt det er for det ydre af den korrekte strømforsyning system. Og ikke bare for at være slank, men også på spørgsmålet om, hvordan man kan opretholde en sund glød i lang tid personen ikke stige kraftigt og pludseligt.

For at tabe sig, de damer sidder på rystende kost: spise en ris, boghvede eller en kontinuerlig protein. Ernæringseksperter er trætte af at gentage, at sådanne eksperimenter på kroppen af skadelige det er umuligt at holde sig til en kost, der ikke vil holde for livet, og så videre.

Frygtelige skam, at sådanne desperate handlinger er ofte ikke blot ikke bringe det forventede resultat, men kan forårsage alvorlige sundhedsmæssige problemer. Jeg plantede mig i maven eller lever, vil du ikke blive smukkere, så hemmelighederne af en sund teint ikke indeholder noget nyt. Ernæring bør være en fuld, afbalanceret og formelt rigtige.

Simple kulhydrater, der er indeholdt i frugt og grøntsager, tilstrækkelige mængder af protein og sunde fedtstoffer (helst urte) - nøglen til succes. Dette er den mest pålidelige måde for alle, der oplever ikke kun på den aktuelle udsigter, men også tænke over, hvordan du holder deres ungdom i lang tid!

Jo enklere og grovere vil være mad, hvad det vil gennemgå mindre behandling, jo bedre. Sund, godt arbejde mave, lever og tarme - usynlige udefra, men utrolig vigtig del af skønhed.

Gå en tur!

Da små børn rådes til ikke at gå forgæves. Og det bør ske ikke for at underholde sig selv, stolt spadsere med en helt ny smuk barnevogn, men fordi walking er meget gavnligt for børns sundhed.

Måske for nogle vil det være nyheder, men gåture og voksen sundhed - en stor hjælp. Kvinden er normalt travlt til uanstændighed: om morgenen er det nødvendigt at køre hovedkulds at arbejde om aftenen - for et barn i børnehave. Da hun krydser tærskelen af lejligheden, hun, ligesom onkel Fjodor mor til "Kærnemælk", "knap nok styrke til at se fjernsyn." Men skønhed, som de siger, kræver ofre.

Jeg spekulerer på, hvordan man kan holde en person ung? Vi er nødt til at bruge enhver lejlighed til at få noget frisk luft. Gå gennem et stop til fods, især hvis vej fører gennem parken. Jeg foretrækker en weekend tur til skoven efter svampe på bekostning af tv-visning.

"Opladning til hale"

Det lyder banalt, men ja - sport. Her er en fantastisk måde at bevare sundhed og skønhed. Fysisk uddannelse støtte muskeltonus, vil give mulighed for at bruge energi til at opretholde lette bevægelighed.

Se lektioner hver vælger for sig selv - en som de bedste undervisere, der foretrækker at danse. Men akavet var de nyankomne, er der gode nyheder: det vil være at få bedre for hver dag.

Du er på udkig efter en måde hvordan man kan opretholde en sund glød lang ansigt? Det er nødvendigt at opretholde en aktiv livsstil. Især da det er ikke kun nyttig, men også rart, fordi lykke hormon frigives under klasser, og det er bare som en vigtig del af skønhed, såvel som fysisk sundhed.

Betydning - i glæde

Vi fejlagtigt lægger lidt vægt på deres følelser, er mere bekymret over gæld og mindre om at nyde livet. Men dette er en meget vigtig ingrediens, uden hvilken der ikke sker noget. Der er ting, der kan forsømte og for deres egen fred i sindet.

Jeg ønsker ikke at lave mad - godt, nødt til at købe halvfabrikata. Det er bedre at have middag dumplings i virksomheden lempes smilende kone, end at spise et gourmet-måltid i et samfund chikaneret, udmattet kone, der syntes at være opfyldt en hellig pligt over for sin mand, men den "pleje", således at når man ser på det bliver en opgave i min sjæl.

kosmetik

Produktion af anti-aging cremer - en meget kraftfuld industri med en organiseret markedsføring og effektiv reklame. Hvert nyt produkt lover at udføre et mirakel, som desværre sker ikke.

Sagen er, at huden - dette er det organ i den menneskelige krop, som er designet til at beskytte den mod indtrængning af alle de overskydende indeni, så at bryde igennem det - ikke nogen let opgave, ikke kun for skadelige stoffer, men også for en række uddrag fra lotus pollen. Det bedste, der kan forventes - kortvarig effekt af fugtgivende og blødgørende. Det er rigtigt, at omhyggeligt skjule fra os doroguschy producenter af kosmetik, er, at denne procedure kan udføres ved enhver form, ikke at smide penge ud af vinduet.

Fugter huden - den primære opgave, bør dets løsning gives til et maksimum på din opmærksomhed. Det er også vigtigt ikke at overtørre huden, mens garvning i solariet eller på stranden. Solbadning - dårlig, undtagelser fra denne regel simpelthen ikke eksisterer.

En række masker, der er forpligtet til at afsløre hemmeligheden om, hvordan man kan forbedre farven af en person i hjemmet, har også en lav og kortsigtet effektivitet. Nogle af dem, og ikke misbruges: ja, hvis før en vigtig aften begivenhed at smøre ansigtet med tandpasta, derefter vaske det i et minut, kan findes i spejlet betydeligt forfrisket ansigt. Men en så ekstrem måde med henblik på at bringe huden bør ikke anvendes for ofte. Det er kun tilladt i tilfælde, hvor kun lykke problemer er løst, og for at du kan, og din foretrukne tørretumbler til at tørre, og ansigtet af Gud ved hvad de skal smøre.

Det er vigtigt at huske, at effekten kan være ganske uventet. En allergisk reaktion til at levere til enhver social begivenhed korset, således at der i dette tilfælde risiko - det ikke er ædle.

Med hensyn til de mange forskellige masker fra ler, frugt og grøntsager blanding, så brugen af dem er bundet til at være, hvis du følger alle de tidligere anbefalinger, og den glæde, at en kvinde modtager, når der producerer disse skønhed-manipulation, for at hjælpe opnå effekten endnu hurtigere.

uopnåeligt ideal

Gennemføre alle anbefalingerne om hundrede procent - problemet er nok en umulig for nogen af kvinderne. Det er umuligt og gå mindst to timer hver dag (som, ja, anbefales), og arbejde, og til at engagere sig i sport, og altid spise rigtigt, og aldrig gå igennem med aftenunderholdning. Men fortvivl ikke :. Som ville sige den store filosof Vinni Puh, "ikke engang en lille smule, tsk - det er godt"

Ingen penge til at træne i en fitnessklub? Du kan endda gå op til fjerde sal, uden at bruge en elevator. To timer om dagen for en tur vil ikke lykkes? Gør det til en vane ni-bypass deres hver aften. Ikke afvise et dårligt måltid? I det mindste forsøge at fortynde det nyttigt. Kan ikke stoppe med at ryge? Nå, ingen er perfekt - prøv som kompensation for at være udendørs mere.

Hvert skridt i den rigtige retning, uanset hvor lille den måtte være, vil kun gavne en. Og hvis du er bekymret for, hvordan man holder de unge i huden, bør starte lige nu. Være sund og smuk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.