HjemlighedMøbler

Master lommer til et skab i en børnehave

For mange mødre ville være overflødigt at lære, hvordan du kan lave dine egne lommer til et skab i en børnehave. Denne enkle at fremstille hack ville være en meget nyttig ting til din baby. Efter alt, kan der lægge alle mulige nødvendige ting, som på sædvanlig skab er bare tabt.

Valget af materiale

Stoffet hvorfra poserne, der skal fremstilles til et skab i en børnehave, skal være tilstrækkelig stærk. Det er bedst til dette formål egnede jeans. Du kan også bruge polarfleece. Det producerer fremragende "tredimensionelle" lommer. Stoffet holder lige så længe som muligt, er det muligt at forsegle indersiden af interlining. Dette vil hindre strækning af materialet.

making

Til at begynde, måle bredden af døren og bestemme højden af produktet. Baseret på disse indikatorer, skal du skabe sig et grundlag for vores håndværk. Så sender to rektangler med dimensioner på ca. 30 af 60 centimeter. Og det samme stykke fleece. Tilsæt forsigtigt op de dele, kanterne er justeret. I dette tilfælde bør et rektangel af fleece være på toppen.

En symaskine at sy langs kanten af produktet, der forlader overalt fra kanten af den lille åbning. Gennem det, vil vi vise sig stoffet på forsiden. Næsten klar til at stryge utjuzhkom grundlag. Derefter gøre fire af arbejdsemnet klud i form af kvadrater eller rektangler. Det vil være lommer til et skab i en børnehave. De kan være fremstillet af enhver form og størrelse. Det bør erindres, at lommerne bredde bør være bredere end basen.

Mange mødre anbefale at opdele overfladen af forpladsen i fire lag. I dette tilfælde er den øverste del af den bedste delt i halve. Der kan du sætte de små detaljer. Den anden bedste ting at gøre med stretching ridning. Og for det tredje, så vel som den første, opdeles i to eller tre dele. Rektangler, hvoraf vi skal gøre lommer i skab til børnehaven, kan du sheathe et bånd rundt langs kanten. Men det er bedst at putte kanterne ind i pre overlochiv dem, og sy på symaskine. Derefter kan emnet være syet til forpladsen.

dekoration

Gør kabinetter i børnehaven - Processen ansvarlig og meget interessant. Forklæde med lommer ikke kun gøre området mere komfortabel omklædningsrum, men vil være uundværlig ting for barnet. Hack kiggede nice og lyse, til fremstilling af poser kan anvende materiale af forskellige farver (prikker, mønstret, cellen og t. D.). Som dekoration kulørknapper, enhver broderi, applikation. Ved udformningen af lommerne bør altid tiltrække barnet. Dette aktiverer den kreative fantasi og forbedre finmotorik baby.

mount

Til forklæde ikke sag og holdt formular til en øvre del, der skal fastgøres en plastik pind (for balloner). Af tape eller resterende vævsstykker kan gøres små løkker og sy dem til den øverste kant af basen. Ved hjælp af disse lommer er nemme at fastgøre til dækslet.

Hvad skal man lægge?

Lommer til et skab i en børnehave - en meget nyttig ting. Der kan du sætte noget, du ønsker. Dette kan være en kam, hårspænder, lommetørklæde, serviet. Du kan også sætte et sæt sengetøj, motions sko, små stykker legetøj, slik, og så videre. D.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.