Hjem og familieBørn

Sådan at sætte den nyfødte om vinteren, så det var ikke koldt?

Spædbarn krop er forskellig fra en voksen, der endnu ikke er i stand til selvstændigt at opretholde varmeregulering. Et lille barn er meget let at blive underafkølet, og også let at overophede. Og så, og mere i hans favør, vil ikke gå. Derfor er unge mødre har brug for at vide, hvordan man kan sætte den nyfødte i vinteren.

Den største fejl næsten alle forældre, at de forsøger deres bedste for at isolere deres barn, især når march på gaden. Barnet fra fødslen vant til sådanne "drivhus" betingelser, han er ikke immune over for kulden. Og på grund af overophedning, er det let dækket med sved, og derefter ved den mindste utætte hus kan være enkle. Hvordan til at klæde den nyfødte i vinteren på gaden?

Tips

For det første er det ikke nødvendigt at trække på baby odezhek hundrede. Det er bedre at købe nogle virkelig varmt tøj til ham. En sådan, for eksempel som en fluffy kulør, hvor den kan sikkert stå på en tur i en hvilken som helst frost. Velegnet til dette formål som fåreskind kuvert, som vil give en permanent barn varm. Under sådan en ting kan sættes på en jumpsuit-slip eller skydere med bluse velour, fleece eller flannel. Hvis du stadig koldt udenfor stærk, bør dette kit tilføjes som krop, bæres under tøjet på ble. Og det er, hvad vi ikke må glemme at tænke på dem, hvordan man kan sætte den nyfødte om vinteren, så det handler om hatte. Hoved og ører af barnet bør ikke efterlades ude i kulden. Derfor er det nødvendigt at bære under en tynd, der støder op til huden hat, og på toppen af det allerede - en varm hue, muligvis med sider dækket deres ører og bånd under hagen, barnet ved et uheld fjernet det under en gåtur.

Sådan at sætte den nyfødte i vinteren?

Den modsatte situation også nogle gange opstår - skødesløse forældre tror, at gaden lige cool, og gøre din baby føle sig kold. Fordi, før du lægger den nyfødte i vinteren på gaden, er det nødvendigt at foretage en tilstrækkelig vurdering af situationen udenfor. Under alle omstændigheder bedre til at stille op med en klapvogn i en lille taske eller fleece tæppe til at ombrydes op i det ekstreme tilfælde af barnet i løbet af tøj. For at finde ud af, om barnet kan du, røre næsen var koldt - hvis det er koldt, så barnet er frossen. Et andet tegn på hypotermi grudnichka kan tjene som et blåt med nasolabiale trekant - i dette tilfælde, bør du straks gå hjem og varme babyen.

hus knægt

Spørgsmål korrekt udvælgelse af tøj er ikke kun vigtig for gaden. Hjem barn skal også være behagelige. Men så igen, hvis du ikke overophede barnet. Dr. Komorowski mener den mest passende temperatur for en nyfødt i hjemmet +18 grader. Hvis du tror, at dette ikke er nok - du kan forsøge at holde det lidt højere, men ikke meget. Ellers vil barnet ikke være i stand til at opnå immunitet, og vil altid være kold. Hvordan til at bære vinter nyfødt baby derhjemme? Hvis det er muligt, skal du vælge genstande fremstillet af naturlige stoffer, til det bedste lys og varme foranstaltning. For eksempel kan du bære bomuld Baby unitard med lukkede ben og arme - i sådanne tøj det ikke sygne hen i varmen, og vil ikke fryse. Må ikke bekymre dig, hvis barnet pen vil være lidt cool - det er normalt.

konklusion

Generelt tænker på dem, hvordan man kan sætte den nyfødte i vinteren, tage den midterste jorden og bruge sin sunde fornuft: i den kolde aspire at bære varmt overtøj, og ikke prøve det derhjemme til at ombryde op i tre og tredive tøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.