HobbyHåndarbejde

Sådan forme fra modellervoks dinosaur? Vi lærer!

Sådan forme fra modellervoks dinosaur? Hvem vi vil undersøge dette spørgsmål. Støbt af ler - en af de foretrukne aktiviteter af børn. Hvorfor ikke bare skabe en lidt hænder! Den blomstrer, dyr, eventyr figurer og endda tegneseriefigurer. De tager højsædet blandt håndværk hos barnet, der værner forældrene. Men ikke alle tal lidt billedhugger selv kan gøre, såsom dinosaur. Derfor forældre kommer til hjælp for barnet. Der er mange variationer af disse tal. Alle af dem er støbt ganske enkel. Barnet kan tilskyndes til at gøre godt dinosaur med blomster, Stegosaurus, Brachiosaurus, eller aggressiv dimetrodon. Oprindeligt vil se et bæst af bump.

Sådan forme fra modellervoks dinosaur?

En stor gave til bedstemor eller mor figur bliver en sød dinosaur med en buket blomster. Det kan være en hvilken som helst farve - gul, blå, grøn eller rød. Udvælgelse af en modellervoks blok, er det nødvendigt at opdele det i tre lige store dele, som vil blive foretaget af hoved, overkrop og ben med en hale. Det første stykke skal deles med en kniv som følger: først, også i tre lige store dele, og derefter en af resulterende stykker - i tre dele. Af de to mindste stykker opnåede forben og to mere - den bageste. De resterende to største stykker nødt til blinde sammen, pølse roll og træk så dinosaur formet hoved med hals, krop og hale.

Så har du brug for at gøre bagbenene. For at gøre dette, tage to stykker af mindre, give dem en cylindrisk form, bunden lidt pull, og på toppen - flade. Forben for at gøre det endnu nemmere - bare at rulle op de små stykker i pølser og lidt flade dem. Nu kan du samle dinosaur, i løbet af arbejdet udglatte alle ruhed og uregelmæssigheder på overfladen af hans krop. Det er fortsat uudnyttet er kun et lille stykke modellervoks. Det er nødvendigt for toppen på bagsiden og for øjet.

Otschipnuv fra denne del af to meget lille stykke af den resterende ler danner et antal kugler, som skal placeres på ryggen og lidt dinosaur tromle dem. Kam klar. Med en kniv af modellervoks eller pinde lavet åbninger til næsebor, er fingre skåret ud på fødder og mund. Hvid ler lavet tænder, øjne og kløer. Og af de resterende to stykker - nogensinde. Nu behøver du kun blind buket og sætte det i dinosaur fødder.

en anden mulighed

Sådan forme fra modellervoks dinosaur med kroppen af keglerne? Meget simpelt. Der er behov for en rødgran eller en grankogle og modellervoks. Dinozavrik kan være monokrom, eller omvendt, lyse. Efter at have defineret de farver, kan du begynde at modellere den komponent dele af kroppen. alle bare her. Du er nødt til at rulle en bold til hoved, hals fremstillet af en cylindrisk arbejdsemnet. Til hale for en lille pølse med en spids ende. Kræver fire ovaler for fødderne og en masse små kugler på toppen af halsen og halen. Det er nu fortsat kun at indsamle alle de elementer sammen. Hack klar.

Stegosaurus

Det er den mest populære blandt børn dinosaur. For hans modellervoks får brug for en grøn, kniv, tandstikkere og stable - værktøj til at arbejde med ler. Først skal du forberede de enkelte dele af kroppen i form af kugler - krop, hoved, hale og fire ben. Hovedet skal gives en oval form, gør kroppen guttate. Efter det, de forbinder og lidt forlænge halsen. Så lægger på kroppen af en dinosaur hale og træk det forsigtigt, proportionering. De fire tilbageværende lille bold rulle ind pølse. Bagbenene fastgjort til torsoen overlappede at skabe udseendet af hofterne og den forreste - under kroppen. Alt hvad du behøver at flade bindingsstederne.

Nu kan du begynde eksterne dinosaur-arter. På ryggen er lavet tweaks vækster, som derefter skal foretage en spids form. På hovedet skal gøres med en kniv skåret til munden og på fødderne - fingre. Næseborene er lavet med en tandstikker, og hullerne til øjnene - stakken. Efter dette er at indsætte små kugler i fordybningerne og en nål til at trække vægten på en dinosaur krop. I munden, kan du indsætte det sprog, strikket sammen fra rød ler. Resultatet var en meget attraktiv dinosaur. Hvis han er til at fastgøre vingerne, vil det blive til en drage.

Brachiosaurus

Sådan forme fra modellervoks dinosaur? Ikke særligt vanskelige. Vi foreslår, at du gør brahiozavtra. Udstyr af dens gennemførelse er lidt anderledes. Denne dinosaur med en lang hals findes ofte i billederne. Hans figur af barnet kan meget vel gøre deres egne under tilsyn af mor eller far. Som sædvanlig er det nødvendigt at opdele bar i seks stykker af modellervoks - stor (body), en lidt mindre (i hovedet med nakken) og fire små (ben), derefter rulle dem til kugler. Flere bolde til kroppen bør gives en oval form, en bold til et hoved til at rulle ind i en lang pølse og sæt en tandstik i det, ellers halsen ikke ville holde. Af de fire øvrige små kugler til at gøre cylindre, pegede i den ene ende. De indsætter også en tandstikker. På hans hoved skære gennem munden og vedhæfte en tunge lavet af rød ler. Så lægger de to hvide kugler - øjne. På benene til at gøre fingrene. Nu kan du samle figurer og glatte alle krydset dele. Hvis denne dinosaur vinger og pind til at gøre på ryggen højderyg, bliver det som en drage.

Sådan forme fra modellervoks dinosaur dimetrodon? Hans figur passe perfekt lille barn kollektion. Først skal du gøre som nærmere vil derefter blive gammeldags dinosaur. Hoved behov oval bold til halen - en aflang pølse, slibes på den ene side, den cylinder til fire små ben og en stor kam-sejl for ryggen. Ud over disse oplysninger, skal du bruge et stykke rødt ler for det sprog, den hvide pølse for tænderne og et par små kugler til øjne. Danner hoved og ben, de har brug for at indsætte en tandstik, så derefter at forbinde alle delene sammen. Snittet i hovedet indsætte tænder og tunge, og fra oven for at gøre øjne og næsebor. På bagsiden stick-højderyg sejl på deres fødder gælder små strimler af modellervoks - kløer. Når du er klar til at forbinde alle dele af kroppen og til at gøre det godt igen for leddene.

Det er vidunderlige dinosaurer fra modellervoks opnået. Crafts kan bruges som legetøj.

konklusion

Modellering - en meget spændende oplevelse for børn. Men det er nødvendigt at vælge kun høj kvalitet ler og tilbehør.

Nu ved du, hvordan at forme en dinosaur. Det betyder, at du kan træne det drejer sig om deres kære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.