BilerMotorcykler

Motorcykel Honda VRX 400 roadster: teknisk data, tuning

Japanske motorcykel Honda VRX 400 - det er endnu et forsøg gigant bilindustrien om at kombinere klassiske model og cruiser. Særligt populær modifikation vil ikke arbejde: dens udgivelse varede kun 4 år (1995 til 1999). På baggrund af konkurrencen, betragtes moto fra Japan gav måde at en mere kraftfuld modparter og de traditionelle "klassikere". Faktisk viste det sig temmelig ædel motorcykel, som absorberede de bedste af sine forgængere.

udvendig

Eksternt Honda VRX 400 Roadster stiliserede 70'erne. Stil og motorcykel udvendige imponerende tilføjer usædvanlig V-formet magt enhed af "Steed". Farvepaletten er det pågældende køretøj havde fire sorter: rød, blå, sort med indsatse af chrom helt sort.

Blå metaldele er belagt med en krom belægning. Udstødningssystemet er tvedelt til output udvides, hvilket giver mere aggressiv, men i moderate mængder. Motorcykel selv er ganske smal, hvilket giver ham den fordel at køre i byen. Førersædet er lidt forsænkede del, rat standard formular med placeret på det instrumentets pointere, styresystem, rund forlygte og blinklys.

køreegenskaber

I modsætning til retro udvendig, køreegenskaber Honda VRX 400 er et hundrede procent kruizernye. Effektiv "stidovsky" udlæser kraftenheden 33 hestekræfter ved et drejningsmoment på 34 nM. En fem-trins gearkasse med længere gear gør det muligt at skifte sjældent. I dette tilfælde kan du roligt blive rørt fra den tredje position og den femte inkluderer endda ved 60 km / t. Mulighed dynamisk acceleration er ikke tabt, er det nok til at forbedre strømmen af gas ved at dreje det respektive håndtag.

En stor del af de strukturelle dele lånt fra modellen Steed:

 • Karburatoren.
 • Kæde drev.
 • Baghjulstræk.
 • Motoren og flere andre elementer.

Men bremsesystem i betragtning moto fra Japan er langt mere effektiv end sin modpart. Dette skyldes udstyr bageste bremseskiverne mekanisme. Også, specielt til denne "cykel" blev skabt den oprindelige rørformede ramme af stål.

Design funktioner

Set motorcykel næppe kaldes let. Dets vægt er over 200 kg, hvilket ved standarderne for klassisk chetyrehsotkubovyh aggregater for meget. På den anden side, Honda VRX 400 lettere næsten alle Cruiserweights samme cubage. Udstyret er næsten ingen plastik. Alle elementer er lavet af stål og forkromet, som garanterer dem en fantastisk udsigt over mere end en halv snes år.

Lavt tyngdepunkt og ideel til motorcykel sadel højde, gør det muligt at glemme alt om vægten af enheden. Administrer det let og behageligt, selv for en nybegynder. Forstærket motorenhed kan let udledes af indikatorerne, modificeret bremsesystem sikrer ekstra sikkerhed. Dette køretøj er næppe egnet til lange ture, da tankkapacitet er nok til et par hundrede kilometer. Men det er for sjælen - det er den mest det.

produktspecifikation

Honda VRX 400: motorcykel tekniske egenskaber er anført i tabellen.

Motortype

V-formet, fire-cylindret med et par

Drejningsmoment (max)

33 Nm (seks tusinde. Rpm)

Transmission

Mekanik, fem-trins

kølemetode

luft

Tank kapacitet

11 l

brændstof

A-92

opstart-system

selvstarter

Displacement Motor (cc)

398

Rate (max) / km / t

130

Hovedtransmissionen

kæde

(Hk)

33 ved 7500 omdr / min

bremsesystem

skivebremser

Vægt (kg)

206

Længden / højde / bredde (m)

2,23 / 1,1 / 0,76

Sæde Højde (m)

0,76

fordæk

120/80 R-17

bagdæk

140/80 R-17

motorcykel kategori

vej

producent

"Honda"

år

1995-1999

tuning

På trods af at det pågældende køretøj har en fremragende kørsel og eksterne indikatorer, fans af de oprindelige modeller finde noget at supplere billedet af cyklen og gøre det unikt. Med hensyn til chassis, der er specifikke modifikationer er ikke påkrævet, medmindre du har indsamlet for at deltage i den racerbane. I betragtning af, at reservedele til japanske motorcykler er svære at finde, har brug for en god prosherstit Internet og specialbutikker.

