SkønhedHår

Kemisk vinke af hår

Fra tid til anden, hver kvinde ønsker at ændre noget i dig selv, opdatere udseendet, at give det udseende af charmen. Og Perm - en af de mest populære måder at ændre din frisure. Selvfølgelig, sådan procedure har en række mangler, fordi i løbet af curling hår struktur er beskadiget. På den anden side, krøllede hår er altid på mode. For de kvinder, der har besluttet på en sådan procedure, ville eventuelle yderligere oplysninger være nyttig.

Perm og dens varianter

Selve proceduren frisør involverer indvirkningen på dem af en kemisk der ændrer hårets struktur, der giver de nødvendige formular krøller. For et par år siden perm var fyldt med enorm risiko, så meget svækket, og selv brænder håret. Moderne kosmetiske saloner bruger mere besparende midler, som ikke er så aggressiv handling på håret. Afhængigt af de anvendte kemikalier procedure kan opdeles i flere typer:

 • Syre vinke - anvendes under proceduren, der omfatter en syre. Denne bølge er egnet til næsten enhver type hår og giver stærke, langvarigt hold krøller. Desværre, syre snarere ødelægger håret.
 • Alkaline perm - anvendes under proceduren betyder meget mildere effekt på håret og giver naturlig glans krøllet hår. Effekten varer op til tre måneder.
 • Neutral Perm - en af de sikreste og mest populære procedurer. De anvendte reagenser er meget skånsom mod håret, næsten uden at forårsage nogen bivirkninger.
 • Aminosyre perm - en anden god måde at ændre din frisure. Under håret ikke blot krølle proceduren, men også den nødvendige mængde af proteiner, som sikrer hurtig genopretning.

Under alle omstændigheder bør du konsultere frisøren. Han vil gennemføre særlige prøver at hjælpe med at bestemme tilstanden af hår og vælge en effektiv måde at curling.

Perm: proceduren foregår?

Hver barber har sine egne hemmeligheder. Men i de fleste tilfælde af hår perm i salonen afholdes som følger:

 • Først frisøren har at vaske hår speciel shampoo, som giver en dyb rengøring.
 • Nu er det nødvendigt at vikle håret på særlige spoler, som udvalgte størrelse, baseret på strukturen af håret og de personlige præferencer for kunden.
 • Efter snoede håret skal hurtigt behandles med en kemisk opløsning, så specialisten håndterer krølle på hver spole, og sætter øverste speciel opvarmning hætte.
 • Afhængig af den kemiske struktur af håret betyder, at du har brug for at holde dem fra 20 til 35 minutter.
 • Efter dette, barberen har at frigøre flere spoler i forskellige steder, for at verificere effekten af bølgen.
 • Næste du nødt til at skylle håret med kemikalierester og proces låser en speciel holder (spoler skal således forblive på plads).
 • Efter 5 minutters spoler kan fjernes igen behandlet hår fastsættelse agent og lad i fem minutter.
 • Nu håret kan vaskes.

Perm kan udføres i hjemmet. Men glem ikke, at midlerne til at skabe krøller temmelig aggressiv. Hvis du ikke har nogen erfaring, er det bedst at tilmelde sig den procedure i en skønhedssalon.

Perm og kontraindikationer

Til en start er det værd at bemærke, at perm ikke kan udføres under graviditet eller amning. Også, ikke tilmelde dig proceduren til kvinder, der tager hormoner eller antibiotika. Det er ingen hemmelighed, at måneden - ikke det bedste tidspunkt til farvning og perming hår. I sådanne tilfælde er det bedre at vente på deres færdiggørelse. Det er ikke nødvendigt at gøre en perm på håret, der er præ-malet med henna eller Basma. Desuden kan en frisør nægte at udføre proceduren, hvis kundens hår betingelse lader meget tilbage at ønske - ikke egnet til perm visne, skørt og svage Lokker.

Kemisk vinke af hår: kvinder anmeldelser

En sådan procedure har et antal væsentlige ulemper. Uanset hvor avancerede teknikker eller anvendes i moderne interiør, er chokket over skader på håret stadig anvendes. På negativsiden kan tilskrives, og sårbarheden af frisurer - de nye hår vil vokse lige. Anmeldelser kvinder er meget forskellige - nogle er tilfredse med deres udseende, nogle derefter forsøgte i lang tid at genoprette sundhed af håret. Men hvis du beslutter at Perm, huske på, at meget afhænger af den dygtighed og erfaring med en frisør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.