LovStrafferet

Den mindreåriges strafansvar: de grundlæggende og funktioner

Unge under 18 år, der stadig har urolige udsigter, og derfor særdeles mobile system af moralske værdier. På grund af aldersrelaterede årsager til afgivelse af en mindreårig på højre og moral, de er stadig kun på det verbale niveau, og er ikke automatisk regulering af opførslen af en ung mand. I mellemtiden, fokus på den yngre generation er i øjeblikket behov for en markant stigning, især med hensyn til forebyggelse af kriminalitet og konflikter, som i nogle regioner blive skræmmende akut. Derfor er den objektive ansvar af mindreårige for strafbare handlinger er et must. I dag, et stigende antal højere uformelle ungdomsbevægelser tunet aggressivt mod visse grupper af borgere (såsom nationalisme). Ikke mindre ynkelig ser et billede af forbrydelser begået af unge med egoistiske intentioner, såsom tyveri, røveri, røveri.

Vores staten har en særlig beskyttelse til dem, der endnu ikke havde nået sin 18 års fødselsdag, men på trods af dette, strafferetlige ansvar mindreårige under straffeloven (1996), opstår allerede når de unge i den 14-års jubilæum. På grund af karakteren af menneskelige psykologi mindreårige regler og indført et særskilt afsnit, nemlig kapitel 14 (artikel 87 til 96). Behovet for særlige regler og bestemmelser i forhold til unge lovovertrædere er en umiddelbar følge af principperne om menneskelighed og retfærdighed.

Funktioner af strafansvar og straf af mindreårige

Af de 87 kapitler, ser vi, at mindreårige er anerkendt af dem, der har slået 14 på tidspunktet for udførelsen af ulovlige handlinger i vores land. Voksne betragtes også unge, der spænder fra 18 år - de kriminelle i denne aldersgruppe er allerede ansvarlige for deres handlinger, "voksne". Og teenagere i konflikt med loven under en alder af 14 ikke opfylder loven for at have begået.

Enhver mindre gerningsmanden for ham vil blive tildelt en bestemt sætning altid går retsmedicinsk psykologisk og psykiatrisk undersøgelse. Dette er en meget vanskelig kompleks undersøgelse, der kræver medicinske anvendelser såsom generel sundhed, så speciel psykologisk viden (socialpsykologi, pathopsychology unge og børn). I betragtning af den konklusion, som er lavet på baggrund af resultaterne af en sådan undersøgelse, vil spørgsmålet om, hvorvidt den unge møde for retten, hvis han led af en psykisk lidelse på tidspunktet for forbrydelser loven, eller han er generelt inkompetente. I sidstnævnte tilfælde, en teenager vil sandsynligvis blive sendt til behandling i en psykiatrisk institution.

Den strafansvar mindreåriges: de særlige omstændigheder

I løbet af undersøgelsen, produktion og afprøvning af strafbare handlinger begået af mindreårige ansigt, er særlig opmærksomhed henledes på belysning af omstændigheder som:

 • alder lovovertræderen;
 • vilkårene for hans liv;
 • betingelser for uddannelse;
 • årsagerne og betingelser, der bidrog til at begå ulovlige handlinger ved dem;
 • tilstedeværelsen af andre deltagere og voksne anstiftere.

Den mindreåriges strafansvar: de typer af straf for en forbrydelse

Fair kriminel straf af en mindre anses for at være den bedste garanti for dens korrektion. Men straffe, når det skal ikke være for stram. Af den måde, den maksimale løbetid, der kan få gerningsmanden under en alder af 18 år, i vores land er 10 år (som pr handling, og i deres helhed).

Sanktioner mod ungdomskriminel:

 • fint (det kan kun tildeles i forhold til gerningsmanden, at have uafhængige indtjening eller ejendom);
 • fratagelse af retten til at udføre visse aktiviteter;
 • det arbejde, der kræves;
 • Correctional arbejde ;
 • arrestere;
 • for en tidsbegrænset periode fængsel.

Den mindreåriges strafansvar: Magtanvendelse og uddannelsesmæssige foranstaltninger

Hvis en mindreårig begår en lovovertrædelse, for første gang i sit liv, og det er ikke klassificeret som alvorlige og meget alvorlige, kan teenageren fritage fra strafansvar, hvis vi anerkender, at det kan afhjælpes ved at anvende til det den pædagogiske virkning af de foranstaltninger, nemlig:

 • forebyggelse;
 • overføre under tilsyn af de juridiske repræsentanter (forældre eller dem, der erstatter dem, især den specialiserede tilstand kropspleje);
 • af tolden for at kompensere / gøre det godt igen for skade forårsaget;
 • fritid begrænsninger;
 • fastlæggelse af visse krav til adfærd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.