SkønhedHudpleje

Ansigtsmasker til acne, hjemmelavet

Problemet med acne generer mange kvinder, ofte med fedtet hud. For at slippe af med acne, skal du oprette en ordentlig kost, normalisere tarmfunktionen, hvordan man bruger mindre peeling, scrubs, med undtagelse af lette gel scrubs.

God effekt giver brug om morgenen saltvand koldt vand for at fjerne giftstoffer og urenheder, vask med koldt vand om morgenen og aftenen, men ikke oftere og drikke masser af væske omkring 2 liter vand om dagen. Nægte modtagelse af alkohol og tobak. Kun du kan regne med succes for maskerne, der anvendes i dette tilfælde.

På sommerdage, kan du forberede ansigts masker til acne, ved hjælp af friske blade af planter. Tag 1 spsk. l koriander og mynte blade, tilsættes 1 tsk. zinkpulver og lidt varmt vand til opnåelse af en tyk blanding, og derefter anvende den til ansigtet, hold 15 minutter, og skyl med koldt vand.

For at forberede ansigts masker for acne kan bruges knuste blade af unge brændenælde, kamille blomster, som perfekt fjerner betændelse og ikke har en brændende fornemmelse.

Frisk mælkebøtte blade finthakket, tage kun 3 spsk. l og blandet med æggeblomme. Anvend på problemet acne overbelastning sted og henstår i 15 minutter. Efter dette, skal masken være omhyggeligt skylles vatpind eller vatrondel fugtet i kefir.

Du kan bruge de unge kvinder til at forberede ansigts masker til acne normal baby pulver, der skal blandes med calendula tinktur at danne en tyk gylle.

Potent rensende maske for acne opnås, når risten 1 spsk. l sæbe og blande det i skummet med 4 dråber 3% hydrogenperoxid. Det resulterende skum håndtere alle de steder, hvor acne. På trods af at denne maske er meget effektiv, ofte bruger det ikke er nødvendigt.

En god rengøring og en udtørrende virkning har ansigts masker til acne aloe juice og salicylsyre alkohol. For at forberede maskerne nødt til at tage 1 spsk. liter aloe juice, pisket æggehvide, 1 spsk. l citronsaft og ½ tsk 2% salicyl alkohol. Den resulterende blanding blev sat på ansigtet, når tørret, anvende det andet lag og tillade 15 minutter at handle, og derefter skylles med koldt vand.

Denne maske renser huden af hudorme, reducerer inflammation, udtørrer huden på steder, hvor acne og genskaber sin normale udseende. Behandlingsforløbet tre gange om ugen i en måned.

Det renser porerne, forbedrer blodcirkulationen, fjerner hudorme maske fra gær til ansigt. For at gøre dette, bland 1 spsk. L og ølgær, surmælk til en tyk pasta, tilsættes 4 dråber 3% hydrogenperoxid og rundhåndet påføres huden i 10 minutter, derefter skylles med varmt vand.

Med et stort antal af acne hjælp maske fra gær og hydrogenperoxid. Forbered 50 gr. gær, der skal blandes med hydrogenperoxid til opnåelse af en tyk opslæmning. Den resulterende blanding skal anvendes til ansigt af et tyndt lag og lad det tørre efter 5 minutter for at forårsage andet lag. Så for at gentage tre gange. Skyl masken at være cool vand. Inden for få timer, skal du ikke bruge cremer og kosmetik. Enhver maske fra gær til personer, anvendes til terapeutiske formål på en dag, der varer omkring en måned.

Avanceret porer i ansigtet ser uinteressante, især en masse af dem på næsen, hagen og panden. Foundation eller pulver giver ikke blot en vulgær udseende, men også kan forårsage alvorlig betændelse i huden så meget tilstoppe porerne. Meget pænere, mere anvendeligt og mere effektivt at gennemføre kurser af mask processer, lave en maske til at indsnævre porer person i hjemmet.

I denne henseende, masker er uundværlige ler mørke farver. Stærk snærende effekt er givet maske fra 1 æggehvide og 1 tsk. citronsaft. Du kan blande 1 spsk. l papirmasse af æble og 1 æggehvide. Den resulterende blanding var hold på ansigtet i 20 minutter, derefter skylles med varmt vand.

Nå det strammer porerne og udglatter huden af ansigtsmasken af de samme andele af honning, mælk, stivelse og salt.

Som du kan se, behandling af acne er ikke svært, men let og behagelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.