SkønhedHår

Frisure "hestehale" - enkelt, komfortabelt, stilfuld

Denne frisure mindst en gang bar eller fortsætter med at være, hver enkelt af os. "Hestehale" er populær på den smukke halvdel af menneskeheden på grund af sin enkelhed og bekvemmelighed. For nogle er denne frisure er generelt en integreret del af den stil. Og hvorfor kaldes det - ikke svært at gætte, fordi det er hvad en rigtig hest hale (se foto)..

Historie frisurer "hestehale" har mere end et århundrede. Den blev slidt i oldtiden, ved hjælp af en clips stængler af planter og hudtransplantationer. Hidtil har håret ikke ændret sig meget, men har gennemgået nogle "forbedringer", der tillod hende at bære stort set alle kvinder og piger med forskellige hår længder.

Klassisk hår "hestehale" - indsamles højt på nakken hår snuppede en stram elastik. Den ideelle hårlængde til halen bør ikke være kortere end skulder længde. Men når det er sagt, en klassiker, fundamentet, og der er en vægt stammer fra det i dag. Overvej de forskellige muligheder for "hestens hale".

lateralt

Hår skal være bundet tilbage højt over øret. Fix dem kan være som en stram elastik skjult under det naturlige hår og en yndefuld bue. Denne frisure vil passe unge damer, der giver billedet et strejf af leg.

shaggy

"Hestehale" fleece vil give det udseende af ekstravagance og seksualitet. For at opnå den ønskede virkning, bør håret før om kam fra rødderne til kronen området. Så samle dem i den allerede velkendte "hestehale" - og du er færdig!

nedefra

Meget elegant løsning. I en sådan hale kan samles både lige og bølget hår. Derudover kan du eksperimentere ved at samle håret på samme tid, og fra bunden, og sider. Med denne udformning frisure selv for et forretningsmøde, og selv om en udnævnelse til dronningen.

Med et brag

Meget fristende! Særlig fordelagtig i kombination med en "pony hale" ser tykke pandehår dækker øjenbryn. Det gør øjnene mere udtryksfuld, og hans øjne blev mere mat og sexet.

"Hestehale" - xhosa

Det er lige så klassisk variant af denne hår, kun den frie hale flettet ind i en fletning. Sidstnævnte kan være enten: en klassisk fletning, omvendt, volumen, spike, brænde, etc. Denne frisure vil være meget nyttigt for ejerne. Meget langt hår. Efter alt, selv de løse tråde i en hestehale meget blande sig i vinden, i gymnastiksalen og på tidspunktet for problemer i hjemmet. Hertil kommer, denne frisure er passende, ikke kun i hverdagen, men også en meget elegant tilføjelse billede. Med det, kan du roligt gå ind i en trendy klub eller til en fest.

små fletninger

Mange piger bære fletninger. Mode for denne frisure er almindelig, ikke kun i den sorte af messen køn. Det er relevant og blandt fashionable kvinder i slavisk udseende. Så disse samme rottehaler som muligt fra tid til anden at samles i en hestehale, ikke at blande sig.

kort hår

Selv kort hår kan opsamles i små "hestehale". Hvis længden lader får du en meget sød og barnlig. De vigtigste ting - at vælge den rigtige hårnål. Volumetrisk tyggegummi og buer her ville være uhensigtsmæssigt.

"Hestehale" kan og bør bæres med næsten alle. Det er vigtigt kun at fastslå, hvilket der er det rigtige for din fremtoning typen, og på hvilken anledning det er hensigtsmæssigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.