Mad og drikkevarerOpskrifter

Kylling filet i fløde sauce til en romantisk aften

I alle lande i verden i kost af byens borgere og landsbyboere kylling forud for alle andre typer kød. Og dette mønster er let forklares: kyllingekød, rig på en lang række næringsstoffer især hvide kød kun kost fødevarer. Kylling, dampet eller kogt, bør være til stede i kosten, og raske mennesker, og gå til ændringen. Og for taffelborde og catering god kylling i flødesauce, kylling Tabaka og mange andre muligheder.

Til fremstilling af lækre retter, du har brug for at kende nogle af de finesser i den rigtige udvalg af produkter og komponenter. Grundlaget er en kylling, så fortælle, hvad kødet skal være i din indkøbskurv. Mens i butikken, omhyggeligt læse alle etiketter på en kylling slagtekroppen eller dele af det, hvis det er at skære, bør være fremstillingsdatoen og den tid, hvor den er gemt. Den skal vise oplysninger om den kødforarbejdende proces: frossen eller kølet produkt. Bedre naturligvis vælge den kølet kød, det er mere frisk og saftig. Men når du vælger en frossen måltid vil ikke være værre, er det vigtigt, at slagtekroppen ikke var pigmenteret og uvedkommende pletter, det var ikke deformeret, havde en lysegul farve med et rosa skær, og hun var anæmiske.

Kyllingefilet i flødesauce vil tilberede kyllingebryster, så det er godt at være opmærksom på tykkelsen og ensartet lag af filet, stykke integritet. Hvis dybfrosne halvfærdige produkt, er det nødvendigt for de 12 timer før tilberedning kontrol det fra fryseren til at tø, placeret på den nederste hylde i køleskabet for at optø ved en temperatur på 5-7 ° C Dette vil ikke blive overholdt drastiske dehydrering, hvilket betyder, at kødet ikke mister sin saftighed. At tilberede kylling i en cremet sauce, vi har brug for følgende ingredienser: 2 kyllingebryster - 500-700 gram, krydderier, 150-200 gram creme 12-15%, ost (bedre end bløde sorter, kan syltede ost) - 200 gram hvidløg 3-4 nelliker, vegetabilsk olie. Mørbrad skyllet under rindende koldt vand, tørservietter. Riv skiverne på begge sider af krydderier, hvis ikke færdig, salt, peber, timian kun forbedre smagen. Lad i 20-30 minutter på bordet for en bedre imprægnering. Dernæst panden med en tyk bund, bedre støbejern, hæld 2-3 spiseskefulde vegetabilsk olie og indstillet til en moderat brand. Når olien varmes op, sat i en gryde og fileter i 3-5 minutter på hver side til at stege til de er gyldenbrune. Læg stykkerne i et ovnfast fad med grænser til saucen hældes.

For at forberede sauce, osten makulere på et medie rivejern. I en lille gryde hæld fløden, tilsæt finthakket hvidløg, ost og chips sat på en lille brand. Rør hele tiden, så der ikke brændt, og bring i kog. Hvis krumme af ost begyndte at opløses, og fjern gryden fra varmen. Fyld filetskiver og sættes i ovnen til bagning ved en temperatur på 160-180 ° C i 30-35 minutter. Hvis du har et dække for formen, derefter dække det, kylling i flødesauce kun drage fordel af dette. Saucen vil ikke koge og fordampe, vil kødet være saftigere, tilberedningstid 5-7 minutter, klippe, og endnu vigtigere, behøver du ikke at vaske ovnen fra dryp og stænk. Det er vigtigt at sikre, at, for ikke at forlænge den tid bagning, gør fileter tør og hård.

For dem, der holder en streng diæt, kunne alternativet være kylling i sojasauce. Da beregningen af kød til formen til bagning opskrift er under forandring. Til denne pre 5-8 spiseskefulde lys sojasovs, er det mere velkendt for os i smag, fortyndet med 70-100 g koldt kogt vand. Sauce salt, så reducere mængden af salt i marinaden kyllingen. Ælt indtil glat sauce og fyld fileter. Vi sætter i ovnen.

Kylling filet i en sauce spredt på salatblade. Pynt kan skæres i tern medium peberfrugt, unge kogte kartofler eller ris. Vær sikker på at kølet hvidvin.

Nyd en romantisk aften.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.