Udseende for det pågældende køretøj kan tilsløres forskellige elementer, der er almindeligt repræsenteret i online plads. Hvis du tager Moto Honda VRX 400, tuning, det kan gøres ved at tilføje følgende elementer:

 1. Gennemsigtig eller matteret forrude.
 2. Klistermærker.
 3. Sliders og kasketter med logoet.
 4. Cruise-kontrol, lydsystem, læder opvarmet.
 5. LED-belysning.

Desuden vil den oprindelige og være et nyttigt supplement til motorcyklen stammen Honda VRX 400. Alternativt er det muligt at vælge den laterale eller centrale kuffert.

anmeldelser ejere

Ejere chopper blanding vej motorcykel understrege en usædvanlig ydre skønhed cykel, og især dets indretning. Blandt de objektive fordele, fans af tohjulede køretøjer fra Japan, følgende aspekter af mærket:

 • Manifolden krom og minimal tilstedeværelse af plast.
 • Nem adgang og en motorcykel.
 • Dynamik og en jævn kørsel.
 • Ordentlig suspension.
 • Strøm og tillid motor, som fungerer fint ved forskellige hastigheder.

Desuden motovladeltsy sige, at efter købet "Honda 400 SEC" ofte noget ønske om at ændre transporten, fordi enheden giver en følelse af tillid og pålidelighed. Ikke uden at finde mangler, som ikke er så meget.

Først ved en hastighed på over 100 km / t er der en følelse af, at du blæse væk med motorcyklen: lidt tabt stabilitet. For det andet er der ingen benzomer og Kick. Det største problem ligger i det faktum, at reservedele til japanske motorcykler har en høj pris. Resten af brugerne fundet nogen minusser.

Test Drive

I denne test betragtes hovedsageligt dynamiske parametre motorcykel Honda VRX 400 Roadster med hensyn til dets direkte konkurrent Suzuki Intruder. Til ergonomi cykel problemer er opstået. Når den indstillede hastighed mærkes dynamik, der ved 120 km / t markant svinder, hvilket ikke er overraskende for denne klasse. Frihøjde er noget undervurderet, så før uregelmæssighederne er nødt til at reducere smidighed.

Den maksimale hastighed af det pågældende køretøj er ved at vinde ganske kedelig, selvom hundredvis tillid og acceleration. Gummi enhed er ikke beregnet til hastigheder over regulerende, så cyklen begynder povilivat. I forhold til forløberen Honda VRX 400 har mere tillid bremser. Vibrationer acceptable, og om det samme fra konkurrenterne. Hvis vi overveje alle de indikatorer, fremgår det, at den yndefulde "Honda" viste sig at være bedre end den besværlige "Suzuki".

modifikationer

Ironisk nok har fire års udgivelse overordnede layout VRX 400 stort set den samme. Den grundlæggende udstyr af alle modeller:

 • Motoren i Honda Steed.
 • Forkromede metaldele med minimal plast udstyr.
 • Power motor - 400cc.
 • Lav stigning og dybtgående førersædet.
 • Ved at kombinere chopper og ride en motorcykel med en udvidet baghjul.
 • Skivebremser.

Måske er den eneste forskel mellem generationerne VRX 400-serien er farveskema. Cyklen blev malet kun i sort, rød, blå farve og sort farve med krom frigivelse understreget. Beskriv kort modellen under undersøgelse kan være en pålidelig landevejscykel med elementer cruiser.

konklusion

Den sidste del vil jeg gerne starte med at liste over de funktioner, fordele og ulemper ved den japanske motorcykel "Honda SEC 400 Roadster." Objektivt, fordelene ved følgende fakta er:

 • Udstyre køretøjet pålidelig 400-cc motor.
 • Komfortabel pasform til chaufføren.
 • Ekstravagant og unikt udseende.
 • Dejlige magt og dynamik acceleration ved lav og medium hastighed.
 • Holdbarheden af krom.
 • Udstyre modellen med skivebremser.

Som med enhver teknik, betragtes motorcyklen har visse mangler, der er væsentligt mindre end de professionelle. For eksempel:

 • Ved en hastighed på hundrede kilometer over den tabte tillid på vejen, logrende begynder.
 • Diskret clearance kræver pleje på en ujævn vej og foran "vejbump".
 • Tvivlsom fitness cykel til lange ture uden optankning undervejs.

Måske nogle rolle i at serieproduktion motorcykel under overvejelse ikke sidste, spillede sine mangler. Mest sandsynligt, at det skyldes det faktum, at motorcykler elskere foretrækker en kategori i stedet for at blande dem.

Men i betragtning af, at den japanske motorcykel "Honda SEC 400 Roadster 'ikke blev oprindeligt designet til kredsløb racing og World Tours, kan vi sige, at denne ændring - en af de bedste i sin klasse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.